• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Iyı gunler hanımlar ben bugun uye oldum ;) tup bebek transferı oldum gecen hafta salı gunu bugun 1 hafta olucak cok fazla sabırsızım kasıklarım cok agrıyor sankı reglı olucakmısım gıbı goguslerımde cok acıyor acaba bunlar nromal mı doktorum normal dedı ama ben yınede panık oldum
evet bende dün transfer oldum ve aşıkların çok ağrıyor bilmiyorum ama herkes yerlesme agrisidir diyor inşallah canım hadi bakalım seninle ogrenmene az kalmış
Iyı gunler hanımlar ben bugun uye oldum ;) tup bebek transferı oldum gecen hafta salı gunu bugun 1 hafta olucak cok fazla sabırsızım kasıklarım cok agrıyor sankı reglı olucakmısım gıbı goguslerımde cok acıyor acaba bunlar nromal mı doktorum normal dedı ama ben yınede panık oldum
evet benmde

P paressss sanirim ayni gün transfer olduk,benimde sol kasikta hafif agri var ama genel olarak iyiyim,tuvalete çıkmaya korkar oldum,kanama felan olur diye korkuyorum,göğüsler de hassas,herhangi bir belirti var mi sende

evet bende dün transfer oldum ve aşıkların çok ağrıyor bilmiyorum ama herkes yerlesme agrisidir diyor inşallah canım hadi bakalım seninle ogrenmene az kalmış
evet benmde
Evet cnm cumartesı allahın ıznı ıle ogrenıcem esım test almıs persembe yap neolur dıyo ama yapmıcam negatıf cıkarsa cok uzulurum :((((

slm kızlar bende dün tedaviye başladım cuma tekrar kontrole gidicem..birşey sormak istiyorum gonal f i buz dolabındamı saklıyorsunuz?ben öyle yapıyorum da:)

P paressss sanirim ayni gün transfer olduk,benimde sol kasikta hafif agri var ama genel olarak iyiyim,tuvalete çıkmaya korkar oldum,kanama felan olur diye korkuyorum,göğüsler de hassas,herhangi bir belirti var mi sende
evet canım bendede kasık ağrıları var bide üstüne kabizlikta var kanama falan Yok ama dedigim gibi kasiklarim ağrıyor ayyyyy hadi bakalım inşallah birlikte sevindirici haberlerimizi aliriz :)))

canimcim en cok korktugum sey zaten kabizlik. Allah korusun yaa. benim de barsaklarim pek tuhaf anacim ..bu ilaclardan mj neyse artikin bi gaxim oluyo ki sormaa :( su icip kuru kayisi yiyorum. bebeklerime kavusacagim icin mutluyum.insallah bebeklerime sahip cikabilirim :)
hadi bakalım halidecigim Rabbim yardimcin olsun inşallah bebisini alıp gelirsin.şimdi canimcigim transfer den sonra banyo yapamayacağın için banyonu yap.beslenen dikkat et sakin kabız olma (ben 2 gündür çekiyorum)heyecan korku ve stres yapma ınan korkulacak gibi değil insan yavrusunu almaya giderken stres yaparmi hadi bakalım kolay gele canım dualarimiz seninle....

dun aldigim bir haber ile normal yoldan hamile kalma sansim cok dusuk bir ihtimal oldugunu ogrendim doctor asilama yontemi ile baslayalim 10-15% ihtimal var ancak tup bebek oncesi asama bu dedi. simdi blog okuyunca burdaki arkadaslarin konuda prof olduklarinin farkina vardim benim sizin konustugunuz konulardan hic bir fikrim yok :KK43: Saniyorum ki bende tum bunlari ogreniyor olacagim bir sure icerisinde. Doktor tercihinizi neye gore yaptiniz? Bana 2 doctor tavsiye ettiler ancak arastirdigimda ikisi icin hem negative hem pozitif yorumlar okudum bu yuzden bilemedim uzun yillar tup bebek sahibi olmayi deneyen bir arkadasim (8 kez denedi tutmadi ) asilama icin bosuna ozel hastaneye gitme para tuzagindan baska brisey degil devlet hastanesi de gayet basarili dedi.. Capa tip faukltesinden randevu aldim giden varmi ? nasildir doktorlari ?hepinizin Allah yardimcisi olsun ...
Hoşgeldin canım böyle bir durum için hepimizin burada olması sıkıcı ama nasip böyleymiş şimdi meseleye gelelim benim için diyorum özellikle özeller doğru kazık ama gittiğin zaman itimamları yada en iyi doktorların orada oluşu kısacası paramla gördüğün ilgi benim menfaatime daha iyi geldiği için özeli tercih ettim mesela bi tahlil vardı fiyatı yüksekti memorial de eşim devlete gitti sormak için iyi kide özellerin devlet çekilir mi hele böyle stresli bi durumda o senin tercihinde olan bi durum canım ha belirtmem gerekirse bu defa özel seçmem ondan değildi içimin çok ısındığı işinin ehli olduğuna inandığım olsa da olmasada nasip kısmet diyeceğim sevgili doktorumdan kaynaklı Allah yardımcın olsun ama aşılama bence de zaman kaybı ben hiç onları yaptırmadan tüp bebeğe yöneldim en son tüp bebekde hiç zaman kaybetmeyelim dedim
592210mar1422204145.jpg

Bebeğinizin tüm ihtiyaçlarının zevkli tasarımlar ile buluştuğu SEBİ BABY ürünleri kampanyalı fiyatları ile sizlerle..
Sebi Baby - Butik kapanış :
TÜM KATEGORİLER Alez Alt Açma Banyo Süngeri ve Aksesuarları Banyo Süngeri, Küvet, Küvet Filesi, Maşrapa, Kova Battaniye Body Çorap Hastane Çıkışı Havlu Islak Mendil Mendil Önlük Pantolon Pijama Takımı Takım Tulum Yağmurluk Zıbın
BEDENLER 0-12 Ay 0-3 Ay 0-6 Ay 1 Yaş 2 Yaş 3 Yaş 3-6 Ay 6-9 Ay 9-12 Ay Yenidoğan
FİYAT Artan Azalan
kam-kargobedava.png

0-3 Ay
HIZLI İNCELE SEPETE EKLE
052,120-MAVİ
3'lü Arabalı Patikli P...
25,00 TL
16,90 TL

0-3 Ay
HIZLI İNCELE SEPETE EKLE
052,120-LACİVERT
3'lü Arabalı Patikli P...
25,00 TL
16,90 TL

canım kaç mm kullandn ilacı kaç yumurtan oluştu?
Ay hıc hatırlamıyorum sanırım 150 mm dıydı 11 yumurta olustu 8 tanesı dollendı 4 tanesı kalıtelı cıktı dondurdular gecen salı 2 tane transfer ettıler heyecanla cumartesı sonucu beklıyorum cnm

[QUOTE="halide25, post: 39103963, member: 467938aldimunlar yarin transferim var insallah bir sorun aksilik olmazsa. hele deyin bakalim transfere gitmeden once neler yapam banyo yapip da mi gidem nelere dikkat edem???? heyecan korku gerilim her turlu duyguyu yasiyoremmmm :)[/QUOTE]
Arkadaslar ben transfere gidecegim sabah dusumu abdestimi aldim gittim ertesi gunde ewime donunce dus aldim.yalniz kimyasal bisey kullanmayin diye yaziyordu bana verdikleri kagitta roll on falan.saraçoğlu tv de bi programda asilama ve tup bebek tedavisi gorenler taze havuc suyu tuketsin dedi hergun yatmadan bir saat once havuc suyu ictim.balik yumurta protein agirlikli beslendim.umarim yardimci olabilmisimdir.

Arkadaslar ben transfere gidecegim sabah dusumu abdestimi aldim gittim ertesi gunde ewime donunce dus aldim.yalniz kimyasal bisey kullanmayin diye yaziyordu bana verdikleri kagitta roll on falan.saraçoğlu tv de bi programda asilama ve tup bebek tedavisi gorenler taze havuc suyu tuketsin dedi hergun yatmadan bir saat once havuc suyu ictim.balik yumurta protein agirlikli beslendim.umarim yardimci olabilmisimdir.

yardimci olmaz olir musun tatlim. sagolasin. dun ben de bici bici yaptim.insallah balik yumurta gibi protein agirlikli beslenmeye ozen gostericem.peki gaz sancisi icin neler yaptin tatlim.bide
ananas hergun bi dilim yemek iyi diyolar.sence?

yardimci olmaz olir musun tatlim. sagolasin. dun ben de bici bici yaptim.insallah balik yumurta gibi protein agirlikli beslenmeye ozen gostericem.peki gaz sancisi icin neler yaptin tatlim.bide
ananas hergun bi dilim yemek iyi diyolar.sence?
Canim bende de cok afedersin kabizlik sorunu oldu.bolca su kayisi ve komposto tukettim ewime dondukten sonra.sonra gecti problemler.cok olmasada ananasta yedim
ama hergun duzenli havuc suyunu
tukettim.iyice arastirip sende yapabilirsin.saracoglu diyanet tv de cikti orda soyledi tedavide gitmeden evvel

evet canim havuc suyuni ben de tuketmeye baslicam insallah. ben de sehir disindan geldim istanbula ve misafirhanede kuru kuru beslenmekten cok sıkıldım.corba da surekli mercimek cikiyo :( Insallah bugun bebelerimi alip pazar gunu evime donunce en sulusundan yemek yiyicem. peki bi soru daha havuc suyunu hazirlarken kabuklari soydun mu yoksa guzelce yikayip kabagu ile mi hazirladin havuc siyunu? kusura bakma canim pek cok soru var da kafamda :)
Canim bende de cok afedersin kabizlik sorunu oldu.bolca su kayisi ve komposto tukettim ewime dondukten sonra.sonra gecti problemler.cok olmasada ananasta yedim
ama hergun duzenli havuc suyunu
tukettim.iyice arastirip sende yapabilirsin.saracoglu diyanet tv de cikti orda soyledi tedavide gitmeden evvel
evet

günaydın kızlar transferi olan arkadaşlar hayırlısı olun pozitif sonuç alanlar allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tedavi sürecinde olanlar allahım hepimizin yardımcısı olsun günümüz güzel haberlerle geçsin :KK36:
bldigm kadar iyla asilama da öyle bir şart yok birde bayan da yaş fazla olduğunda 1 yıllık evli olmak yetiyor diye biliyorum ben.
Yaşından dolayı 3 yıllık evlilik şartı aranmaz, elini çabuk tutmanı öneririm, devletteki aşılama olsun tüp bebek hakların olsun 1977 doğumlular kadar devlet yardım ediyor, son kanunla yaş sınırını düşürdüler. 38 yaşından büyüklere rapor hakkı olmuyor, biran önce başla tedavine..
tesekkurler

evet canim havuc suyuni ben de tuketmeye baslicam insallah. ben de sehir disindan geldim istanbula ve misafirhanede kuru kuru beslenmekten cok sıkıldım.corba da surekli mercimek cikiyo :KK43: Insallah bugun bebelerimi alip pazar gunu evime donunce en sulusundan yemek yiyicem. peki bi soru daha havuc suyunu hazirlarken kabuklari soydun mu yoksa guzelce yikayip kabagu ile mi hazirladin havuc siyunu? kusura bakma canim pek cok soru var da kafamda :)

evet
Hayir canim yikayip direkt sıktım.ton baligi yada ewde hazirladigin balik cok tuket.tabiki bolca dua tesbih cek oturdugun yerde kuran oku cunku bebislerimiz bizi duyuyor.şişli memorialde mi tedavin.ben orada tedavi gordum de :)

evet canim havuc suyuni ben de tuketmeye baslicam insallah. ben de sehir disindan geldim istanbula ve misafirhanede kuru kuru beslenmekten cok sıkıldım.corba da surekli mercimek cikiyo :( Insallah bugun bebelerimi alip pazar gunu evime donunce en sulusundan yemek yiyicem. peki bi soru daha havuc suyunu hazirlarken kabuklari soydun mu yoksa guzelce yikayip kabagu ile mi hazirladin havuc siyunu? kusura bakma canim pek cok soru var da kafamda :)

evet

arkadaşlar bu gün opum oldu eşimin sperm tahlili 2 milyon ve yüzde 50 hareketli yarın haber gelecek inşallah güzel bir şekilde döllenir ağrım var yatıyorum kaç yumurta toplandığını dair bir bilgi vermediler daha yarın belli olacak inşallah allah herkesin gönlüne göre versin transferi olan arkadaşların inşallah bebişleri tutunurlar allahın izniyle...

Back