- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
Sağol canım hepimiz görelim o günleri insallahInsAllah pozitifi gorursun ve saglikla dewam eder gebeligin arkadsim. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım hepimiz görelim o günleri insallahInsAllah pozitifi gorursun ve saglikla dewam eder gebeligin arkadsim. :)
evet halideciğim bugün transferim gerçekleşti.heyecanımda ancak dindi ama ben hala şoktayım ve inanamıyorum acaba bebeişlerim karnımdamı diye duygularım çok farklı Rabbim sonucunu inşallaahhh hayırlı sağlıklı evlatlar vererk mükafatlandırsın inşalahhhhhhh o yoldada kimseyi eli boş koymasın darısı başına canım.
Transferi olan arkadaslar hayirli olsun insallah tutunurlar benimde carsamba opum olacak dualarinizi eksik etmeyin canli sperm çikmazsa tedavi iptal !arkadaşlarrrr bugün şükürler olsun transferim oldu.ama hala karnım şiş ve kasıkta batmalar oluyor.çok farklı bi duyguymuş şimdi 12.gün nasıl gelecek acaba bebişlerim içerdemidir neyapıyorlar.....Rabbbimmmmm lütfenmhepimizede yardım et lütfen.
evet halideciğim bugün transferim gerçekleşti.heyecanımda ancak dindi ama ben hala şoktayım ve inanamıyorum acaba bebeişlerim karnımdamı diye duygularım çok farklı Rabbim sonucunu inşallaahhh hayırlı sağlıklı evlatlar vererk mükafatlandırsın inşalahhhhhhh o yoldada kimseyi eli boş koymasın darısı başına canım.
arkadaşlarrrr bugün şükürler olsun transferim oldu.ama hala karnım şiş ve kasıkta batmalar oluyor.çok farklı bi duyguymuş şimdi 12.gün nasıl gelecek acaba bebişlerim içerdemidir neyapıyorlar.....Rabbbimmmmm lütfen hepimizede yardım et lütfen.
Transferi olan arkadaslar hayirli olsun insallah tutunurlar benimde carsamba opum olacak dualarinizi eksik etmeyin canli sperm çikmazsa tedavi iptal !
buarada öksuruk basladi bende hersey ust uste geldi Allahim emeklerimizi bosa çıkarmasın insallah..
P pares66 ben de bugün dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi oldum,bana tek embriyo transfer edildi,senin durum nedirevet halideciğim bugün transferim gerçekleşti.heyecanımda ancak dindi ama ben hala şoktayım ve inanamıyorum acaba bebeişlerim karnımdamı diye duygularım çok farklı Rabbim sonucunu inşallaahhh hayırlı sağlıklı evlatlar vererk mükafatlandırsın inşalahhhhhhh o yoldada kimseyi eli boş koymasın darısı başına canım.
sagol canm Amin inşallah aynen dedigin gibi canm tevekkülden baska birsey gelmez elimizden Allah nasip ederse olur iNşallah öksurugum icinde bal zencefil ihlamur iciyorum ins.yarina hafifler Allah hepimizin yardimcısı olsun ins.insallah her sey yolunda gider ve transferin iptal olmadan tedaviye devam edebilirsin. her sey bizim icin bu da bizim imtihanimiz ne yapalim... Oksurugu hemen gecirmeye bak.onun haricinde de tevekkulden baska bisey gelmez elden. Mevlam yar ve yardimcin olsun insallah
Tesekkurler.çok üzüldüm moralini bozma desemde bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok tekrar deneme yapıcaz herşeyin hayırlısı umarım bu yolculukta emeklerimizin karşılığını alırız bol şanslar
bldigm kadar iyla asilama da öyle bir şart yok birde bayan da yaş fazla olduğunda 1 yıllık evli olmak yetiyor diye biliyorum ben.Selam Kizlar,
okudukca saskinligim artmakta 36yasindayim devlet hastanesinde tup bebek icin 3 yillik evlilik sarti aranmaktaymis Asilama yontemi icinde ayni sart isteniyormus ? Asilama icin istenilen sartlar nelerdir ?
tesekkur ederim..
Yaşından dolayı 3 yıllık evlilik şartı aranmaz, elini çabuk tutmanı öneririm, devletteki aşılama olsun tüp bebek hakların olsun 1977 doğumlular kadar devlet yardım ediyor, son kanunla yaş sınırını düşürdüler. 38 yaşından büyüklere rapor hakkı olmuyor, biran önce başla tedavine..Selam Kizlar,
okudukca saskinligim artmakta 36yasindayim devlet hastanesinde tup bebek icin 3 yillik evlilik sarti aranmaktaymis Asilama yontemi icinde ayni sart isteniyormus ? Asilama icin istenilen sartlar nelerdir ?
tesekkur ederim..
Hayırlısı olsun ınsallah banyo yapmalısın bence cunku 2 gun yapamıyosun ben korkudan 4 gun yapamamıstım benımde salı gunu oldu transferım allahım ınsallah bu emeklerımız bosa cıkmasın stres yapmahatunlar yarin transferim var insallah bir sorun aksilik olmazsa. hele deyin bakalim transfere gitmeden once neler yapam banyo yapip da mi gidem nelere dikkat edem???? heyecan korku gerilim her turlu duyguyu yasiyoremmmm :)
Hayırlısı olsun ınsallah banyo yapmalısın bence cunku 2 gun yapamıyosun ben korkudan 4 gun yapamamıstım benımde salı gunu oldu transferım allahım ınsallah bu emeklerımız bosa cıkmasın stres yapma
hadi bakalım halidecigim Rabbim yardimcin olsun inşallah bebisini alıp gelirsin.şimdi canimcigim transfer den sonra banyo yapamayacağın için banyonu yap.beslenen dikkat et sakin kabız olma (ben 2 gündür çekiyorum)heyecan korku ve stres yapma ınan korkulacak gibi değil insan yavrusunu almaya giderken stres yaparmi hadi bakalım kolay gele canım dualarimiz seninle....hatunlar yarin transferim var insallah bir sorun aksilik olmazsa. hele deyin bakalim transfere gitmeden once neler yapam banyo yapip da mi gidem nelere dikkat edem???? heyecan korku gerilim her turlu duyguyu yasiyoremmmm :)