Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Biraz yakıyor ama çok değil iğne yapanada bağlıCnm..hakkında hayırlısı olsun bebeklerin sana tutunsun ...
Ay canım benim inşallah kuş olur gider bu sıkıntılar bebişlerimize kavuşuruz ben cesaret edemem kendime yapmaya eşim zaten asla yapmaz hergün dışarıda yaptırmam gerekecek sıkıntı orada

Ay canım benim inşallah kuş olur gider bu sıkıntılar bebişlerimize kavuşuruz ben cesaret edemem kendime yapmaya eşim zaten asla yapmaz hergün dışarıda yaptırmam gerekecek sıkıntı orada
Bende dışarda kalçadan benimkiler yaptıracam inşallah hayırlısı olsun...inş bundan 9 ay sonra burada msj yazmakta zorlanırız

Aynı anda yazmışız inş bir melek annesiyim bende rabbim inşallah bu dünyamada melek verir... Cnm cümlemizin.,o güzel duyguyu tatmaya ihtiyacı var...
Aynen öyle canım bazen deniliyor ya sıcakcık yatakta zevkle hamile kalıyorlar biz bu kadar eziyet çekiyoruz diyor arkadaşlar bende bu günahlarımıza kefaretine diyorum inşallah Rabbim bu defa ki meleğini bahş etsin sana Rabbim tekrar o yükü yüklemesin üzerine

olur Allahin izniyle kuzum sen sikinti stres yapma ,bende cok heyecanliyim inşallah hayirli pozitif sonuclarimizi beraber duyuracaz Yarabbim yar ve yardimcimiz olsun cumleten

Amin Cnm inşallah Rabbim bilir...özlemimizi dualarımızı ol der olur inşallah hayırlısıyla

olur Allahin izniyle kuzum sen sikinti stres yapma ,bende cok heyecanliyim inşallah hayirli pozitif sonuclarimizi beraber duyuracaz Yarabbim yar ve yardimcimiz olsun cumleten
Çok şükür yapmıyorum tatlım çok rahatım Allahım sonuna kadar bu kadar rahat gitmeyi nasip etsin inşallah hep beraber yapıcaz güzel haberin çağrısını âmin cümlemizin inşallah tatlım

Onda da belirtim olmadi benim.ogrendikten sonra bazi seyler oldu.
Eee onda da belirti olmayip tutmasi smdide belirtinin olmamasi tuttuguna isarettir ins. Cnm bn fulya bahcecide oldum tedawi orasi herkesi 15. Gunde cagirio neden bilmiyrm ama sanirim kimyasal gebelik fln mi diye garantilemk istiyo bilmiyrm sadece mantik yurutuyorum.

Bilgi verdiğin için çok sağol. Bir şey daha soracağım kahverengi lekelenmen oldu mu?
Evet canım oldu normalde benim adetim 3-4 gün sürerdi bu defa hafif lekelenmelerle 7 günü buldu. Birde beyazımsı nir akıntı bende çok oluyor o da iğneler yüzündenmiş.

Son düzenleme:
Canim ben bi turlu su yazma isini beceremedim yeniyin ya.ins.dedigin gibidir ama bugun cok stresliyim ben.olmadi tutmadi gibi hissediyorum.cok zor rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…