• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

KIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...

Heyooo çok sevindim değerinde harika maşallah darısı başımıza. Belirtin var mıydı kaçıncı gün transferiydi canım?

Heyooo çok sevindim değerinde harika maşallah darısı başımıza. Belirtin var mıydı kaçıncı gün transferiydi canım?

SAOL CANM HİÇBİR BELİRTİM OLMADI HALADA YOK 3. GUN EMBRIYOSUYDU CANIM 2 TANE TARNSFER EDILDI BUGUN 12. GUNUM RABBIM SİZLERIDE GULDURSUN İNŞ.

Yaaaaa cok sewndm cnm seninle yanlis hatrlamiosam ilk transferlerimiz ck yakindi ikimizde negatf almistik :KK43: ne guzel simdi yawrun yda yawrularin seninle ck mutlu oldum 9 ay hep seninle olsunlr ♡ bu transferimizde ck yakin oldu ins ardinda da bn de geliyim ins :)

İNŞ CANIM SENDE ARKADAMDAN KOŞTURA KOŞTURA GEL GÜZEL HABERLERLE KAÇINCI GUNUN SABIRSIZLIKLA BEKLICEM

KIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...

Maşallah canım dua ediyorum inşallah hayırlarla gelir bebişler

şimdi gördüm canım başlığada bayıldım kendimizi nasıl ekliyoruz peki?
benimki erkek infertilitesi konya medicana yarında test günüm inşallah :)

ekledim canım inşallah pozitifli olurrrr

24 ocak test tarihim canım.:rolleyes: Sen ne durumdasın?

hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum.ben erteledim canım..mecburiyetten..şubat olur belki.sizin için seviniyorum bu ay

Maşallah canım dua ediyorum inşallah hayırlarla gelir bebişler

ekledim canım inşallah pozitifli olurrrr

hadi bakalım güzel haberleri bekliyorum.ben erteledim canım..mecburiyetten..şubat olur belki.sizin için seviniyorum bu ay

hepimizin pozitif olur inşallah canım :)

SAOL CANM HİÇBİR BELİRTİM OLMADI HALADA YOK 3. GUN EMBRIYOSUYDU CANIM 2 TANE TARNSFER EDILDI BUGUN 12. GUNUM RABBIM SİZLERIDE GULDURSUN İNŞ.

Benim kasıklarımda ara ara ağrı oluyor canım, belim ve ara ara karnımda ağrıyor. Benimde 5. gün embriyosuydu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende burdan güzel bir sonuç verebilirim.

:KK71:Ayyy tebrik ederim Cnm rabbim tamamına sağlıkla erdirsin inşallah gözünaydın olsun umudumuz oluyor bu güzel haberler maşallah darısı bizlere hayırlısıyla...:nazar::KK71:

Back