• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Canım işleyişinde bişey yok içine Sinen hastanesi doktoru tecrübeli olan bi doktora gidin eşininde seninde durumuna baksınlar azosperm de Bülent tıraş anlatıyordu buradaki arkadaşlar bi gidip görüşebilirsiniz kafanıza aklınaza yatarsa içinize sinerse bakarsınız ben 5 doktor değiştim hiçbiriye tedaviye başlamadan kaçtım en son 6. Doktoruma zincir attım

herkese 3.gun mu? sasirdim. ben istanbul sisli memorialde tedavi goruyorum. bugun embriyolar hakkinda bilgi verecekler. bakalim artik ne zaman derler. hayirlisi insallah. dedigin gibi her adim heyecan...
evet canım benim daha heyecanim dinmedi hicbiseyde yapmak istemiyorum herkese 3.gün embriyo sunu yerlestiriyorlar benimde yarın 3.günüm ama bugün pazar ya aramadilar ya arayacaklarmi çok merak ediyorum

canim gozunaydin olsun insallahhhh. Hadi bakalim annesi bebisini al da gel eve tamam mi :nazar: simdi o hastanelerde senin sicak kollarina gelmek icin sabirsizlaniyodurrrr.. canimcim Mevlam yuzunu guldursun.seni annelikle mujdelesin insallahhhh:KK68:
sevgili kader arkadaşlarım akşam 16.30 da aradilar yarın 8.30 da hastaneye gideceğim.transfer yapılacak lütfen ama lütfen Allah rizasi için dualarinizda unutmayın Rabbim herkesin ve benimde kucagimizi hayırlı sağlıklı evlatlar vererek doldursun inşallah sizleri seviyorum heyecandan oluyorum...:))))

Merhaba arkadaslar benim de persembe yumurtalarim toplanacak 5 yumurtam varmis ilk tedavidede oyleydii biraz canim sikildiii

Canım işleyişinde bişey yok içine Sinen hastanesi doktoru tecrübeli olan bi doktora gidin eşininde seninde durumuna baksınlar azosperm de Bülent tıraş anlatıyordu buradaki arkadaşlar bi gidip görüşebilirsiniz kafanıza aklınaza yatarsa içinize sinerse bakarsınız ben 5 doktor değiştim hiçbiriye tedaviye başlamadan kaçtım en son 6. Doktoruma zincir attım
Anladim canim cok tesekkur ederim valla cok saol bizim durumumuzu kimseye soylemedik esimin mahcup olmasini istemiyorum ailelerimiz bile bilmio o yuzden kimseye bisi danisamiyoruz.cok yardimci oldun cok saol

Anladim canim cok tesekkur ederim valla cok saol bizim durumumuzu kimseye soylemedik esimin mahcup olmasini istemiyorum ailelerimiz bile bilmio o yuzden kimseye bisi danisamiyoruz.cok yardimci oldun cok saol
Hiç kimseye de söylemek zorunda değilsiniz canım düşünmüyoruz dersiniz ona göre tedavinizi olursunuz biz öyle yaptık annemle babamdan başka kimsenin haberi yok kimseyi dinlemek yorumlarını duymak yada kısırmış hiç çocuğu olmayacaklar laflarını duymak zorunda değiliz nasiptir olur olmaz ona kimsenin lafı yok canım sen gönlünü ferah tut herşey güzel olur

Transfer sonrası ikinci günüm kasiklarimda ağrı var normal mi

benim transferden sonra ve hala kasık agrım var sykapusuz sykapusuz ve hep adet olucam dıe üzüldüm meğersem b poztıfe işaretmiş inşallah senınde öle olur

benim transferden sonra ve hala kasık agrım var sykapusuz sykapusuz ve hep adet olucam dıe üzüldüm meğersem b poztıfe işaretmiş inşallah senınde öle olur
İnşallah canım inşallah bende görürüm o günleri Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu cnm neler yaptin

Hiç kimseye de söylemek zorunda değilsiniz canım düşünmüyoruz dersiniz ona göre tedavinizi olursunuz biz öyle yaptık annemle babamdan başka kimsenin haberi yok kimseyi dinlemek yorumlarını duymak yada kısırmış hiç çocuğu olmayacaklar laflarını duymak zorunda değiliz nasiptir olur olmaz ona kimsenin lafı yok canım sen gönlünü ferah tut herşey güzel olur
Saol canim ya allahhepimizede nasip eder ins iyi haberlerini ilet bana

Back