- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
tüp mü yapmıştın sennntebrik ederim canım gözün aydın inşallah değerin artar saglıkla kucagına alırsın bebegini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüp mü yapmıştın sennntebrik ederim canım gözün aydın inşallah değerin artar saglıkla kucagına alırsın bebegini
gözün aydın canım Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah ...SAOL CANM HİÇBİR BELİRTİM OLMADI HALADA YOK 3. GUN EMBRIYOSUYDU CANIM 2 TANE TARNSFER EDILDI BUGUN 12. GUNUM RABBIM SİZLERIDE GULDURSUN İNŞ.
yumurta toplama olayında korkuormmmmmmmmmgözün aydın canım Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah ...
Ayy en kolayı opu bence anestezi veriyorlar nasıl tatlı bir uyku:) sonrasında hafif bi ağrı ama asla rahatsız edici değil canım hiç korkmayumurta toplama olayında korkuormmmmmmmmm
Canım hayırlı uğurlu olsun çok çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizlere de versin Rabbim hayırlısı ile bizlere dua etmeyi unutma tatlım.KIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...
Bu konuyu açan bizleri burada toplayan güzeller güzeli arkadaşımız bizde seni çok seviyoruz Ben tedaviye başladım canım Bilgin'e .. Güncellersen benide unutma canımcanım arkadaşlarım ben bazen takip edemiyorum tabloda ismi olanların durumunda bir değişiklik olursa bana bildirin lütfen. ( ya alıntı yapın yada özel messaj atın) sizi seviyorum
sorun ne sizde cnm bizde hareket sorunu ve polikistik overBENde de 3 kere negatif aşılama
Hoc bi sorun yok canım. Sebepsiz infertilite. sperm normal yumurta var ama 4 yildir bi türlü buluşturamadik onları :)O yüzden tüp bebek.sorun ne sizde cnm bizde hareket sorunu ve polikistik over
ilk denemem canım transferimi bekliyorum donduruldutüp mü yapmıştın sennn
merhaba aynı gün transfer yaptırmışız aceleci davranmışsın idrarda 10. gün çıkması çok zor bende merak ediyorum gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi ama beklemek lazım moral bozmamak için çünkü betahcg hormonu kanda 12-14. gün ancak yükselişe geçiyor umarım pozitif sonuçlarımızı burdan beraber açıklarızHerkese merhaba
Benim transferim 10 ocakta oldu. Bugun 10.gunum idrar testinde negatif cikti. Kan testimi 13.gunde yani cuma yaptiracagim. Idrarda negatif cikip kanda pozitif sonuc alan oldumu?
Herkese merhaba
Benim transferim 10 ocakta oldu. Bugun 10.gunum idrar testinde negatif cikti. Kan testimi 13.gunde yani cuma yaptiracagim. Idrarda negatif cikip kanda pozitif sonuc alan oldumu?
bazı tüp bebek yaptıranların 6.gün idrarda çıkıyormuş ya o nasıl oluyor şaşırıyorummerhaba aynı gün transfer yaptırmışız aceleci davranmışsın idrarda 10. gün çıkması çok zor bende merak ediyorum gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi ama beklemek lazım moral bozmamak için çünkü betahcg hormonu kanda 12-14. gün ancak yükselişe geçiyor umarım pozitif sonuçlarımızı burdan beraber açıklarız
canımsın canımmm.Sayfamı şenlendirdiniz sağolun varolunBu konuyu açan bizleri burada toplayan güzeller güzeli arkadaşımız bizde seni çok seviyoruz Ben tedaviye başladım canım Bilgin'e .. Güncellersen benide unutma canım
Hamilesin canım tebrikler. Darısı başımıza.KIZLAR BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ 38,34 ÇIKTI SEVİNMELİMİYİM ÜZÜLMELİMİ BİLEMEDİM KIZLAR :/