- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 35
Cnm bende yarın ilk iğnemi vurulacam hayırlısı heyecandan yatamadım bakalımKızlarrrr uyku tutmuo beni Çarşamba ilacım bitti bu gece b12 iğnemi vuruldum adetim gelirse hayırlısıyla tedaviye başlıcam nasılsınız durumuz hâliniz tedaviye başlayacak arkadaşlara sabır başlamış olan arkadaşlara kolaylık diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.[/QUOTE]AyuyTE="SSGG, post: 38915744, member: 639362"]Aaa canım ne diycemi bilemedim gercekten film gibi ama sonu güzel oldu bak boşuna ağladın uzuldun inşallah değer yukselir tatlım senin adına çooook sevindim :*))
Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan[/QUOTE]Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.
Biz 1500 ödemiştik özelde cnmgünaydın kızlar
bişey merak ediyorum dondurulmusları tekrar denediğimiz zaman yine aynı tüp bebek ücretimi ödüyoruz ??
Biz 1500 ödemiştik özelde cnm
imsi tekniği ne merak eettimBenim yaşım 27 canım 12 yum toplandı 8 tane döllendi canım eşimin değerleri ile ilgili bir durum dedi doktorum iler hızlı ve Morfoloji sorunu var üstelik birde merkezde ımsı tekniği yok erkek infertilitesi nde ımsı tekniği çok önemli başka merkeze gitme durumumuz yok canım mecbur yine aynı yerde deneyeceğiz
Canım ımsı tekniği spermi büyütme 8 Bin kata kadar büyütüp bakılıyor mikro enjeksiyon yöntemi nde ımsı kadar büyütmuyorlarimsi tekniği ne merak eettim
Cnm cok sewndm bn ya ♥♥♥♥♥♥ ya kotu olmus karismasi tabi de olsun sonu guzel ee hamilesin yawrum ck sewndm gozun aydin. ♡ :) darisi basimiza 5 gunde bak 50-70 lere nasil cikck o deger gor annecik :)
Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan[/QUOTE]SGG, post: 38920809, member: 639362"]Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.
Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan[/QUOTE]SGG, post: 38920809, member: 639362"]Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.
ben varimAranizda sigara kullanan var mi?
Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?[/QUOTE]Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan
Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?[/QUOTE]Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan
canım ilk adetin 3. günü e 2 değerime baktı tedvi için 50 nin altı çıkınca iğneleri yazdı hemen ilkini vurdu sonra iki kez çağırdı hepsinde e2 baktı çatlatma iğnesi günü arayıp saatini hatırlattı sonra opu için çağırdı ama 2den fazla muayene oldumTecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.gonal f kullanmaya başladıktan sonra doktorunuz hangi siklikla sizleri gördü? Benim doktorum bu süreçte 2 kere ultroson olacağını ve daha sonrada yumurtaların toplanacağını belirtti. Formlarda ve internette gün asiri yazıyor.benden test istenmedi. İstenmeyen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?