- 10 Aralık 2014
- 164
- 210
- 48
- 35
Seninde canım cümlemizin inşallah rica ederimAnladim canimrabbim gonluegore werir ins.tesekkur ederim
Kizlar aldim bn sonucumu dr um degerime fena sayilmaz dedi. Allahim insAllah carsamba gunu tekrarladigimda hizla artmis olur.Allahım yardımcın olsun canım hayır haberlerini bekliyoruz inşallah :)
evet canım benim daha heyecanim dinmedi hicbiseyde yapmak istemiyorum herkese 3.gün embriyo sunu yerlestiriyorlar benimde yarın 3.günüm ama bugün pazar ya aramadilar ya arayacaklarmi çok merak ediyorum
sevgili kader arkadaşlarım akşam 16.30 da aradilar yarın 8.30 da hastaneye gideceğim.transfer yapılacak lütfen ama lütfen Allah rizasi için dualarinizda unutmayın Rabbim herkesin ve benimde kucagimizi hayırlı sağlıklı evlatlar vererek doldursun inşallah sizleri seviyorum heyecandan oluyorum...:))))
sonuç kaç çıktı canım ? inşallah kat kat artar..Kizlar aldim bn sonucumu dr um degerime fena sayilmaz dedi. Allahim insAllah carsamba gunu tekrarladigimda hizla artmis olur.
çok üzüldüm moralini bozma desemde bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok tekrar deneme yapıcaz herşeyin hayırlısı umarım bu yolculukta emeklerimizin karşılığını alırız bol şanslarBenimde negatif cikti cnm.
Anladim canim cok tesekkur ederim valla cok saol bizim durumumuzu kimseye soylemedik esimin mahcup olmasini istemiyorum ailelerimiz bile bilmio o yuzden kimseye bisi danisamiyoruz.cok yardimci oldun cok saolCanım işleyişinde bişey yok içine Sinen hastanesi doktoru tecrübeli olan bi doktora gidin eşininde seninde durumuna baksınlar azosperm de Bülent tıraş anlatıyordu buradaki arkadaşlar bi gidip görüşebilirsiniz kafanıza aklınaza yatarsa içinize sinerse bakarsınız ben 5 doktor değiştim hiçbiriye tedaviye başlamadan kaçtım en son 6. Doktoruma zincir attım
Hiç kimseye de söylemek zorunda değilsiniz canım düşünmüyoruz dersiniz ona göre tedavinizi olursunuz biz öyle yaptık annemle babamdan başka kimsenin haberi yok kimseyi dinlemek yorumlarını duymak yada kısırmış hiç çocuğu olmayacaklar laflarını duymak zorunda değiliz nasiptir olur olmaz ona kimsenin lafı yok canım sen gönlünü ferah tut herşey güzel olurAnladim canim cok tesekkur ederim valla cok saol bizim durumumuzu kimseye soylemedik esimin mahcup olmasini istemiyorum ailelerimiz bile bilmio o yuzden kimseye bisi danisamiyoruz.cok yardimci oldun cok saol
Kizlar aldim bn sonucumu dr um degerime fena sayilmaz dedi. Allahim insAllah carsamba gunu tekrarladigimda hizla artmis olur.
Aynen öyle canım gör bak kat kat artacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım inşallahKizlar aldim bn sonucumu dr um degerime fena sayilmaz dedi. Allahim insAllah carsamba gunu tekrarladigimda hizla artmis olur.
Ins. CnmAynen öyle canım gör bak kat kat artacak inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım inşallah
İnşallah canım inşallah bende görürüm o günleri Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu cnm neler yaptinbenim transferden sonra ve hala kasık agrım varsykapusuz ve hep adet olucam dıe üzüldüm meğersem b poztıfe işaretmiş inşallah senınde öle olur
Benimde öyle canım hatta donmus tu ilk denemembenimki çok şükür balstokistti 5. gün embirosuydu
InsAllah pozitifi gorursun ve saglikla dewam eder gebeligin arkadsim. :)Benimde öyle canım hatta donmus tu ilk denemem
Saol canim ya allahhepimizede nasip eder ins iyi haberlerini ilet banaHiç kimseye de söylemek zorunda değilsiniz canım düşünmüyoruz dersiniz ona göre tedavinizi olursunuz biz öyle yaptık annemle babamdan başka kimsenin haberi yok kimseyi dinlemek yorumlarını duymak yada kısırmış hiç çocuğu olmayacaklar laflarını duymak zorunda değiliz nasiptir olur olmaz ona kimsenin lafı yok canım sen gönlünü ferah tut herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?