Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

bazı tüp bebek yaptiranların 6.gün idrarda çıkıyormuş ya o nasıl oluyor şaşırıyorum
Eger oyle olsaydi drlar neden ilk olarak kan testi yaptirsin ki lutfen kan testini bekleyin arkadaslar idrar tahlili moral bozmaktan başka bisey degil.rabbim hepimize hayirli saglikli salihlerden nasip eylesin insallaaaaaahh

Lutfen uzulme cunku benim ikinci tup bebek denememde o civardaydi ve artarak gitti 3 aya kadar devam etti.rabbim en imkansizi imkanli yapar moralini yuksek tut :)

sağol canım inşallah öyle olur..
2 embriyo transfer edilmişti ama dr. geç döllenmiş olabilir bu rakam gayet normal dedi. tabi ben formda 100leri 200leri görünce yine de içim rahat etmemişti. bu bana moral oldu canım. rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah..

KIZLAR BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ 38,34 ÇIKTI SEVİNMELİMİYİM ÜZÜLMELİMİ BİLEMEDİM KIZLAR :/

Üzülme canım gönlünü ferah tut bebişin iyice tutunsun sana, gözünaydın, dikkat et kendine, doktorun bişey dedi mi?

KIZLAR BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ 38,34 ÇIKTI SEVİNMELİMİYİM ÜZÜLMELİMİ BİLEMEDİM KIZLAR :/
NİYE ÜZÜLÜYORSUN TATLIM MAŞALLAH 38 DE İYİ BİR DEĞER.KAYITLARA GEÇEYİMMİ =??? RABBİM BİZEDE NASİB ETSİN

NİYE ÜZÜLÜYORSUN TATLIM MAŞALLAH 38 DE İYİ BİR DEĞER.KAYITLARA GEÇEYİMMİ =??? RABBİM BİZEDE NASİB ETSİN
amin canım inşallah.. hep 100lü rakam duyunca şaşırdım canım 38e o yüzden üzüldüm.
tabikide ekleyebilirsin :)

Üzülme canım gönlünü ferah tut bebişin iyice tutunsun sana, gözünaydın, dikkat et kendine, doktorun bişey dedi mi?
sağol canım... inşallah sımsıkı tutunurlar.. aradım d.rmi rahat ol rakam gayet iyi dedi canım 200le başlayıp 2 ye düşen var düşük başlayıp yavaş seyretmesi daha sağlıklı dedi.

bende adetı beklıyorum bugun tm 10 gun gecıtı allahım bıran once olsamda baslasam bende umut tub bebek merkezınde başlıycam tedavıye

Başladınmı canım tedavine. Benimde 10 gün oluyor başlayalı tedavim opuyu bekliyorum.

Başladınmı canım tedavine. Benimde 10 gün oluyor başlayalı tedavim opuyu bekliyorum.
canım basladım benım 16. gun yanı dun opuda oldu ama e2 3000 cıktıgı ıcın tıransverım ıptal edıldı adet olunca gıdıcam degerım dustuyse donmus tıransver tedavısene baslıycaz allah ızın verırıse ınsallah senın opuda ıyı gecer degerlerınde ıyı cıkar tıransverını olurusun amınn

Bugün gittim doktora keseyi gördüm, 5 haftanın içindeyiz ,doktor çok güzel herşey dedi, belli etmedim ama içimde hep bir korku bu arada kese de 12.5 m görünüyor umarım iyidir hiç araştırmadım da. Allahım sen yardım et bizlere.

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah dediğin gibi iyi geçer. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar selam dün doktor kontrolüm vardı adetin 3. Günü gittim prolaktin değerim düşük çıktı 1.2 doktor iptal etti tedaviyi ilaçlar falan alınmıştı gynelle draje verdi 21 gün kullanıp adet olacakmışım aynı şekilde adetin 3. Günü gidecem inşallah değerim yükselir gynelle değeri dengelemek için galiba.. test sonucu pozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Merhaba canım, benim 8. Güm e2 değerim 2200 transferim iptal olur mu sence. Yarın kontrolüm var opu muhtemelen cuma dediler.

merhaba arkadaşlar sormak istediğim adetin 2. veya 3. günü yapılan kan testinde değerleriniz kaç çıktı.

Bende ayni tedirginlikleri yasadim canim inan hic kotu düşünme bak pozitif cikmis bende persembeyi iple cekiyorum test gunum..Bu 3. Denemem benim.umitsizlige kapildigim oluyor sonra rabbime sigininca geciyor uzuntum umitsizligim.

Merhaba canım, benim 8. Güm e2 değerim 2200 transferim iptal olur mu sence. Yarın kontrolüm var opu muhtemelen cuma dediler.
canım hayırlısı neyse o olsun benım dk 3000 de oldugu ıcın ıptal ettı ohs rıskıne karsı ama bu doktora gore degısyor kımı dk ıptal etmeyıp devam edıyor tedavıye kımısı ıptal edıyor dk bısey demedımı degerın hakkında

Yok canım birşey demedi doktorum çünkü muayene olduğum zaman tahlil sonucu çıkmamıştı. Bakalım yarın ne diyecek. Bende ohss belirtisi filan yok. Karın ağrısı şişlik filan aynı normrl zamandaki gibiyim. Ama tahlil sonucu öyle demiyor. Hayırlısı olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…