- 18 Ocak 2015
- 41
- 44
- 18
Arkadasim 5. Gun trasferi iki tane ana agrim sizim yok buda beni cok endiselendiriyorAaa bugun bnm de 5. Gunum . Ama bnm test tarihim tee obur carsamba yani 28 inde bnm dr um 15 gunde istio . Blast mi seninki?kc adet arkdsm? We kasiklarinda sizi fln var mi??
canim ben dun hastalandim seninki gelmedi mi dahaKızlarrrr uyku tutmuo beni Çarşamba ilacım bitti bu gece b12 iğnemi vuruldum adetim gelirse hayırlısıyla tedaviye başlıcam nasılsınız durumuz hâliniz tedaviye başlayacak arkadaşlara sabır başlamış olan arkadaşlara kolaylık diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
Merhaba benim tedavimde seninki gini sayılır. Adetin 2. Günü gittim ultrasyonla muayene oldum tahlil filan istemedi biz ultrasyondan anlıyoruz zaten hormon değerlerini dedi. Tedavi başladı 3 gün sonra kontrole gittim e2 ölçüldü şimdide 4 gün sonra gitmiş olacağım yani yarın. Sonrasının nasıl devam edeceği yarın belli olacak.
Bnm de ayni sekilde iki tane 5. Gun . Bnm ilk transfrde ck agrim oldu tutmadi smdi agrim olunca ck korkuomArkadasim 5. Gun trasferi iki tane ana agrim sizim yok buda beni cok endiselendiriyor
Rica ederim ne demek soru işaretleri hepimizde oluyo bu süreç kolay bi süreç değil. Takıldığın yerlerde sorabilirsin herzaman canm
Rica ederim ne demek soru işaretleri hepimizde oluyo bu süreç kolay bi süreç değil. Takıldığın yerlerde sorabilirsin herzaman canm
Rabbim yardimcimiz olsun bu benim 3. Denemem.ikincide tuttu 3 aylikken kalbi durdu.Bnm de ayni sekilde iki tane 5. Gun . Bnm ilk transfrde ck agrim oldu tutmadi smdi agrim olunca ck korkuom
Melek olmus o annesi şefaatci olck size ins. Ins bu tutar arkadsm Allah im buyuk yar ve yardimcimiz olsun. Ikincisi de agrin sizin warmiydi?Rabbim yardimcimiz olsun bu benim 3. Denemem.ikincide tuttu 3 aylikken kalbi durdu.
Geldi tatlım geldicanim ben dun hastalandim seninki gelmedi mi daha
ohhh ohhhh hadi gozun aydin :) ben de dun sabah hastalandim dondurulmuş embrio benimkisi ya canim yârin haber ederiz onlar randvu yaparlar bize dönerler ...Geldi tatlım geldidün geldi bugün gidiyorum başlıcam inşallah nasip olursa sen ne yaptın tatlım başladın mı
Ben kullanıyorum canımAranizda sigara kullanan var mi?
Saol tatlım seninde gözün Aydın :) inşallah bu defa hayırlı gelişir herşey çok heyecanlıyım ya bi anda korkuda aldı olmaz mı acaba diye sonra ve nimel vekil Allah diyip teskin oluyorum hayırlısı olsun inşallahohhh ohhhh hadi gozun aydin :) ben de dun sabah hastalandim dondurulmuş embrio benimkisi ya canim yârin haber ederiz onlar randvu yaparlar bize dönerler ...
Ay ay desene aynı gün başlıyoruz aynı durum bende de var hiç uyku tutmuyo annem geldi memleketten bugün Ankara'da gez gez ayaklarımız şişti bi sürü ciciler aldık yorgun argın dönmeme rağmen yok uyku tutmuoCnm bende yarın ilk iğnemi vurulacam hayırlısı heyecandan yatamadım bakalım
Tatlım ya ben mesajları karıştırdım yok hayırlısı ile bugün Pazartesi başlıyorum hayırlısı ile adetin 2.ci günü oluyor akşam misafirhaneye geldik adete söküldüm çok heyecanlıyım yalnız bişey sorabilir miyim iğneler canını acıtıyor muBen cumartesi iğneye başladım Cnm 3.yu vuruncam bakalım yani regl 4.gününe girdik sen de mi
Biraz yakıyor ama çok değil iğne yapanada bağlıTatlım ya ben mesajları karıştırdım yok hayırlısı ile bugün Pazartesi başlıyorum hayırlısı ile adetin 2.ci günü oluyor akşam misafirhaneye geldik adete söküldüm çok heyecanlıyım yalnız bişey sorabilir miyim iğneler canını acıtıyor mu
Neyse ama yakın tarihleriz inşallah bebişin haberini ilk sen vericenBen cumartesi iğneye başladım Cnm 3.yu vuruncam bakalım yani regl 4.gününe girdik sen de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?