Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?[/QUOTE]Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan
Cnm ilk 4-5 gunun de nasildi bi sizi yda bi yumurtaliginda agri sizi fln warmiydi araara??[/QUOTE]Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?
Cnm ilk 4-5 gunun de nasildi bi sizi yda bi yumurtaliginda agri sizi fln warmiydi araara??
Ins cnm ♥ bnm kasimin sonunda transferim olmustu bi blast ondada okdr ck belirti kasik batmasi goguste hassasiyt mavi damarlar fln sinucum negatfti smdi yine o batma baslayinca korkuom be cnm. Ya Rabbi Ya RABBI YA RABBI NOLUR DUY DUAMUZI HAYIRLA SAGLIKLA ANNE OLALIM AMIN[/QUOTE]Evet canim en çok o günlerde oldu. Ağrılar ateş bsmalari dizlerden çekilme kasikta batma o günlerde oldu 4,5,6, da. Şimdi 9. Gün daha sakin nadir batma oluyor üşüme gelip gitmeye başladı şimdide. Umarım sonuçlarımız pozitif olur canim.
Cnm ilk 4-5 gunun de nasildi bi sizi yda bi yumurtaliginda agri sizi fln warmiydi araara??
canım ilk adetin 3. günü e 2 değerime baktı tedvi için 50 nin altı çıkınca iğneleri yazdı hemen ilkini vurdu sonra iki kez çağırdı hepsinde e2 baktı çatlatma iğnesi günü arayıp saatini hatırlattı sonra opu için çağırdı ama 2den fazla muayene oldum
Bu gün 6. Gün batma var tatlım sende 5.6.günler oldumu ya canım sen hamissin ya sana soruyorum çok korkuyorum ya ayaklarım da sizliyo Ateş basıyor sende oldumu böyle şeyler[/QUOTE]Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?
Ins cnm ♥ bnm kasimin sonunda transferim olmustu bi blast ondada okdr ck belirti kasik batmasi goguste hassasiyt mavi damarlar fln sinucum negatfti smdi yine o batma baslayinca korkuom be cnm. Ya Rabbi Ya RABBI YA RABBI NOLUR DUY DUAMUZI HAYIRLA SAGLIKLA ANNE OLALIM AMIN[/QUOTE]Evet canim en çok o günlerde oldu. Ağrılar ateş bsmalari dizlerden çekilme kasikta batma o günlerde oldu 4,5,6, da. Şimdi 9. Gün daha sakin nadir batma oluyor üşüme gelip gitmeye başladı şimdide. Umarım sonuçlarımız pozitif olur canim.
Yok canım belirgin bi bel ağrım yok benim
CaniM ben gonolf kulkanmadim toplamda 2 kez kan verdim kontrolleri baştan soylemediler gidişatı göre şu gün tekrar gel diyodu 3 4 kez gittim sanırım toplamaya kadar[/QUOTC
[QUOTE="Cudis, post: 38930646, member: 37Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.gonal f kullanmaya başladıktan sonra doktorunuz hangi siklikla sizleri gördü? Benim doktorum bu süreçte 2 kere ultroson olacağını ve daha sonrada yumurtaların toplanacağını belirtti. Formlarda ve internette gün asiri yazıyor.benden test istenmedi. İstenmeyen oldu mu?
iyi yapmisin. eskisehir acibademde bi tatilimde gitmwk zorunda kaldim. cok tatli bi kadin dogumcu vardi.adını hatirlamiyom ama nasil seker nasil guleryuzlu bi sevdim bi sevdim kiiii :) insan onu yer yaa . oyle doktorlar istiyorum seker kamisi misali
özlem hanım ve meliha hanım var benim arkadaşım meliha hanımın hastası memnun kendisi belkide odur :)
Canım ben de başladım sil baştan. Hiç.korkma.daha kolay geliyor bana ikinciye göre. Umarım bu kez ikimizse güzel haber alırız.Oluştu canım keseyi gördük ama 6+3 de düşük yaptım malesef. Dondurulmuşlar sa sağlıklı çözünmedi. Yarın ankaraya gidiyorum herşeye silbsştan başlayacağım benim için de dua edin lütfen
Merhaba benim tedavimde seninki gini sayılır. Adetin 2. Günü gittim ultrasyonla muayene oldum tahlil filan istemedi biz ultrasyondan anlıyoruz zaten hormon değerlerini dedi. Tedavi başladı 3 gün sonra kontrole gittim e2 ölçüldü şimdide 4 gün sonra gitmiş olacağım yani yarın. Sonrasının nasıl devam edeceği yarın belli olacak.Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.gonal f kullanmaya başladıktan sonra doktorunuz hangi siklikla sizleri gördü? Benim doktorum bu süreçte 2 kere ultroson olacağını ve daha sonrada yumurtaların toplanacağını belirtti. Formlarda ve internette gün asiri yazıyor.benden test istenmedi. İstenmeyen oldu mu?
Rica ederim ne demek soru işaretleri hepimizde oluyo bu süreç kolay bi süreç değil. Takıldığın yerlerde sorabilirsin herzaman canmCaniM ben gonolf kulkanmadim toplamda 2 kez kan verdim kontrolleri baştan soylemediler gidişatı göre şu gün tekrar gel diyodu 3 4 kez gittim sanırım toplamaya kadar[/QUOT
Cevapladıgin için çok teşekürler
Aaa bugun bnm de 5. Gunum . Ama bnm test tarihim tee obur carsamba yani 28 inde bnm dr um 15 gunde istio . Blast mi seninki?kc adet arkdsm? We kasiklarinda sizi fln var mi??Mrb arkadaslar ben yeni uyeyim.sisli memorial da tedavim tamamlandi transferimin 5. Gunu persembe tahlil var.sorulari olan arkadaslara elimden geldigi kadar yardim ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?