• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

ah bilsemde sana söylesem.kelin ilacı olsa misali...rabbim yardımcımız olsun y7aa çok zor
amın canım rabbım yardımcımız olsun ınsallah gerek kalmaz yarabbım hepımızın yuznu guldur maddı manevı ne cektıgımızı sen bılıyorsun allahım bu kullarına acı hasretımızı bıtır amınn ecmainnn

Kizlar merhaba. beni de ekler misiniz? biz de Ocak'ta baslayacaz insaAllah. sebepsiz infertilite. Anatolia tupbebek.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. insaAllah hepimiz pozitif sonuc aliriz. Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.

Kizlar merhaba. beni de ekler misiniz? biz de Ocak'ta baslayacaz insaAllah. sebepsiz infertilite. Anatolia tupbebek.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. insaAllah hepimiz pozitif sonuc aliriz. Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.
amin canım hoş geldin ekliyorum..

Benim de 3. denemem olacak bu. Rabbim hasretimizi dindirsin hayirlisiyla insaAllah...

canım bende 1.denemem olacak...sebepsizlerde bile 3.kez deneniyor demekki.daha önce nerede yaptırdın?

arkadaşlar merhaba ... benim tedavim 8 aralıkta başlayacak ama transfer büyük bi ihtimal ocakta olacak....3 aşılama 4 tüp bebek denememiz var ama sonuçlar negatif:KK43:((( tüp bebeklerden en sonuncusu dondurulmuşlarla olmuştu ama oda negatifle sonuçlandı:KK43:((( ben özelde yaptırdım bütün denemelerimi.... maddi manevi olarak çok zorlandık vede hala çok zorlanıyoruz .... Allah inşallah bu cabalarımızın karşılığını verir....bende yumurta rezerv azlığı var.... 1 haftadır arı sütü bal polen karışımı yiyorum bitkisel ilaçlar kullanıyorum bugünde incir kürüne başlayacağım tedavime kadar devam edeceğim....iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama düşünemiyorum ümidim tamamen bitti :KK43:(((
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim benim. Hepimiz maddi manevi zorlaniyoruz gercekten. Allah bu sefer bizi bebislerimizle eve gitmemizi nasip deer insaAllah. pozitif dusunmeliyiz. canimizi skmadan moralimizi yuksek tutmaliyiz. bitkisel ilaclar kullandigini kliniginle paylas. onlarin firkin de al. Az kaldiiiiii hepimiz anne olacaz insaALLAH.

Yumurta toplanmaya ve transfere gidince burden yazalim insaAllah. o gunlerde hepimiz birbirimize dua edelim. Rabbim bu sefer eli bos geri gondermez bizi insaAllah….

Yumurta toplanmaya ve transfere gidince burden yazalim insaAllah. o gunlerde hepimiz birbirimize dua edelim. Rabbim bu sefer eli bos geri gondermez bizi insaAllah….
amınnn ınsalla ılk tedavım okadar karısık duygular ıcındeyımkı neler olacak nasıl gececek surec allahım guldursun yuzumuzu hepımızın ınsallah

xyzxyz sormustu ona yazdim canim...
canım senın kacıncı demenedndı bı sorum olcak sımdı ınsallah gerek kalmaz ama dıyelımkı tub bebek denedım olmadı 2 kez dondurlmuslarla dnedım oda olmadı acaba yaptırdıgım merkezden tub bebek yaptırdıgıma dair herhangı bı belge alıp devlete rapor ıcın basvuru yapabbılırmıyım

canım senın kacıncı demenedndı bı sorum olcak sımdı ınsallah gerek kalmaz ama dıyelımkı tub bebek denedım olmadı 2 kez dondurlmuslarla dnedım oda olmadı acaba yaptırdıgım merkezden tub bebek yaptırdıgıma dair herhangı bı belge alıp devlete rapor ıcın basvuru yapabbılırmıyım
benim 3. denemem canim. hic bilmiyorum. ama arastirip sormaya deger...

benim 3. denemem canim. hic bilmiyorum. ama arastirip sormaya deger...
ınsallah busefer bebısın senıle olur amınnn bencede canım ılk aklıma bu geldı eger boyle bı belge alabırsekkı devlet hastnesınde 3 aşılama şartına takılmamış oluruz ve rapor cıkrmamız daha kolay olur dıye dusundum cunku cıddı anlamda hem maddı hem manevı zor surecler ınsallah bılgı alabırız bukonuda yazan olur

Back