KIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...
Heyooo çok sevindim değerinde harika maşallah darısı başımıza. Belirtin var mıydı kaçıncı gün transferiydi canım?
tebrik ederim çok sevindim Allahım inşallah bizde böyle mutlu haberler paylaşırız
Yaaaaa cok sewndm cnm seninle yanlis hatrlamiosam ilk transferlerimiz ck yakindi ikimizde negatf almistikne guzel simdi yawrun yda yawrularin seninle ck mutlu oldum 9 ay hep seninle olsunlr ♡ bu transferimizde ck yakin oldu ins ardinda da bn de geliyim ins :)
KIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...
şimdi gördüm canım başlığada bayıldım kendimizi nasıl ekliyoruz peki?
benimki erkek infertilitesi konya medicana yarında test günüm inşallah :)
24 ocak test tarihim canım.Sen ne durumdasın?
Maşallah canım dua ediyorum inşallah hayırlarla gelir bebişler
ekledim canım inşallah pozitifli olurrrr
hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum.ben erteledim canım..mecburiyetten..şubat olur belki.sizin için seviniyorum bu ay
SAOL CANM HİÇBİR BELİRTİM OLMADI HALADA YOK 3. GUN EMBRIYOSUYDU CANIM 2 TANE TARNSFER EDILDI BUGUN 12. GUNUM RABBIM SİZLERIDE GULDURSUN İNŞ.
Cnm bnm insallah :) bugun 6. Gunumuz. 28 inde test tarihimiz dr umuz 15 gun sonraya werdi test tarihimizi .İNŞ CANIM SENDE ARKADAMDAN KOŞTURA KOŞTURA GEL GÜZEL HABERLERLE KAÇINCI GUNUN SABIRSIZLIKLA BEKLICEM
İnşallah bebislerin sana sımsıkı tutunur hayirlisiylaSlm kızlar benim cumartesi transferim var dua edin bana buz bebeğim benimle isinsin sıcacık kollarıma gelsin
İnşallah cnm sağolİnşallah bebislerin sana sımsıkı tutunur hayirlisiyla
kızlar cvppppp veriinnn aşılama mı tüp bebek miiiiiiİnşallah cnm sağol
Üç kere negatif asilama yaşamış biri olarak tüp bebek cnmkızlar cvppppp veriinnn aşılama mı tüp bebek miiiiii
peki tüp bebekde düşük riski var mıÜç kere negatif asilama yaşamış biri olarak tüp bebek cnm
Tabiki canım ama herkeste olacak diye bisey yok yani normal gebelikte nasılsa onda da olabilirpeki tüp bebekde düşük riski var mı
İnşallah cnm sağol
Hamile arkadaslari tebrik ediyorum Allah kucaklariniza almayi nasip etsin insallah darisi bizlerin olsun arkadaslar...İnşallah cnm sağol
BENde de 3 kere negatif aşılamaÜç kere negatif asilama yaşamış biri olarak tüp bebek cnm
tebrik ederim canım gözün aydın inşallah değerin artar saglıkla kucagına alırsın bebeginiKIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?