• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Kızlarrrr uyku tutmuo beni Çarşamba ilacım bitti bu gece b12 iğnemi vuruldum adetim gelirse hayırlısıyla tedaviye başlıcam nasılsınız durumuz hâliniz tedaviye başlayacak arkadaşlara sabır başlamış olan arkadaşlara kolaylık diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
canim ben dun hastalandim seninki gelmedi mi daha :(

Merhaba benim tedavimde seninki gini sayılır. Adetin 2. Günü gittim ultrasyonla muayene oldum tahlil filan istemedi biz ultrasyondan anlıyoruz zaten hormon değerlerini dedi. Tedavi başladı 3 gün sonra kontrole gittim e2 ölçüldü şimdide 4 gün sonra gitmiş olacağım yani yarın. Sonrasının nasıl devam edeceği yarın belli olacak.

Bilgi verdiğin için çok sağol. Bir şey daha soracağım kahverengi lekelenmen oldu mu?

Rica ederim ne demek soru işaretleri hepimizde oluyo bu süreç kolay bi süreç değil. Takıldığın yerlerde sorabilirsin herzaman canm

Sağol canım.Bugün kahverengi lekelenme oldu doktorumunda cenazesi varmis. Carsamba gidecem. Sizlerde oldumu hic? Tedavi iptal edilir diye çok korkuyorum
Rica ederim ne demek soru işaretleri hepimizde oluyo bu süreç kolay bi süreç değil. Takıldığın yerlerde sorabilirsin herzaman canm

Peki senin test neden o kadar gec guzelim.nerde yaptirdin tedaviyi.

ckızlar yarın opu ıslemı var tıransverım ıptal edıldı ohs den dolayı e2 3000 olmus oyuzden ıptal nezazaman tıransver edılır nasıl bı tedavı olcak hıc bılgım yok umarım yarın bılgı verılır hayırlısı olsun inşallah hakkımızda hepımızın

Geldi tatlım geldi :KK54: dün geldi bugün gidiyorum başlıcam inşallah nasip olursa sen ne yaptın tatlım başladın mı
ohhh ohhhh hadi gozun aydin :) ben de dun sabah hastalandim dondurulmuş embrio benimkisi ya canim yârin haber ederiz onlar randvu yaparlar bize dönerler ...

Aranizda sigara kullanan var mi?
Ben kullanıyorum canım :( bırakamadım ve tedaviye başlıcam gerçi şu sigara muhabbetlerine pek inanmam ama pozitif olursa bebeğim için keserim şimdi korktum kesmeye sinir stres olur gerginlik daha çok artar diye bırakmadım Bülent traşında bi açıklaması var içenler azaltsın diye tamamen kesimde sinir stres olumsuz etkiliyormuş diye ama bilmiyorum hayırlısı olsun

ohhh ohhhh hadi gozun aydin :) ben de dun sabah hastalandim dondurulmuş embrio benimkisi ya canim yârin haber ederiz onlar randvu yaparlar bize dönerler ...
Saol tatlım seninde gözün Aydın :) inşallah bu defa hayırlı gelişir herşey çok heyecanlıyım ya bi anda korkuda aldı olmaz mı acaba diye sonra ve nimel vekil Allah diyip teskin oluyorum hayırlısı olsun inşallah

merhaba arkadaşlar bende ilk tüp bebek denemem için iğnelerimi olmaya devam ediyorum.cuma dr a gittim e2 im 797 olmuş yumurtaların durumuda çok iyi dedi dr um ve çokta olumlu konuştu cetrotide 0.25 mg lık ta iğne başladı.şimdi yarın sabah tekrar gideceğim bakalım ne diyecek busefer. muhtemelen çarşamba yumurta toplaması yapılacak.çokkkkk heyecanlıyım bakalım neler olacak :))))):D:D:D:KK68:herkese iyi geceler.....

Cnm bende yarın ilk iğnemi vurulacam hayırlısı heyecandan yatamadım bakalım
Ay ay desene aynı gün başlıyoruz aynı durum bende de var hiç uyku tutmuyo annem geldi memleketten bugün Ankara'da gez gez ayaklarımız şişti bi sürü ciciler aldık yorgun argın dönmeme rağmen yok uyku tutmuo :(

Ben cumartesi iğneye başladım Cnm 3.yu vuruncam bakalım yani regl 4.gününe girdik sen de mi

Ben cumartesi iğneye başladım Cnm 3.yu vuruncam bakalım yani regl 4.gününe girdik sen de mi
Tatlım ya ben mesajları karıştırdım yok hayırlısı ile bugün Pazartesi başlıyorum hayırlısı ile adetin 2.ci günü oluyor akşam misafirhaneye geldik adete söküldüm çok heyecanlıyım yalnız bişey sorabilir miyim iğneler canını acıtıyor mu

:KK56:
Tatlım ya ben mesajları karıştırdım yok hayırlısı ile bugün Pazartesi başlıyorum hayırlısı ile adetin 2.ci günü oluyor akşam misafirhaneye geldik adete söküldüm çok heyecanlıyım yalnız bişey sorabilir miyim iğneler canını acıtıyor mu
Biraz yakıyor ama çok değil iğne yapanada bağlı:KK60:Cnm..hakkında hayırlısı olsun bebeklerin sana tutunsun ...

Back