Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

[QUOTcanımozeliGG, post: 38928921, member: 639362"]Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan[/QUOTE]
Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?[/QUOTE]
Bu gün 6. Gün batma var tatlım sende 5.6.günler oldumu ya canım sen hamissin ya sana soruyorum çok korkuyorum ya ayaklarım da sizliyo Ateş basıyor sende oldumu böyle şeyler[/QUOTE]
Oldu canim özellikle 5_6.gun yürüyüşten geldim sanki ayaklarım öyle agriyordu çekiliyordu sanki. Ateş basması geldi geldi gitti. Şimdide son iki gündür bi üşüme terleme geliştiriyor canim. İnşallah hamileyizdir canim bizde. Ama aynı belirtiler ikimizde de var bak bu olumlu hem.

Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan
Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?[/QUOTE]
Cnm ilk 4-5 gunun de nasildi bi sizi yda bi yumurtaliginda agri sizi fln warmiydi araara??[/QUOTE]

Evet canim en çok o günlerde oldu. Ağrılar ateş bsmalari dizlerden çekilme kasikta batma o günlerde oldu 4,5,6, da. Şimdi 9. Gün daha sakin nadir batma oluyor üşüme gelip gitmeye başladı şimdide. Umarım sonuçlarımız pozitif olur canim.

Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?
Cnm ilk 4-5 gunun de nasildi bi sizi yda bi yumurtaliginda agri sizi fln warmiydi araara??[/QUOTE]

Evet canim en çok o günlerde oldu. Ağrılar ateş bsmalari dizlerden çekilme kasikta batma o günlerde oldu 4,5,6, da. Şimdi 9. Gün daha sakin nadir batma oluyor üşüme gelip gitmeye başladı şimdide. Umarım sonuçlarımız pozitif olur canim.[/QUOTE]
Ins cnm ♥ bnm kasimin sonunda transferim olmustu bi blast ondada okdr ck belirti kasik batmasi goguste hassasiyt mavi damarlar fln sinucum negatfti smdi yine o batma baslayinca korkuom be cnm. Ya Rabbi Ya RABBI YA RABBI NOLUR DUY DUAMUZI HAYIRLA SAGLIKLA ANNE OLALIM AMIN

Cnm ilk 4-5 gunun de nasildi bi sizi yda bi yumurtaliginda agri sizi fln warmiydi araara??

Evet canim en çok o günlerde oldu. Ağrılar ateş bsmalari dizlerden çekilme kasikta batma o günlerde oldu 4,5,6, da. Şimdi 9. Gün daha sakin nadir batma oluyor üşüme gelip gitmeye başladı şimdide. Umarım sonuçlarımız pozitif olur canim.[/QUOTE]
Ins cnm ♥ bnm kasimin sonunda transferim olmustu bi blast ondada okdr ck belirti kasik batmasi goguste hassasiyt mavi damarlar fln sinucum negatfti smdi yine o batma baslayinca korkuom be cnm. Ya Rabbi Ya RABBI YA RABBI NOLUR DUY DUAMUZI HAYIRLA SAGLIKLA ANNE OLALIM AMIN[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar bende 5. gün transferi oldum bendede çok batmalar oldu ve vücudumu ateş basıyordu eşim yorgan üstüne battniye alıp yatıyodu ben ayaklarımı ellerimi yorgan dışına çıkarınca anca uyuyabiliyordum.ayağa kalkınca özellikle adet olcakmışım gibi ama rahimde batmalar sağ kasıkta özellikle ağrı oluyodu..ayrıca göğüslerim aşırı hassaslaşmışlardı ve çok su içiyodum kabız olmamak için ve çok sıkta tuvalete çıkıyodum.7 gün idrar testinde pozitifi gördüm 12. gün değerim 287 çıktı.içinizi ferah tutun inşallah hamişsinizdir bebeğiniz size tutunmuştur sımsıkı

Ins cnm ♥ bnm kasimin sonunda transferim olmustu bi blast ondada okdr ck belirti kasik batmasi goguste hassasiyt mavi damarlar fln sinucum negatfti smdi yine o batma baslayinca korkuom be cnm. Ya Rabbi Ya RABBI YA RABBI NOLUR DUY DUAMUZI HAYIRLA SAGLIKLA ANNE OLALIM AMIN[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar bende 5. gün transferi oldum bendede çok batmalar oldu ve vücudumu ateş basıyordu eşim yorgan üstüne battniye alıp yatıyodu ben ayaklarımı ellerimi yorgan dışına çıkarınca anca uyuyabiliyordum.ayağa kalkınca özellikle adet olcakmışım gibi ama rahimde batmalar sağ kasıkta özellikle ağrı oluyodu..ayrıca göğüslerim aşırı hassaslaşmışlardı ve çok su içiyodum kabız olmamak için ve çok sıkta tuvalete çıkıyodum.7 gün idrar testinde pozitifi gördüm 12. gün değerim 287 çıktı.içinizi ferah tutun inşallah hamişsinizdir bebeğiniz size tutunmuştur sımsıkı [/QUOTE]
Ins arkdsm Allahim sizi de hc ayirmasin. Bnm de herkesin tersine ayaktaykn ara ara batma war uzaninca sizim sizim sizliyo kasiklarim yatinca daha ck agrim oluyo yani. Ins pozitftr.hepimizin.

Cnm ilk 4-5 gunun de nasildi bi sizi yda bi yumurtaliginda agri sizi fln warmiydi araara??

Amin canim inşallah. Iİyi düşünelim iyi olsun allahim in izniyle.

.
Amin canin

Sağol cevap verdiğin için. Benim adetin 3 günü ultroson yapıldı ancak tahlil istenmedi.6 ay önce yapılan tahliller var.Kafam çok karisti

Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?
Bu gün 6. Gün batma var tatlım sende 5.6.günler oldumu ya canım sen hamissin ya sana soruyorum çok korkuyorum ya ayaklarım da sizliyo Ateş basıyor sende oldumu böyle şeyler[/QUOTE]
ARKADSM BUGUN BNM DE 4. Gunumde senin bugunlerde sızı olmusmuydu? Batma demek agrinin girip gitmesimi demek?? O sekilde mi tarf ediosunuz? Rahminizin icinde ara ara bi sIZI oluyomu canlar??[/QUOTE]
EVet canım böyle bi ağrı giriyor geri çıkıyo evet sizi da oluyor benim ilk 2 gün bişey yoktu 3. Günden başladı 5. Gün fazlalasti

A

Amin canim inşallah. Iİyi düşünelim iyi olsun allahim in izniyle.

.
Amin canin[/QUOTE]
AMin amin amin canım aynı aynı bende de o gunler 4 5 6 bakalım yarın bizi ne Bekliyor hadi hayırlısı hayırlı geceler güzel uykular kizlaar

C
[QUOTE="Cudis, post: 38930646, member: 37Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.gonal f kullanmaya başladıktan sonra doktorunuz hangi siklikla sizleri gördü? Benim doktorum bu süreçte 2 kere ultroson olacağını ve daha sonrada yumurtaların toplanacağını belirtti. Formlarda ve internette gün asiri yazıyor.benden test istenmedi. İstenmeyen oldu mu?[/QUOTE]
CaniM ben gonolf kulkanmadim toplamda 2 kez kan verdim kontrolleri baştan soylemediler gidişatı göre şu gün tekrar gel diyodu 3 4 kez gittim sanırım toplamaya kadar

CaniM ben gonolf kulkanmadim toplamda 2 kez kan verdim kontrolleri baştan soylemediler gidişatı göre şu gün tekrar gel diyodu 3 4 kez gittim sanırım toplamaya kadar[/QUOT

Cevapladıgin için çok teşekürler

Arkadaşlar ben bahçeci Fulya Güvenç beyde başlayacağım kısmetse,daga önce mesajlarım olmuştu,yumurtalık rezervi az olupta Güvenç beyde tedavi gören,olumlu sonuç alan varmı aramızda?doktor olarak Güvenç bey çok tavsiye ediliyor diğer Dr.gibi ama herkesin sorunu farklı neticede erkek faktörü olan var,kadın faktörü olupta farklı sebepleri olan var aramızda,benim doktorlardan duyduğum kadarıyla ve nette okuduğum kadarıyla kadında olabilecek en kötü durum rezerv azlığıymış çünkü artırmak için bi tedavi yok,doğuştan olan bişey,yani Güvenç beyin uzmanlığı içinde rezerv azlığı varmı acaba,yada bu konuda başarı oranı nedir diye meraktayım açıkçası,yoksa doktordan memnunum .35 yaş bua arada,amh 0,42. E2 <5 fsh. 13.

özlem hanım ve meliha hanım var benim arkadaşım meliha hanımın hastası memnun kendisi belkide odur :)

evet o benım :) meliha hanım bi tane yaa <3 :)

Canım ben de başladım sil baştan. Hiç.korkma.daha kolay geliyor bana ikinciye göre. Umarım bu kez ikimizse güzel haber alırız.

Merhaba benim tedavimde seninki gini sayılır. Adetin 2. Günü gittim ultrasyonla muayene oldum tahlil filan istemedi biz ultrasyondan anlıyoruz zaten hormon değerlerini dedi. Tedavi başladı 3 gün sonra kontrole gittim e2 ölçüldü şimdide 4 gün sonra gitmiş olacağım yani yarın. Sonrasının nasıl devam edeceği yarın belli olacak.

X xyzxyz canım benim bugün transferimin 4.günü. Test gününü bekliyorum ben. Listeyi ona göre güncelleyebilirsin. Bir kaç gündür yazamadım sende durumlar ne alemde?

CaniM ben gonolf kulkanmadim toplamda 2 kez kan verdim kontrolleri baştan soylemediler gidişatı göre şu gün tekrar gel diyodu 3 4 kez gittim sanırım toplamaya kadar[/QUOT

Cevapladıgin için çok teşekürler
Rica ederim ne demek soru işaretleri hepimizde oluyo bu süreç kolay bi süreç değil. Takıldığın yerlerde sorabilirsin herzaman canm

Mrb arkadaslar ben yeni uyeyim.sisli memorial da tedavim tamamlandi transferimin 5. Gunu persembe tahlil var.sorulari olan arkadaslara elimden geldigi kadar yardim ederim.

Mrb arkadaslar ben yeni uyeyim.sisli memorial da tedavim tamamlandi transferimin 5. Gunu persembe tahlil var.sorulari olan arkadaslara elimden geldigi kadar yardim ederim.
Aaa bugun bnm de 5. Gunum . Ama bnm test tarihim tee obur carsamba yani 28 inde bnm dr um 15 gunde istio . Blast mi seninki?kc adet arkdsm? We kasiklarinda sizi fln var mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…