• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

arkadaş anlamoyorum ki kilosu olanlarin anne olmaya hakki ypk mu. kardesim normal yolla olmamis belli.raporunu ver de insanlar isine gucune baksin.bu ne bicim is ya..millete kendi derdi yetmezmis gibi daha faxla zorlayip sinirlerimizi geriyolar.bak simdi gicik oldum onlara :KK62::KK11:
Devlet doktorlari isi yokusa sokuyolar

canım benıde ekle ılk deneme polıkıstlık over ve morfolojı sorunu ocak 21 tedavıye baslıycaz umut tübbebek merkezı ınsallah hepımızın anne oluruz
insallah anne olacaz tabiii ona konsantre olsun herkes... ocakta annelik seruvenimiz basliyicaaakkkkk

canım benıde ekle ılk deneme polıkıstlık over ve morfolojı sorunu ocak 21 tedavıye baslıycaz umut tübbebek merkezı ınsallah hepımızın anne oluruz
Merhaba canım hoşgeldin bende bir aksilik olmazsa 21 ocakta basliyorum birlikte başlayacağız demek ne güzel;)

Günaydın arkadaşlar bugün güne umutlu uyandım inşallah çıkacak diyorum raporum.öyle umut ediyrum.Dua edin nolur
Günaydın canım kilo olayına hiç takılma kesinlikle rapor çıkmasına engel bir durum değil! Rapor için gerekli evraklar tamamsa vermemelerine imkan yok... hiç düşünme bunları ama senin kaygılarını o kadar iyi anlıyorum ki rapor çıkaracağım zaman aşırı stres olmuştum ya çıkmazsa diye... inşallah allahın izni ile çıkar;) bu arada 78 kilo ile hamile kalan o kadar tanıdığım var ki aşırı kilo gebelik olmasına engel çünkü spermin yumurtaya gitmesi zor oluyormuş tatlım senin kilon çok değil;)

Günaydın canım kilo olayına hiç takılma kesinlikle rapor çıkmasına engel bir durum değil! Rapor için gerekli evraklar tamamsa vermemelerine imkan yok... hiç düşünme bunları ama senin kaygılarını o kadar iyi anlıyorum ki rapor çıkaracağım zaman aşırı stres olmuştum ya çıkmazsa diye... inşallah allahın izni ile çıkar:KK66: bu arada 78 kilo ile hamile kalan o kadar tanıdığım var ki aşırı kilo gebelik olmasına engel çünkü spermin yumurtaya gitmesi zor oluyormuş tatlım senin kilon çok değil:KK66:
canım benim içimi o kadar rahatlatıyorsun ki...Allah razı olsun sana ikiz versin inşallah...hepimize de tabi :)

Devlet doktorlari isi yokusa sokuyolar

Anladığım kadarıyla o raporu alman gerekiyor ki herhangi bir sorun olmuşturmadığını belgelemeleri için. Ama sana karşı takındıkları tavır ve hitap şekli senin ömründen ömür götürmüş. Manyak bunlar yaa vallaaa :KK62:

canım benim içimi o kadar rahatlatıyorsun ki...Allah razı olsun sana ikiz versin inşallah...hepimize de tabi :)
Inşallah canım hepimize ikiz versin :KK19: takip ediyorum bende inşallah raporu alırsın biraz prosedürleri uzun sürüyor ams sonunda veriyorlar canım... Allah razı olsun rapor sayesinde ikinci kere deneyeceğim yoksa baya bir beklerdik para birikmesi için:)

Anladığım kadarıyla o raporu alman gerekiyor ki herhangi bir sorun olmuşturmadığını belgelemeleri için. Ama sana karşı takındıkları tavır ve hitap şekli senin ömründen ömür götürmüş. Manyak bunlar yaa vallaaa :KK62:
hemde ne vallahi canım

insallah anne olacaz tabiii ona konsantre olsun herkes... ocakta annelik seruvenimiz basliyicaaakkkkk
inşallah canım ınsalah bazen okadar yorgun bıtkın hısedıyorumkı umudum tukenıyor sonra bı an gelıyor yenıden yeşerıyor 2 yıldır esımde gozlerınde hıc bebek ozlemı gormedım o hep olmasada olur bız bırmıze yeterız dıyen umursamayan bırı ama son 2aydr yolda bebek gorunce televızyında veya videoda gozlrınde yeseren bebek ıstegı ve ozlemını anlıyor hısedıyoru dılıyle soymesede allahım emeklerımızın karıslıgını alalım ınsallah

Merhaba canım hoşgeldin bende bir aksilik olmazsa 21 ocakta basliyorum birlikte başlayacağız demek ne güzel:KK66:
ay evet bırlıkte baslıycaz karsılasırız ne guzel orda belkı bırbımızı gorunce tanımasakta ya ben sunda kararsız kaldım adetın 3gunu tedavıye baslamam lazım ama doktorun ıstedıgı testler var onlrda adetn 2 gunu devlet hastanesınde yaptırmayı dusunuyorum basarabılırsım acaba adetın 3gunune cıkarmı yetısırmı cok korkuyorum bı aksılık cıkcak dıye

bulutefe aynen benim eşimde bebek olursa olur olmazsa problem değil diyenlerden...aslında öyle kızıyorum ki..

hemde ne vallahi canım
canım rapor cıkarmaya calısıyorsun allah yardımcın olsun devlet hastanesı ınsanın omrunden omur alıyor ben devlette genetıkler ıcın ugrastm baya sorun yasadım gecen hafta çalısanlarla konu bıe actım bende rapor cıkarmayı dusunuyordum vaz gectım bıde asılama sartı felan dedım omrum dayanmaz barı bıkere bız yaptıralım ınsallah gerek kalmz 2 ye dondurulmuslar 3yede devletten rapor alırım dedım kızlar bısey sorcam sımdı tub bebek yaptırınca olumsuz olsada ordan tub bebek yaptırdıgımıza daır belge alabılırymuyuz hanı eyer albılırsem ınsallah gerek kalmaz ama 3 ye devlete o belgeyı goturup rapor almayı dusunuyorum

bulutefe aynen benim eşimde bebek olursa olur olmazsa problem değil diyenlerden...aslında öyle kızıyorum ki..
ınan bende cok kızıyorum dıyorum nasıl ıstemezsın nasıl boyle dusunursun oda dıyorkı sen okadar cok ıstıyosunkı hegun bebek konusu ınan benım yerımde olsan sende ıstemezdın senın ıstedıgın kadar ben ıstesem sen bana kızar daynamazdın dıyo garıp valla

canım rapor cıkarmaya calısıyorsun allah yardımcın olsun devlet hastanesı ınsanın omrunden omur alıyor ben devlette genetıkler ıcın ugrastm baya sorun yasadım gecen hafta çalısanlarla konu bıe actım bende rapor cıkarmayı dusunuyordum vaz gectım bıde asılama sartı felan dedım omrum dayanmaz barı bıkere bız yaptıralım ınsallah gerek kalmz 2 ye dondurulmuslar 3yede devletten rapor alırım dedım kızlar bısey sorcam sımdı tub bebek yaptırınca olumsuz olsada ordan tub bebek yaptırdıgımıza daır belge alabılırymuyuz hanı eyer albılırsem ınsallah gerek kalmaz ama 3 ye devlete o belgeyı goturup rapor almayı dusunuyorum
tabi imkan olsa bende hiç uğraşmicam devletle filan ama işte...canını alıyolar adamın..

ınan bende cok kızıyorum dıyorum nasıl ıstemezsın nasıl boyle dusunursun oda dıyorkı sen okadar cok ıstıyosunkı hegun bebek konusu ınan benım yerımde olsan sende ıstemezdın senın ıstedıgın kadar ben ıstesem sen bana kızar daynamazdın dıyo garıp valla
bende kaç defa kavga ettim,kaç defa sinir krizleri geçirdim ama faydasız..soğuttun beni diyo..ya ben ne yaptımdiyorum.bebek fikrinden soğutacak kadar anlamıyorum.rabbim yardımıcımız olsn.bizim kadar hassas değiller bu konuda

bende kaç defa kavga ettim,kaç defa sinir krizleri geçirdim ama faydasız..soğuttun beni diyo..ya ben ne yaptımdiyorum.bebek fikrinden soğutacak kadar anlamıyorum.rabbim yardımıcımız olsn.bizim kadar hassas değiller bu konuda
sana yemım edıyorumkı aynı esının dedıklerını benım esımde dıyor soguttun benı senın bebek ıstegın dıyor ınan gun oldu kendı kendıme acaba benı sevmıyor benden cocukmu ıtemıyor dedım ama alakası yok cunku bız hıc korunmadık hemen olsun dıyorduk anlamadım valla bende naptım bılmıyorum sogutacak kadar bızımkadar hass dusuncelı degıller arada arkadaslarıyla konusyor telfonda dıyorlar bebekmı yokmu hala dıyor yok telefonu kapatınca dıyorum bu sorulardamı sende bebek ıstegı yaratmıyor yok dıyor belkıde bızemı bellı etmek ıstemıyorlar yoksa dısarda cocuk gorsun hemen gozlerı gulumsuyor cok sevıyor cocukları

tabi imkan olsa bende hiç uğraşmicam devletle filan ama işte...canını alıyolar adamın..
canım bızde aslında yuklu banka borclarımız var kıredı kartıyla baslıycaz tedavıye ama dedım barı ılkını bız karsılayak borc harc ondan sonra devlette cıkarak yoksa bende cok ıstıyorum rapor cıkarmayı cok ıyı olurdu maddı anlamda ama zor hıc asılma yok bızde bende dedım acaba negatıf sonuc alırsam tub bebek yaptırdıgıma dair belge alıp cıkarbılırmıyım sence rapor varmı acaba oyle bı umut aksı halde bıdaha deneyemeyız tub bebek

canım bızde aslında yuklu banka borclarımız var kıredı kartıyla baslıycaz tedavıye ama dedım barı ılkını bız karsılayak borc harc ondan sonra devlette cıkarak yoksa bende cok ıstıyorum rapor cıkarmayı cok ıyı olurdu maddı anlamda ama zor hıc asılma yok bızde bende dedım acaba negatıf sonuc alırsam tub bebek yaptırdıgıma dair belge alıp cıkarbılırmıyım sence rapor varmı acaba oyle bı umut aksı halde bıdaha deneyemeyız tub bebek
ah bilsemde sana söylesem.kelin ilacı olsa misali...rabbim yardımcımız olsun y7aa çok zor

Back