Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Mrb arkadaslar ben yeni uyeyim.sisli memorial da tedavim tamamlandi transferimin 5. Gunu persembe tahlil var.sorulari olan arkadaslara elimden geldigi kadar yardim ederim.
Hayırlı olsn canm benim de perşembe test günüm hadi hayırlısı pozitifleri görürüz inşallah

Sağol canım.Bugün kahverengi lekelenme oldu doktorumunda cenazesi varmis. Carsamba gidecem. Sizlerde oldumu hic? Tedavi iptal edilir diye çok korkuyorum
Canim gününü tam hatırlamıyorum ama tedavi sırasında ilk zamanlar çok az leke gelmişti ben adet kalıntısı belki diye düşünmüştüm onemsememistim
Sağol canım.Bugün kahverengi lekelenme oldu doktorumunda cenazesi varmis. Carsamba gidecem. Sizlerde oldumu hic? Tedavi iptal edilir diye çok korkuyorum

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah sorunsuz bi süreç yaşarsın ve pozitif sonuç alırsın

canım arkadaşlarım ben bazen takip edemiyorum tabloda ismi olanların durumunda bir değişiklik olursa bana bildirin lütfen. ( ya alıntı yapın yada özel messaj atın) sizi seviyorum

günaydın herkese transver sonrası 9. gün beklemek çok heycanlı ve zor kızlar umarım pozitif sonuç alırız hepimiz.Bu arada yerleşme kanaması olan varmı bende hiç bir belirti yok perşembe test günüm

günaydın herkese transver sonrası 9. gün beklemek çok heycanlı ve zor kızlar umarım pozitif sonuç alırız hepimiz.Bu arada yerleşme kanaması olan varmı bende hiç bir belirti yok perşembe test günüm
Benim de test günü perşembe ya nekadar çok testgunu perşembe olan var maşallah inşallah pozitife görürüz arkadaşlar. Bende kanama falan yok heyecan var çok hemde

canım arkadaşlarım ben bazen takip edemiyorum tabloda ismi olanların durumunda bir değişiklik olursa bana bildirin lütfen. ( ya alıntı yapın yada özel messaj atın) sizi seviyorum
şekerim hangi tablo?

yarın test günüm benimde. çok heyecanlıyım herkes gibi, ayrıca karnımda şişlik gerginlik var dizlerim ağrıyor birazda, transferin 10,11. günü kasık ağrım giderek azaldı. sadece karın mide gibi belirtiler kaldı. hatta biraz nefes zorluğum var. bazı arkadaşlar ohss olduğunu yazmış ne olduğunu tam anlamasamda umarım bende olmamışımdır
transferin 8.günü kan testim 2,86dı. bugün 11.gün yarında büyük gün:)
inşallah değer yükselmiştir.. umarım topiğimizin her köşesinden bebek sesleri yükselir allah hepimizin yüzüne baksın kızlar..
amin.

KIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...
Yaaaaa cok sewndm cnm seninle yanlis hatrlamiosam ilk transferlerimiz ck yakindi ikimizde negatf almistik ne guzel simdi yawrun yda yawrularin seninle ck mutlu oldum 9 ay hep seninle olsunlr ♡ bu transferimizde ck yakin oldu ins ardinda da bn de geliyim ins :)

mhtpfth .!.:
KIZLARRR HAMILEYIM SONUÇ 288,81 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM İNŞ DEGERIM KAT KAT ARTAR VE KUCAGIMIZA ALIRIZ BEBEGIMIZI ALLAH HERKESE NASIP ETSIN...
İnanin cok sevindim insallah saglikla kucaginiza alin.

24 ocak test tarihim canım. Sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…