• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Bazen bende üzülüyorum acaba eksik bir şey mi yapıyoruz ondan mı olmuyor diye:KK43: bende çok çok üzülüyorum bazen nefes alamayacak kadar boğuldugumu hissediyorum 4 yıldır olmuyor iki negatif aşılma bir negatif tüp bebek denemem var:KK43:
bende çok üzülüyorum hatta eşim bazen çok kızıyor yeter kahrettin kendini sağlığındanda olacaksın diyor ama elimde değil diyorum o uyurken kalkıp ağlıyorum benimde bir tane olumsuz tüp bebek denemem var

bende çok üzülüyorum hatta eşim bazen çok kızıyor yeter kahrettin kendini sağlığındanda olacaksın diyor ama elimde değil diyorum o uyurken kalkıp ağlıyorum benimde bir tane olumsuz tüp bebek denemem var
Evet benim eşimde öyle diyor konuşma düşünme oluruna bırak diyor... sizde sorun var mı tüp bebek denemeni ne zaman yaptın canım? Bizimde ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var:KK43:

kızlar alakasız olacak ama benimde 3 yıla yaklaştık sayılır bebeğim olmuyor biliyorum herşey nasip rabbim ol demedikçe olmaz ama kenidimi bazen suçluyorum sanki bir ceza çekiyormuşum gibime geliyor sizede öyle olan var mı
Öyle düşünmemelisin bence çünkü Rabbim kimlere evlat veriyor. Allahın istediğinden sual olmaz. Hem ne biliyosun belki bir vakti saati var onu bekliyor.

Evet benim eşimde öyle diyor konuşma düşünme oluruna burak diyor... sizde sorun var mı tüp bebek denemeni ne zaman yaptın canım? Bizimde ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var:KK43:
bizde de maalesef morfoloji problemi var ama sayı hız falan problemsiz fakat maalesef ki bende de problem var evliliğimizin ilk yılı kullandığım doğum kontrol hapından kalma yumurtlama problemim oldu kasım adetinle denedik canım istanbulda anadolu sağlık merkezinde ama tutmadı maalesef sen ne zaman denedin

Öyle düşünmemelisin bence çünkü Rabbim kimlere evlat veriyor. Allahın istediğinden sual olmaz. Hem ne biliyosun belki bir vakti saati var onu bekliyor.
biliyorum rabbime sığınıyorum her defasında ama eksik kalan tarafım hep bir sızı içinde sanki ben büyük konuşmuşum bir günah işlemişim gibi birşeyler hisseder gibiyim

bizde de maalesef morfoloji problemi var ama sayı hız falan problemsiz fakat maalesef ki bende de problem var evliliğimizin ilk yılı kullandığım doğum kontrol hapından kalma yumurtlama problemim oldu kasım adetinle denedik canım istanbulda anadolu sağlık merkezinde ama tutmadı maalesef sen ne zaman denedin
Bizimde sayı 178 milyon Konsantrasyon 90 milyon Ileri hızlı % 2 Morfoloji % 1 canım:KK43: bende eylül de denedim haftaya cumartesi gibi ikinci tüp bebeğe başlarız. Rabbim hepimize sabır versin gerçekten çok zor bir durum... Tatlım seni mutlu eden şeylerle ilgilen tatlım düşünmemeye çalış

Bizimde sayı 178 milyon Konsantrasyon 90 milyon Ileri hızlı % 2 Morfoloji % 1 canım:KK43: bende eylül de denedim haftaya cumartesi gibi ikinci tüp bebeğe başlarız. Rabbim hepimize sabır versin gerçekten çok zor bir durum... Tatlım seni mutlu eden şeylerle ilgilen tatlım düşünmemeye çalış
bizimde morfoloji %1 maalesef beni mutlu eden tek şey bir bebeğin gülümsemesi sesi ağlaması falan çünkü üst katımda bebiş var onları her nekadar tanımasamda gece ağlıyor bebiş kalkıp sesini dinliyorum çok dadluuu

bizimde morfoloji %1 maalesef beni mutlu eden tek şey bir bebeğin gülümsemesi sesi ağlaması falan çünkü üst katımda bebiş var onları her nekadar tanımasamda gece ağlıyor bebiş kalkıp sesini dinliyorum çok dadluuu
Ayy Canım aynen ya hem alt Katta hem üst katımda bebek var ve gece çok ağlıyorlar başkası olsa sese gıcık olur Uyuyamıyorum diye ama benim çok hoşuma gidiyor hemen hayal kuruyorum İnşallah bizimde bir gün bebeğimiz olur gibi şeyler aklıma geliyor

Ayy Canım aynen ya hem alt Katta hem üst katımda bebek var ve gece çok ağlıyorlar başkası olsa sese gıcık olur Uyuyamıyorum diye ama benim çok hoşuma gidiyor hemen hayal kuruyorum İnşallah bizimde bir gün bebeğimiz olur gibi şeyler aklıma geliyor
:) inşallah bizlerde o güzelliği yaşarız canımmm eşim gülüüyor öyle deyince ama rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sen ilk tüp bebekde tek embiryomu koydurdun nerde yaptırdın

:) inşallah bizlerde o güzelliği yaşarız canımmm eşim gülüüyor öyle deyince ama rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sen ilk tüp bebekde tek embiryomu koydurdun nerde yaptırdın
Evet canım maalesef tek embiryo koydular orta kalite o da ikinci embiryo vardı 5 6 tane ama gelişimi geriden geldiği için ikinci embiryo transferi olmadı maalesef.. Özel karadeniz hastanesi canım... geçen bi tüp bebek uzmanı doktor tüp bebek şans oranını anlattı tek embiryo ile şans yüzde 20 iken iki ya da üç embiryo ile şans yüzde 60 oluyor dedi... eskiden yasa gelmeden önce iki ya da üç embiryo transferi oluyordu başarı daha çoktu dedi yani tek embiryo ile şans aşılma ile nerdeyse aynı şansa yakın diyor çok üzülüyorum yaa embiryolar inşallah kaliteli olur

Evet canım maalesef tek embiryo koydular orta kalite o da ikinci embiryo vardı 5 6 tane ama gelişimi geriden geldiği için ikinci embiryo olmadı maalesef.. Özel karadeniz hastanesi canım... geçen bi tüp bebek uzmanı doktor tüp bebek şans oranını anlattı tek embiryo ile şans yüzde 20 iken iki ya da üç embiryo ile şans yüzde 60 oluyor dedi... eskiden yasa gelmeden önce iki ya da üç embiryo transferi oluyordu başarı daha çoktu dedi yani tek embiryo ile şans aşılma ile nerdeyse aynı şansa yakın diyor çok üzülüyorum yaa embiryolar inşallah kaliteli olur
bizim doktorumuz da tek emb.%40 45 2 emb.%60 dedi ama benim karnımda bir ameliyat izleri var eşim ikiz olursa karnım çok büyüyemez birde ikizlerde genelde bir problem yaşanıyor diye korktu tek olsun dedi ama donmuş embryolarım anneciğim gel al bizi diyor 2 tane bebiş var bekleyen beni inş.çözülürken bozulmaz ikiside içime gelir ve tutunurlar

bizim doktorumuz da tek emb.%40 45 2 emb.%60 dedi ama benim karnımda bir ameliyat izleri var eşim ikiz olursa karnım çok büyüyemez birde ikizlerde genelde bir problem yaşanıyor diye korktu tek olsun dedi ama donmuş embryolarım anneciğim gel al bizi diyor 2 tane bebiş var bekleyen beni inş.çözülürken bozulmaz ikiside içime gelir ve tutunurlar
Canım iki ya da üç embiryo transferinde çoğul gebelik oranını araştırma yapmışlar 100 hasta da 10 hasta ikiz hamile kalıyor muş yüzde 10 yani çoğul gebelik bence çok değil o yüzden iki embiryo koydur bence buz iki bebeğin varmış canım bence ikisinide koydur

Canım iki ya da üç embiryo transferinde çoğul gebelik oranını araştırma yapmışlar 100 hasta da 10 hasta ikiz hamile kalıyor muş yüzde 10 yani çoğul gebelik bence çok değil o yüzden iki embiryo koydur bence buz iki bebeğin varmış canım bence ikisinide koydur
inşallah canım doktorumuzda söz dedi zaten 2 tane koyacam dedi inan herkese ver rabbim bana da ver diye dua ediyorum inş.sanada verir benim birde kötü olan taraf o iğneler bana yan etki yaptı östrojenm dibe vurdu tam 23 gün kanamam oldu adet gibi olan 3 4 gün sürdü sonrası aşırı olmayan kesilmeyen kanamam oldu şimdi östrojn hapı kullanıyorum ve günde yarım kilo ödem oluyor 15 günde 3 kilo aldım

inşallah canım doktorumuzda söz dedi zaten 2 tane koyacam dedi inan herkese ver rabbim bana da ver diye dua ediyorum inş.sanada verir benim birde kötü olan taraf o iğneler bana yan etki yaptı östrojenm dibe vurdu tam 23 gün kanamam oldu adet gibi olan 3 4 gün sürdü sonrası aşırı olmayan kesilmeyen kanamam oldu şimdi östrojn hapı kullanıyorum ve günde yarım kilo ödem oluyor 15 günde 3 kilo aldım
Yaa üzüldüm Canım yaa geçmiş olsun o zaman donmuş olması iyi olmuş iğne kullanmak zorunda kalmayacan. .. ben sıfırdan başlayacam:( arkadaşım allah yardımcınız olsun;)

Yaa üzüldüm Canım yaa geçmiş olsun o zaman donmuş olması iyi olmuş iğne kullanmak zorunda kalmayacan. .. ben sıfırdan başlayacam:KK43: arkadaşım allah yardımcınız olsun:KK66:
amin allah yardımcımız olsun yinede şükrediyorumki bi umudumuz var paramız varki deniyoruz rabbim isteyen herkese versin arkadaşım senin yaş kaç yumoşların böyle oldu

amin allah yardımcımız olsun yinede şükrediyorumki bi umudumuz var paramız varki deniyoruz rabbim isteyen herkese versin arkadaşım senin yaş kaç yumoşların böyle oldu
Benim yaşım 27 canım 12 yum toplandı 8 tane döllendi canım eşimin değerleri ile ilgili bir durum dedi doktorum ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var üstelik birde merkezde ımsı tekniği yok erkek infertilitesi nde ımsı tekniği çok önemli başka merkeze gitme durumumuz yok canım mecbur yine aynı yerde deneyeceğiz

anladım canım çünkü yumoşların çokmuş maşallah bende 26 yaşındayım biz mikroenjksynla oldu neyse nasip inş.bizim nasibimizde tez günde gelen bebiş haberlei olur neyse canm çıktım ben ii geceler memnun oldum :) arkadaşım

anladım canım çünkü yumoşların çokmuş maşallah bende 26 yaşındayım biz mikroenjksynla oldu neyse nasip inş.bizim nasibimizde tez günde gelen bebiş haberlei olur neyse canm çıktım ben ii geceler memnun oldum :) arkadaşım
Bizimde mikro enjeksiyon yöntemi ile oldu canım... iyi geceler canım bende memnun oldum görüşürüz:KK19:

Türk filmlerini aratmayacak bi olay yaşadım canim o eski tahlilimmis aile hekimin aramid eşimi özür dilemiş 2.86 çikmis yine çok yuksek değil ama teste 5 gün var daha bu iyi gayet dedi kendi Dr. Ama tabu ben o saate kadar ağlamaktan kendimden geçtim umarım bebislerim iyidirTE="SSGG, post: 38912342, member: 639362"]Canimm umutsuzlanma dondurulmuslar topiginde okumuştum aynı senin gibi erken yapmisti bi arkadas çıkmamis baya uzulmus sonra test günü gitmiş kanda çıkmışl yaziyodu istersen ordaki yorumları Oku görürsün zaten orda. Üzülme tatlim daha çok var test günün 22 si değil mi senin
Turk[/QUOTE]
Canım hayırlı olsun hamilesinde inşallah değerlerin yükselir umarım kazasız belasız hayır haberlerini bekliyoruz ben bu topikten çok umutluyum hepimizin yüzü gülücük inşallah

Kızlarrrr uyku tutmuo beni Çarşamba ilacım bitti bu gece b12 iğnemi vuruldum adetim gelirse hayırlısıyla tedaviye başlıcam nasılsınız durumuz hâliniz tedaviye başlayacak arkadaşlara sabır başlamış olan arkadaşlara kolaylık diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)

Back