• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Merhaba kızlar.... yeni topik hayırlı olsun... bende ocak ayında ikinci tüp bebeği deneyeceğim nasip olursa tabii:) İnşallah hepimiz yeni yıla mutlu haberlerle gireriz...

amin canim benim. 2015'te bizim de anne olma yilimizzzzz insaAllah

iyi gecelerrr beni de listeye alinnnnn ben de ocakta basliyorum tedaviyeee . ocakta baslayacak herkese Mevlam yardim etsinnnn :):):):):)

Aminn canim…. Rabbim yardimcimiz olsunnnnn

ARKADAŞLAR BENDE OCAK AYINDA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM AMA ERCİYES ÜNİVERSİTESİNDE YAPTIRACAĞIM ERCİYESTE TÜP BEBEK YAPTIRAN YOKMU SÜREÇ NASIL İLERLİYOR LÜFTEN YARDIMCI OLUN
Canim her seyden once hayirli olsun. surec her yerde asagi yukari aynidir. doktorunun uzun mu yoksa kisa protokol uygulayacagina bagli olarak degisir bazi seyler. bunu merkezinde detayli olarak anlatirlar insaAllah...

ay evet bırlıkte baslıycaz karsılasırız ne guzel orda belkı bırbımızı gorunce tanımasakta ya ben sunda kararsız kaldım adetın 3gunu tedavıye baslamam lazım ama doktorun ıstedıgı testler var onlrda adetn 2 gunu devlet hastanesınde yaptırmayı dusunuyorum basarabılırsım acaba adetın 3gunune cıkarmı yetısırmı cok korkuyorum bı aksılık cıkcak dıye
Canım sen hangi şehirdesin? Ben trabzonda olacağım olsun ama burdan bir birimize destek oluruz ;)

Canım sen hangi şehirdesin? Ben trabzonda olacağım olsun ama burdan bir birimize destek oluruz :KK66:
istanbul anadolu yakasındayım canım ben doktorumuz tv de ızlıyormusun ben ızlıyorum şuan destek oluruz burdan bıbırımıze inşallah

ay kızlar doğru diyosunuz yaaa.2015 bizim yılımız olsuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh...böyle düşününce bebeğimsiz son 1 ay diyorum.heyecanlanıyorum vallahi..
insaAllahhhhhh…… boyle dusununce cok cok heyecanlaniyor insan:)

Tamam canım bakayım evet çok iyi oluyor keşke hergün tüp bebek bilgileri veren kanal olsa :KK66:
canım ben 2 ay once merkezle gorustugumde 6750 ılaclar dahıldı ama aklıma su konu gelıyorkı ocakta zam gelme ıhtımalı varmı acaba egr oyle bır durum varsa esımle konusup aralıga cekmeyı dusundum nekadr zam gelır bılmıyorum ama merkezı aradım ama kapalı sanırım

canım ben 2 ay once merkezle gorustugumde 6750 ılaclar dahıldı ama aklıma su konu gelıyorkı ocakta zam gelme ıhtımalı varmı acaba egr oyle bır durum varsa esımle konusup aralıga cekmeyı dusundum nekadr zam gelır bılmıyorum ama merkezı aradım ama kapalı sanırım
Evet canım bende aynı durumdayım ocak ayında zam gelirse aralık ayında mı yaptırsak diye düşünmüyor değilim merkezi arayıp sormak lazım ;)

Evet canım bende aynı durumdayım ocak ayında zam gelirse aralık ayında mı yaptırsak diye düşünmüyor değilim merkezi arayıp sormak lazım :KK66:
ay ınan canım aynı dusuncedeyız bu tedvı zaten maddı anlamda zor bırde 1000 veya 1500 gıbı bı artış olursa bı benım ıcın cıddı bır mıktar bıran once ogrenmemız lazım ama nasıl

ay ınan canım aynı dusuncedeyız bu tedvı zaten maddı anlamda zor bırde 1000 veya 1500 gıbı bı artış olursa bı benım ıcın cıddı bır mıktar bıran once ogrenmemız lazım ama nasıl
Canım benim raporum var raporsuz ilaçlar içinde 5000 tl tutuyor raporum olduğu için 2500 tl tutuyor ama üstüne dediğin gibi 1000 2000 tl gibi zam gelirse yandık:( çünkü zaten eylül ayında yeni tüp bebek yaptık evet 2500 tl tuttu ama merkez bize 2 saat uzak 1000 tl yakın benzin falan gitti masraf çok :(

Canım benim raporum var raporsuz ilaçlar içinde 5000 tl tutuyor raporum olduğu için 2500 tl tutuyor ama üstüne dediğin gibi 1000 2000 tl gibi zam gelirse yandık:KK43: çünkü zaten eylül ayında yeni tüp bebek yaptık evet 2500 tl tuttu ama merkez bize 2 saat uzak 1000 tl yakın benzin falan gitti masraf çok :KK43:
canım sende umutta yaptırıcaktın dımı ben fıyat aldım on gorusme yaptıgımda raporsuz ılaçlar dahıl 6750 dedı ve bence buyuk ıhtımal zam gelıcek ve pazartesı bence merkezı arayp bılgı alalım 1000 fazla odeyecegımıze bır ay erken başalrız eşim şuan evde degıl gelınce onunlada konucam eger kabul ederse aralıga cekıcam tedavıyı bakalım hayırlısı oolur ınsallah bılgı alabılırız

canım sende umutta yaptırıcaktın dımı ben fıyat aldım on gorusme yaptıgımda raporsuz ılaçlar dahıl 6750 dedı ve bence buyuk ıhtımal zam gelıcek ve pazartesı bence merkezı arayp bılgı alalım 1000 fazla odeyecegımıze bır ay erken başalrız eşim şuan evde degıl gelınce onunlada konucam eger kabul ederse aralıga cekıcam tedavıyı bakalım hayırlısı oolur ınsallah bılgı alabılırız
Tatlım beni karıştırdın galiba ben trabzonda yaptıracağım:) sen ara canım merkezi bende kendi merkezimi bi ara arayacağım;)

Tatlım beni karıştırdın galiba ben trabzonda yaptıracağım:) sen ara canım merkezi bende kendi merkezimi bi ara arayacağım:KK66:
ay canım nolursun kusra bakmaözür dılerım ınan kafam okada allak bullakki pazartesı arayp bılgı sıtıycam sende ara ogren ona gore bı yol ızleyelım olmazsa aralıga cekelım tedavılerımız hakkımızda hayırlısı olsun

ay canım nolursun kusra bakmaözür dılerım ınan kafam okada allak bullakki pazartesı arayp bılgı sıtıycam sende ara ogren ona gore bı yol ızleyelım olmazsa aralıga cekelım tedavılerımız hakkımızda hayırlısı olsun
Yok canım ne kusuru hepimiz aynı durumdayız:KK70: evet canım arayıp sormak lazım ona göre yol çizeriz rabbim maddi manevi yardımcımız olsun insallah :KK36:

Back