• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Su zmna kdr kc kere test yaptim bu tup bebek denememde gormustum iki cizgiyi Allahim keske gercek olsa keske yawrularim tutunmus olsa bosuna saatlerce aglayip bosuna suan bas agrisindan beynim catlick gbi agriyo olsa keske...

Su anda yaptiginin sana faydasi yok aksine kendini stres sokup tutunmaya calisan bebeğini uzuyorsun. İyi düşün iyi olsun.

tamam halidecigim deyim ozaman ben erzurum tip fak bünyamin hocada tedavi görüyorum.bugün bende hastaneyle görüştüm 12 i yumurta dan 11 i döllenmiş ama şimdi bolunmesine ve kaçıncı kalite diye bakilacakmis ayyyy ben çok heyecanlıyım sabaha kadarda kaç defa düşünceden uyandım aminnnn Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin inşallah bide ikiz:))) çok seymi istedim acaba Rabbim herşeye kadirdir dualarinizda. unutmayın lütfen

Kız sen mi ben mii heyecndan öldum opudan sonraki aksam. Sabaha kadar uyuyamadım Deli danalar gibiydim. Ne oldu döllendiler mi dıye. Allaha şükürler olsun ki bizde de 15yumurtadan 13u dollenmiş. :nazar: Bin massallahhh:nazar: pazartesı gunu yeniden arayacaklarmiş. Mevlam buraya kadar getirdi bizi. İnsallah bundan sonra da bizi sahıpsiz bırakmaz. Insaallah cumle müslümanın evladına içinde de bizlere hayırlı sagliklı guzel ahlaklı evlatlar nasip eder Mevlam. Sabahların sahibi Rabbim evlat sevgisini tattırsın bizi de evlatlarımıza karşı hayırlı anne babalar etsin inşallahhhh. Aaaaaaamiiiiinnnnnn:KK68:

Kizlar ya bugün jeli sürerken çok küçük bir parça serçe parmak tırnağının yarısı kadar siyah birşey geldi sizede olmusmuydu hiç?

Kız sen mi ben mii heyecndan öldum opudan sonraki aksam. Sabaha kadar uyuyamadım Deli danalar gibiydim. Ne oldu döllendiler mi dıye. Allaha şükürler olsun ki bizde de 15yumurtadan 13u dollenmiş. :nazar: Bin massallahhh:nazar: pazartesı gunu yeniden arayacaklarmiş. Mevlam buraya kadar getirdi bizi. İnsallah bundan sonra da bizi sahıpsiz bırakmaz. Insaallah cumle müslümanın evladına içinde de bizlere hayırlı sagliklı guzel ahlaklı evlatlar nasip eder Mevlam. Sabahların sahibi Rabbim evlat sevgisini tattırsın bizi de evlatlarımıza karşı hayırlı anne babalar etsin inşallahhhh. Aaaaaaamiiiiinnnnnn:KK68:
evet canım benim daha heyecanim dinmedi hicbiseyde yapmak istemiyorum herkese 3.gün embriyo sunu yerlestiriyorlar benimde yarın 3.günüm ama bugün pazar ya aramadilar ya arayacaklarmi çok merak ediyorum

amin canım.evet iki aşılama şartı maalesef var...ben yaptırdım ama tutmadı..şimdi raporu alınca 3 tane tüp hakkım var.İstersem bu raporu aldığımda özelde de yaptırabiliyormuşum.Önce devlette kullanacağım hakkımı.Rabbim nasib etmezse bebişimi ikinci denememi özelde yaptırıcam.kredi filan çekip yaptırmayı düşünüyorum.ilaçlar çok pahalı...özelden aldığımı düşünemiyorum..imkanın varsa yaptır canım.ben mecbur bekliyorum
Merhaba arkadaslar oncelikle rabbim umarim sizede banada ve isteyen herkese bebis nasip. Etsin. Benim esime azospermi teshisi konuldu tedavi icin ikna etmek zor oldu ama soz verdi haftaya gidecek.henuz neyden kaynaklandigini bilmioruz.tedavi olduktan sonra eger tup bebek denirse yinede once asilama yaptirmak zorundamiyiz

Merhaba arkadaslar oncelikle rabbim umarim sizede banada ve isteyen herkese bebis nasip. Etsin. Benim esime azospermi teshisi konuldu tedavi icin ikna etmek zor oldu ama soz verdi haftaya gidecek.henuz neyden kaynaklandigini bilmioruz.tedavi olduktan sonra eger tup bebek denirse yinede once asilama yaptirmak zorundamiyiz
Amin Canım hoşgeldin Allah cümlemizin yardımcısı olsun öyle bi zorunluluk yok canım ben direk tüp bebeğe geçtim ha rapor için falan soruyorsan onu bilemiyorum ben özeldeyim yaptıran arkadaşlar çok net yardımcı olurlar sana

sevgili kader arkadaşlarım akşam 16.30 da aradilar yarın 8.30 da hastaneye gideceğim.transfer yapılacak lütfen ama lütfen Allah rizasi için dualarinizda unutmayın Rabbim herkesin ve benimde kucagimizi hayırlı sağlıklı evlatlar vererek doldursun inşallah sizleri seviyorum heyecandan oluyorum...:))))

Allah dualarinikabul etsin ins.rabbim herkese versin allah yardimcin olsun cani.hayirli haberlerle gel ins

sevgili kader arkadaşlarım akşam 16.30 da aradilar yarın 8.30 da hastaneye gideceğim.transfer yapılacak lütfen ama lütfen Allah rizasi için dualarinizda unutmayın Rabbim herkesin ve benimde kucagimizi hayırlı sağlıklı evlatlar vererek doldursun inşallah sizleri seviyorum heyecandan oluyorum...:))))
Ay canım Canım Allahım yardımcın olsun inşallah bebişini yanına alıp gidicen Allah'ın izniyle birazdan duş alıcam başım ağırıyor birazdan sana okurum Allah yardımcın olsun hayırla git dön inşallah

Peki bu isleyis nasil oluyo canim beb hicbisi bilmiorum henuz iki ay oldu ogreneli ve daha ne durumdayiz bilmiorum.bide izel degilse seninkide ayni sebepten

Peki bu isleyis nasil oluyo canim beb hicbisi bilmiorum henuz iki ay oldu ogreneli ve daha ne durumdayiz bilmiorum.bide izel degilse seninkide ayni sebepten
Canım benim de ilk denemem inşallah son denemelerimiz olur bende pko var yumurtalar gelişip çatlamıyor öyle de olunca hamiş kalamıyorum.tüp bebeği ben istedim malatya da bi doktora gittim bana dediği şey aslında tüp bebek sürecinden öncekilerin hepsi kabullendirme uzatma oluyor en Sağlam'ı tüp bebek yüzde 70 80 garanti oluyor dedi bende direk buna yöneldim tabi yönelmem bi yılı buldu canım :-)

Back