• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

arkaadşlar bugün ne öğrendim sizlerle paylaşayım.normalde bende yumurtalık tembelliği var demiştim ama doktor bugün teşhisin o olmadığını söyledi.tahliller ve ulturasonlar çok normal dedi.eşimin tahlilleri normal,yani ben sebepsiz infertilite bölümüne giriyomuşum :) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.
Sebepsiz infertilite kısmında iki iğneli aşı şartı var canım senin aşılamalar iğneli mi oldu canım... yarın heyete girecekse 1 hafta sonra alırsın raporu imza işlemleri falan oluyor eline alman 1 haftayı bulur... senin adetin ne zaman bu ay yetişir belki ;)

Sebepsiz infertilite kısmında iki iğneli aşı şartı var canım senin aşılamalar iğneli mi oldu canım... yarın heyete girecekse 1 hafta sonra alırsın raporu imza işlemleri falan oluyor eline alman 1 haftayı bulur... senin adetin ne zaman bu ay yetişir belki :KK66:
canım aşılama 2 tane oldum iğneli..adetim geçen ay 15inde oldu...yetişirmi bilemiyorum..ayyy heyecan yaptım :)

İnşallah nasip eder hepimize kıZlar bn çooook istiyorum anne olmayı sabırsıZlıkla bekliyorum :)

arkadaşlar raporu çıkarmama çok az kaldı.yarın heyete vericem.ondan sonra 1 haftada çıkar sa aralık ayına yetişir benim operayson.dua edin canlarım.yarın öğleden sonra tekrar gidicem.

Tatlim selam zeynep kamildi heralde seninde. Bende pazartesi evraklar tamam diye kurula gittim. Ama dosyayi almadi. Su psikolog genel cerrahi ic hastaliklarina kaselettigimiz kagitla iki resim nufus cuzdani fotokopisini aldi. 1 hafta sonra gel bu evragin sonucu cikacak. Dosyani teslim et dedi. Oda bir hafta sonra cikacak dedi. Yani carsamba gunu kurula dosyami alacaklar. O aldiklari evrak ilac raporu icin mi anlamadim. Aralik sonu hasta olcagimdan yetişir inşallah. Seninde mi boyle oldu

Tatlim selam zeynep kamildi heralde seninde. Bende pazartesi evraklar tamam diye kurula gittim. Ama dosyayi almadi. Su psikolog genel cerrahi ic hastaliklarina kaselettigimiz kagitla iki resim nufus cuzdani fotokopisini aldi. 1 hafta sonra gel bu evragin sonucu cikacak. Dosyani teslim et dedi. Oda bir hafta sonra cikacak dedi. Yani carsamba gunu kurula dosyami alacaklar. O aldiklari evrak ilac raporu icin mi anlamadim. Aralik sonu hasta olcagimdan yetişir inşallah. Seninde mi boyle oldu
ben bugün o işlemi yapıcam canım.dahiliye bölümüne imzalatmak kaldı bi tek.bendende 2 reim ve fotkopi istediler.demekki ocağa kalacak..napalım kısmet..

KIZLARRR KIZLARRR Kızlar!!!!
şu anda Selâ veriliyor. Duam o dur ki : Rabbim , güzel Allahım , aziz Allahım, inşallah bu mübarek günün hürmetine bu mübarek vakte inen melaikelerin yüzü suyu hürmetine, inşallah bebek isteği olan , bebek için tedavi gören, transferi olup da hayırlı sonuç bekleyen, benim gibi tedavi gününü bekleyen ,
anneliği tatmak için
anne olmak için yanıp tutuşan cümle müslümanın evladına
içinde de bizlere
hayırlı,
sağlıklı,
güzel ahlaklı kız çocukları ve erkek çocukları nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
Amin Aminn Aminnnn

KIZLARRR KIZLARRR Kızlar!!!!
şu anda Selâ veriliyor. Duam o dur ki : Rabbim , güzel Allahım , aziz Allahım, inşallah bu mübarek günün hürmetine bu mübarek vakte inen melaikelerin yüzü suyu hürmetine, inşallah bebek isteği olan , bebek için tedavi gören, transferi olup da hayırlı sonuç bekleyen, benim gibi tedavi gününü bekleyen ,
anneliği tatmak için
anne olmak için yanıp tutuşan cümle müslümanın evladına
içinde de bizlere
hayırlı,
sağlıklı,
güzel ahlaklı kız çocukları ve erkek çocukları nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
Amin Aminn Aminnnn
aminnnnnnn canım aminnn binlerce,yüzlerce,miyonlarca sonsuz kere aminnnnn

arkadaşlar bugün sağlık kuruluna gidip dahiliyeye genel cerraha ve pskiyatriye imzalattığım raporu verdim.dahiliye doktoru kilomu sordu bende söyledim.kilo ver senin çocuğun olur dedi ama imza attı.imzaladığı kağıda kilomla ilgili bişi yazmış olacak ki kuruldaki adam bana kilo ve boy takip çizelgeniz var mı dedi.yok dedim kilomla boyumu sordu bekleyin dedi içeri gitti.imzalı kağıdı nüfus fotokopisi ve 2 resim istedi bana küçük bir kağıt verip defteri imzalattı.17/12/2014 çarşamba günü sistemik hastalık raporu çıkacak yazıyor kağıtta.bu ne demek şimdi benim raporum çıkmayacak mı yani?kilomla ilgili bişey yazdıysa kağıda çıkmaz mı raporum acaba?sistemik hastalık raporu nedir bi yardımcı olun nolur çok moralim bozuldu

arkadaşlar bugün sağlık kuruluna gidip dahiliyeye genel cerraha ve pskiyatriye imzalattığım raporu verdim.dahiliye doktoru kilomu sordu bende söyledim.kilo ver senin çocuğun olur dedi ama imza attı.imzaladığı kağıda kilomla ilgili bişi yazmış olacak ki kuruldaki adam bana kilo ve boy takip çizelgeniz var mı dedi.yok dedim kilomla boyumu sordu bekleyin dedi içeri gitti.imzalı kağıdı nüfus fotokopisi ve 2 resim istedi bana küçük bir kağıt verip defteri imzalattı.17/12/2014 çarşamba günü sistemik hastalık raporu çıkacak yazıyor kağıtta.bu ne demek şimdi benim raporum çıkmayacak mı yani?kilomla ilgili bişey yazdıysa kağıda çıkmaz mı raporum acaba?sistemik hastalık raporu nedir bi yardımcı olun nolur çok moralim bozuldu

bilemedim ki canim kac kilosun ki???

Ya biraz kilom var 78 kiloyum boy 157.ya cikmaz mi ki ya bosu bosuna mi ugrastim ben

Merhaba,
İnternetten araştırdığım kadarıyla Tüp bebek raporu alman için gerekli listede yazıyor... Aşağıda belirttim.

a) İnvitro Fertilizasyon (IVF)Evli olmakla birlikte eşlerden her ikisinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması (birden fazla yapılan evliliklerde de çiftlerden her ikisinin sağ çocuk sahibi olmaması) koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına, en fazla iki deneme (siklus) ile sınırlı olmak üzere uygulanan IVF tedavilerine ilişkin giderler, aşağıda belirtilen şartların birlikte gerçekleşmesi halinde Kurumca karşılanır.
- Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
- 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,
- Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
- En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
- Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.

IVF tedavisine başlanan kadının deneme öncesi 40 yaşından gün almış olması durumunda, IVF tedavisine ait bedeller, tedaviye daha önce başlanmış olsa dahi Kurumca karşılanmaz. Örnek; 08 Mart 1985 doğumlu kadının, IVF tedavisi giderlerinin karşılanabilmesi için; 08 Mart 2008 tarihinden sonra, 08 Mart 2024 tarihinden önce tedavinin yapılmış olması gerekir.

IVF bedellerinin ödenebilmesi için IVF uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmaması gerekmekte olup gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalığın bulunmadığının IVF tedavisi için gerekli sağlık kurulu raporunda belirtilmesi yeterlidir.

Allah yardımcın olsun tatlım

canimcim bi de sen demedim mi bu ne.ne anlama geliyor bu. ne yapacam simdi diye

[QTE="chinarose, post: 38153430, member: 594277"]Merhaba,
İnternetten araştırdığım kadarıyla Tüp bebek raporu alman için gerekli listede yazıyor... Aşağıda belirttim.

a) İnvitro Fertilizasyon (IVF)Evli olmakla birlikte eşlerden her ikisinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması (birden fazla yapılan evliliklerde de çiftlerden her ikisinin sağ çocuk sahibi olmaması) koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına, en fazla iki deneme (siklus) ile sınırlı olmak üzere uygulanan IVF tedavilerine ilişkin giderler, aşağıda belirtilen şartların birlikte gerçekleşmesi halinde Kurumca karşılanır.
- Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
- 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,
- Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
- En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
- Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.

IVF tedavisine başlanan kadının deneme öncesi 40 yaşından gün almış olması durumunda, IVF tedavisine ait bedeller, tedaviye daha önce başlanmış olsa dahi Kurumca karşılanmaz. Örnek; 08 Mart 1985 doğumlu kadının, IVF tedavisi giderlerinin karşılanabilmesi için; 08 Mart 2008 tarihinden sonra, 08 Mart 2024 tarihinden önce tedavinin yapılmış olması gerekir.

IVF bedellerinin ödenebilmesi için IVF uygulanacak kadında gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalık bulunmaması gerekmekte olup gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalığın bulunmadığının IVF tedavisi için gerekli sağlık kurulu raporunda belirtilmesi yeterlidir.

Allah yardımcın olsun tatlım
[/QUOTE]
O zaman bu raporun kiloya alakasi yok.oyle anlasiliyor.sagol canim biraz rahatladim

="halide25, post: 38153508, member: 467938"]canimcim bi de sen demedim mi bu ne.ne anlama geliyor bu. ne yapacam simdi diye[/QUOTE]
Elimdeki kagidi eve gelince okudum ahh kafam

Canim dur hele. Ben orda asilama yaptirirken her muayenede erkek bi doktor kilo vereceksin dedi. Ama yanimdaki kadinin iptal edip diyetisyene yolladi. Oyle olsaydi sana da boyle yapardi. Bende de nodul cikmisti asilamada raporum cikti ama not dusmusler gebelik halinde yuksek riskli gebedir diye ama yinede cikti. Cikar endise etme. Ama aralik regline yetismez. Bu islemden sonrada bir hafta kalacak dosya sanirim. Bi cikartsak rahatliycaz bende carsamba gidicem bakalim ne olacak

arkadaş anlamoyorum ki kilosu olanlarin anne olmaya hakki ypk mu. kardesim normal yolla olmamis belli.raporunu ver de insanlar isine gucune baksin.bu ne bicim is ya..millete kendi derdi yetmezmis gibi daha faxla zorlayip sinirlerimizi geriyolar.bak simdi gicik oldum onlara :KK62::KK11:

OTE="zelis82, post: 38157377, member: 428403"]Canim dur hele. Ben orda asilama yaptirirken her muayenede erkek bi doktor kilo vereceksin dedi. Ama yanimdaki kadinin iptal edip diyetisyene yolladi. Oyle olsaydi sana da boyle yapardi. Bende de nodul cikmisti asilamada raporum cikti ama not dusmusler gebelik halinde yuksek riskli gebedir diye ama yinede cikti. Cikar endise etme. Ama aralik regline yetismez. Bu islemden sonrada bir hafta kalacak dosya sanirim. Bi cikartsak rahatliycaz bende carsamba gidicem bakalim ne olacak[/QUOTE]
Valla korktum yuzup kuyruguna geldik ya.once sendende 3 parca istediler dimi? Fotokopi imzali kagit resim

Back