Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Kızlar nasılsınız durumlar nasıl çok şükür tedavime başladım bugün ilk iğnemi vuruldum çok acıttı ya hala acıyo vurulan yeri 3 doz iki su ile karıştırıldı menogon adlı bi iğne Perşembe tekrar ultrason olucakmış öyle söylediler canım çok yanınca taksiye bindim balım annem sana söylüyorum emeklerimizi boş etme kuzum dedim sanki içimde varmış gibi Allah hiç birimizi boş çevirmesin bu yolda

Ama ne olursa olsun umutsuz olumsuz düşünen arkadaşlara tavsiyem olumlu düşünmeye başlayın bugün doktorumdan duyunca çok mutlu oldum ben oradan çıkınca ben çok umutluyum bu kız çok pozitif sıkı sıkı tutunacak bebeğine bebeğide ona lütfen rahat olun Rabbim takdir etmişse gerisi boş canlar

KIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...
Canım hayırlı uğurlu olsun çok çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere de versin Rabbim hayırlısı ile bizlere dua etmeyi unutma tatlım.

canım arkadaşlarım ben bazen takip edemiyorum tabloda ismi olanların durumunda bir değişiklik olursa bana bildirin lütfen. ( ya alıntı yapın yada özel messaj atın) sizi seviyorum
Bu konuyu açan bizleri burada toplayan güzeller güzeli arkadaşımız bizde seni çok seviyoruz Ben tedaviye başladım canım Bilgin'e .. Güncellersen benide unutma canım

arkadaşlar bende dün dr a gittim iğnemin 9. günündeyim ve e2 de 2000 küsür olmuş.anestezi işlemlerini falan hallettik.ama dr um yumurta toplama işlemi nezaman olacak daha bişey söylemedi.bakalım bugün tekrar çagırdı.ultrasyon ve e2 bakılacak ama ben okadar heyecanlıyım ki dr um da çok olumlu konuşuyor şükürler olsun.Rabbim yardımcımız olsun bakalımm.....

Herkese merhaba
Benim transferim 10 ocakta oldu. Bugun 10.gunum idrar testinde negatif cikti. Kan testimi 13.gunde yani cuma yaptiracagim. Idrarda negatif cikip kanda pozitif sonuc alan oldumu?

Herkese merhaba
Benim transferim 10 ocakta oldu. Bugun 10.gunum idrar testinde negatif cikti. Kan testimi 13.gunde yani cuma yaptiracagim. Idrarda negatif cikip kanda pozitif sonuc alan oldumu?
merhaba aynı gün transfer yaptırmışız aceleci davranmışsın idrarda 10. gün çıkması çok zor bende merak ediyorum gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi ama beklemek lazım moral bozmamak için çünkü betahcg hormonu kanda 12-14. gün ancak yükselişe geçiyor umarım pozitif sonuçlarımızı burdan beraber açıklarız

Herkese merhaba

tabıkıde canım olumlu sonuc alan var idrara bakıp yanılma önemlı olan kanda çıkması içini ferah tut inş güzel haberler verırsın..

bazı tüp bebek yaptıranların 6.gün idrarda çıkıyormuş ya o nasıl oluyor şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…