• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

ocagin basinda gelicwm bu topige . tedavim boyunca burda olcam insallahhhh

simdiden guzel bir sekilde beslenmeye baslamaliyiz. ayrica moralimizi yuksek tutmaliyiz… harika bir doneme basliyoruz. o yuzden hadi kollari sivayalim kizlarrrrrrrr...

kizlar Ocakta zam gelecekmis dedlier bize de. ama benim tedavim o sekilde ayarlandi. 2 gun sonra ilaca baslayacam. sonra da ocakta asil tedavi baslayacak. napsak ki?

bem randevumu aldim sisli memorialden. simdi sira gunlerin gecmesindee :(

Lütfen bebeği olmayan arkadaşlar okuyun;Bebek sahibi olmak istiyorsanız önce bir medipole uğrayın derim.Mustafa ACET daha önce memorial de görev almış bir doktortur.O kadar tecrübeli ki diğer doktorlarda boşuna zaman ve umudunuzu kaybetmeyin derim...Biz 11 yıllık evli bir çiftiz 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi hepsi başarısız ama bunları yapan bütün doktorlar hiç problem yok diyorlar...Siz anlıyorsunuz bir problem olduğunu neden olmuyor peki diyorsunuz...Araştırma gereği bile duymuyor bazı doktorlar 11 yıl uzun süre deyip tüp bebek yapalım diyorlar...Rahim filmi istiyorlar ve burda devreye tecrübe ve işine hakimiyet işin içine giriyor .Malesef detaylı bakmadıkları için en ufak basitmiş gibi görünen büyük problemi gözden kaçırdılar ve bunda birşey yok deyip salladılar. İnanın ben bu olayı memorialde yaşadım hemde türkiyenin 1 numarası dedikleri doktorda yaşadım hala bizi ikna etmeye çalışıyorlardı tüp bebek yapalım diye daha önce nette araştırmıştım histeroskopi diye bir olay var rahim inclenmesi diye avrupanın bazı ülkelerinde bu işlem yapılmadan tüp bebek yapılması yasak.11 yıl bekleyişte sizde tecrübe kazanıyorsunuz ve araştırıyorsunuz ve sonra araştırmaya başladık ne yapmalıyız hangi doktora gitmeliyiz neye göre gitmeliyiz ve sonra gördikki prof,doç,bunların pek önemi yok her işin bir eğli var tecrübelisi ve en ufak ayrıntıyı gözden kaçırmayan bir doktor ve ekibi vardı ve doktorumuzu sonunda bulduk rahim filmini yorumladı o türkiyenin bir numarasının ve tv programlarında sabah akşam gördüğünüz diğer doktorlar birşey yok derken mustafa ACET diğer doktorların bir şey yok dedikleri problemi buldu kafasına takılmıştı bir kere işte sonunda rabbimin derdini veren dermanınıda veririr bilince bir doktor dedik ne yapalım tüp bebek yapalımmı dedik hayır demesini bekledik rahimdeki problemi nasıl çözecekti diye bekliyoruz bize histeroskopi dedi önce rahimini incelemem gerekiyor dedi...Ve haklı çıktı rahimim rahim filmimdekiyle iligisi olmayan çok kötü durumdaydı.İşlem sonrası bize verdiği videoda gördükki rahimim baştan yaratılmıştı.Bize 4-5 ay bekleyeceğiz dedi.Aynen söylediği gibi yaptık 4-5 ay sonra yine geldik doktorumuza şimdi tüp bebek yapabilriz dedi kasım 2014 te tüp bebeğe başladık malesef yumurta rezervi çok kötü ve zor gruba giren ve yumurtalık rezervi yetersiz olan rahim kavitesinin kötü durumuyla hamile kalma şansı olmayan bir hastaydım...Ve mucize doktorumun bilgi ve tecrübesiyle en ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmamasıyla tek yumurtayla hamile kalmamı sağladı,evet artık hamileydim inanamadım.Mustafa ACET işte türkiyenin gerçek 1 numarası böyle bir olur...Oun için bu bir iş değildi biz onun ailesiydik öyle görüyor bütün hastalarını Hamileliğime en az bizim kadar sevinmesi ve mutlu olduğununu görmek rabbimin doktorumuzu bize boşuna vesile etmediğini gösterdi.Çünkü biliyordu ki rabbimin bir kulunun sevinmesi rabbinide sevindirir hergününü aynı geçimiyordu sürekli düşünüyordu buyüzden az konuşurdu hergün tecrübesine ,tecrübe ekliyor araştırıyor masa başı doktoru kesinlikle değil sürekli bir koşuşturmaca içinde...Mustafa acet hakkında asla kötü düşünmüyorsunuz tedavide aynı şekilde bu doktor yapar deyip hiç stres yapmıyorsunuz. Azmini görüyorsunuz sizi anladığını biliyorsunuz sizin derdinizi kendi derdi gibi sahiplenmesi okadar etkileyiciydiki bu yazdıklarım ona az gelir inanın en ufak abartma yok yazdıklarımda inanın herkes mustafa Aceti tanısın bilsin istiyorum bütün anne baba olmayı bekleyen ailelerin daha fazla tüp bebekte bütün doktorlar aynı şeyi yapıyor saf satalarıyla uyutulmalarına göz yumamıycam her doktor aynı şeyi yapmıyor işte...Yukarıda yazdığım özellikler her doktorda yok işte buyüzden her doktor aynı şeyi yapmıyor.Derdini veren gerçekten dermanını veriyor buna inanın yeterki doktor Mustafa ACET gibi derdi bulabilsin...Rabbim bütün bebek isteyen ailelerin yolunu Mustafa ACETle karşılaştırıp bebişlerine kavuşmalarını sağlasın... Allah senden razı olsun Mustafa ACET çok özel bir insan ve doktorsun hakkın ödenmez seni rabbim her gittiğin yolda yanında olup yardımcın olsun.Senin gibi dürüst, profesyonel ve tecrübeli doktorlara çok ihityaç var.

Yaziklar olsun reklam yapacak baska konu mu bulamadin. Bu kadar israrla soylemenden belli. Musteri toplayim derken antipati toplatiyorsun hastane ve doktora @MRVET:KK20:

arkadaslar merhaba. 2015'te dogum yapacak tupbebek hamislerinin topigi varya.. oraya are sira ugrayip yazilanlari okuyorum ve cok mutlu oluyorum onlarin adina. dusunuyorum kendi kendime biz de 2 ay sonra orada olacaz ve oradan paylasimlarimizi devam edecez insaAllahhhhhh…:KK76::KK76: Siz de are sira bi bakin oraya coooook heyecanliiii:KK73::KK9:

bem randevumu aldim sisli memorialden. simdi sira gunlerin gecmesindee :KK43:
her sey cok guzel olacak insaAllah canim. moralini yuksek tut ve dua et. moral cok onemli gercekten. psikoloji basrolde burada. benim o iki negatif denememden sonra doktorum bana kizdi ve dedi ki: 'ne zaman o kafani bosaltip moralini iyi bir seviyeye getirdin o zaman bana gel' buna cok uzulmustum. 4 yil are verdim cunku cok yorulmustum. simdi tekrar Allahin izniyle basliyorum ve soz verdim kendime hep pozitif dusunecem, moralimi yuksek tutacam. elimden geleni yapacam cunku bebisimi kusturmemem lazim:))

kizlar Ocakta zam gelecekmis dedlier bize de. ama benim tedavim o sekilde ayarlandi. 2 gun sonra ilaca baslayacam. sonra da ocakta asil tedavi baslayacak. napsak ki?
canım bızde ocakta baslıycaktık ama zam gelcekmıs bakalım bız napcaz hayırlısı artık allahtan

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim benim. Hepimiz maddi manevi zorlaniyoruz gercekten. Allah bu sefer bizi bebislerimizle eve gitmemizi nasip deer insaAllah. pozitif dusunmeliyiz. canimizi skmadan moralimizi yuksek tutmaliyiz. bitkisel ilaclar kullandigini kliniginle paylas. onlarin firkin de al. Az kaldiiiiii hepimiz anne olacaz insaALLAH.
amin canım inşallah zahmetlerimizin karşılığını alırız... benim doktorum bitkisel ilaçlara ve kürlere inanmıyor gibi yani o konuda bir iki kere söylemiştim ama tersledi bende bir daha bu konular hakkında hiç bişey söylemedim.... bu sefer olumlu pozitif düşünmeye çalışacağım ben genelde çok kötümserim :(((( hakkımızda hayırlısı :))))

amin canım inşallah zahmetlerimizin karşılığını alırız... benim doktorum bitkisel ilaçlara ve kürlere inanmıyor gibi yani o konuda bir iki kere söylemiştim ama tersledi bende bir daha bu konular hakkında hiç bişey söylemedim.... bu sefer olumlu pozitif düşünmeye çalışacağım ben genelde çok kötümserim :KK43:((( hakkımızda hayırlısı :))))
evet ya doktorların hiç birisi bitkisel kür önermiyor...bi tek soğan suyunun faydalı olduğunnu söylemişlerdi.rabbim yardımcımız olsun

bem randevumu aldim sisli memorialden. simdi sira gunlerin gecmesindee :KK43:
MEMORIAL ESKİ HALİNİ ARAR OLDU DOKTORLQAR HEP KAÇTMIŞ bende orda yaptıracaktım araştırdım basarı oranları çok düşmuş semra hn elimdeki raporları çözeme gereği duymadı muşteriyi kaçırdı ........semra hanım 10 yıl önce ve son 2 yıla kadar bir numaraymış atık basarıyı arar oldu ama yaşlanmış artık yapamıyor iyi düşünmeni tavsye ederim

MEMORIAL ESKİ HALİNİ ARAR OLDU DOKTORLQAR HEP KAÇTMIŞ bende orda yaptıracaktım araştırdım basarı oranları çok düşmuş semra hn elimdeki raporları çözeme gereği duymadı muşteriyi kaçırdı ........semra hanım 10 yıl önce ve son 2 yıla kadar bir numaraymış atık basarıyı arar oldu ama yaşlanmış artık yapamıyor iyi düşünmeni tavsye ederim

aksine ben hep guzel seyler okuyorum. daha memnun olmayanini gormedim.neden oyle yazdiniz ki

Hanımefendi yeter ama..
Tüm konuları gezip aynı mesajı yazmaktan vazgeçin.
BU SİTENİN AMACI DOĞRU DOKTORLARI BULMAK VE HERKESE DUYURMAK OLMALI
ARKADASIMI TEBRİK EDİYORUM BÖYLE BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİ İÇİN
BAHSEDİLEN SAYIN ACET HANGİ ŞEHİRDEKİ HASTANEDE BİLGİ VERİRMİSİNİZ........TEŞK

BU SİTENİN AMACI DOĞRU DOKTORLARI BULMAK VE HERKESE DUYURMAK OLMALI
ARKADASIMI TEBRİK EDİYORUM BÖYLE BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİ İÇİN
BAHSEDİLEN SAYIN ACET HANGİ ŞEHİRDEKİ HASTANEDE BİLGİ VERİRMİSİNİZ........TEŞK

cok sacma.bir merkezi kotuluyosunuz otekinin reklamini yapmak icin .kul hakkina girmeyin bari.insanlar yaxduklarinizi ciddiye alabilir ve umutlarindan edebilirsinjz onlari.ne hakkiniz var buna

Back