Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın konus bakalım dk nedıycek allahın ıznıyle hersey yolunda gıder ınsallah hakklarımızda hayırlısı sabırla bekleyıp yola devam edıcaz hersey guzel olcak ınsallahYok canım birşey demedi doktorum çünkü muayene olduğum zaman tahlil sonucu çıkmamıştı. Bakalım yarın ne diyecek. Bende ohss belirtisi filan yok. Karın ağrısı şişlik filan aynı normrl zamandaki gibiyim. Ama tahlil sonucu öyle demiyor. Hayırlısı olsun artık.
Canım seninde mi iptal etti maalesef benimde prolaktin ım düşük çıktı doktor iptal etti Şubat ayında başlıyorumcanım hayırlısı neyse o olsun benım dk 3000 de oldugu ıcın ıptal ettı ohs rıskıne karsı ama bu doktora gore degısyor kımı dk ıptal etmeyıp devam edıyor tedavıye kımısı ıptal edıyor dk bısey demedımı degerın hakkında
Valla CANIM iki aşılma bir tüp bebek yaptık değerlerim hep referans değerleri ne uygun çıktı... maalesef Dün ikinci tüp bebek denemesi için muyane oldum adetin 3. Günü prolaktin değerim 1.2 çıktı normal referans aralığı 3 ile 30 arası. .. inşallah diğer adetimde değerim düzelirmerhaba arkadaşlar sormak istediğim adetin 2. veya 3. günü yapılan kan testinde değerleriniz kaç çıktı.
tabıkıde canım olumlu sonuc alan var idrara bakıp yanılma önemlı olan kanda çıkması içini ferah tut inş güzel haberler verırsın..
merhaba aynı gün transfer yaptırmışız aceleci davranmışsın idrarda 10. gün çıkması çok zor bende merak ediyorum gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi ama beklemek lazım moral bozmamak için çünkü betahcg hormonu kanda 12-14. gün ancak yükselişe geçiyor umarım pozitif sonuçlarımızı burdan beraber açıklarız
Amin canm maalesef bizimde oyle az 3 ay once 25 milyondu yerinde hareketli %6 morfoloji %1 esim sigarayi birakti morfoloji %2 olmus ama yikama sonrasi 2 tane canli sperme rasylanmis cuma gunu opu gunum ve cok tedirginim iptal olursa diye ins.guzel olur da hersey Rabbim hayal kirikligina ugratmasin biz devlette tedavi goruyoruz tesa da yapmiyorlar gerek gormediler esim e solgarin Larginini ve vitamin gida takviyelerini kullaniyor ins.etki eder Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.merhaba arkadaslar bende bi kac gune tedeviye basliyorum.dun esimin sperim sonucu cok dusuk cikdi.sonu ne olur bilmiyorum.hepimizin hakinda hayirlisini diliyorum.
Hayırlı olsun tebrikler canım gözün Aydın inşallah yükselir değerin takma kafana seninki Nazlı Nazlı ilerliyor :) darısı başımıza inşallahKIZLAR BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ 38,34 ÇIKTI SEVİNMELİMİYİM ÜZÜLMELİMİ BİLEMEDİM KIZLAR :/
amin canım inşallah öyle olur.. tez zamanda sizlerden de bekliyorum hayırlı haberleri..Hayırlı olsun tebrikler canım gözün Aydın inşallah yükselir değerin takma kafana seninki Nazlı Nazlı ilerliyor :) darısı başımıza inşallah
12 canım senin kaçıncı gün 36 çıktı ve yükseldi mi ?canim kacinci gun degerin 38 cikti benim ilk degerimde 36 cikti insallah artiyordur
canım maşallah çok güzel bakalım o günleri bakalım hayırlısıyla inşallah bizlerde gorebilecekmiyizBugün gittim doktora keseyi gördüm, 5 haftanın içindeyiz ,doktor çok güzel herşey dedi, belli etmedim ama içimde hep bir korku bu arada kese de 12.5 m görünüyor umarım iyidir hiç araştırmadım da. Allahım sen yardım et bizlere.
10. gun 36 cikti 12. gun 82 canim doktor yeterli ama persembe tekrarver 162 olursa mukemmel olur dedi
canım benim ki 10. gün silik çıkmıştı.bide biz hormon iğnesi kullanıyoruz ya oda etkiliyor yanlış çıkabiliyor 6. gün idrar da.bazı tüp bebek yaptıranların 6.gün idrarda çıkıyormuş ya o nasıl oluyor şaşırıyorum
ooo ne güzel yükselmişş darısı başıma canım yarın yeniden test yaptırıcam bakalım hayırlısı :)10. gun 36 cikti 12. gun 82 canim doktor yeterli ama persembe tekrarver 162 olursa mukemmel olur dedi