• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Kızlarrrr uyku tutmuo beni Çarşamba ilacım bitti bu gece b12 iğnemi vuruldum adetim gelirse hayırlısıyla tedaviye başlıcam nasılsınız durumuz hâliniz tedaviye başlayacak arkadaşlara sabır başlamış olan arkadaşlara kolaylık diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
Cnm bende yarın ilk iğnemi vurulacam hayırlısı heyecandan yatamadım bakalım

AyuyTE="SSGG, post: 38915744, member: 639362"]Aaa canım ne diycemi bilemedim gercekten film gibi ama sonu güzel oldu bak boşuna ağladın uzuldun inşallah değer yukselir tatlım senin adına çooook sevindim :*))
Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.[/QUOTE]
Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan

Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.
Çok iyi tatlım. Ya sende ağrı falan var mı canım ya kssiklarda falan[/QUOTE]
Benim bu gün kasiklarimda ağrılar var ateş basiyo terliyorim ayaklarım sizliyo çok korkuyorum ya sen de var mı tatlım

günaydın kızlar
bişey merak ediyorum dondurulmusları tekrar denediğimiz zaman yine aynı tüp bebek ücretimi ödüyoruz ??

SGG, post: 38920809, member: 639362"]Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.[/QUOTE]
Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?

[QUOTcanım velycat_90, post: 38920264, member: 644149"]Turk[/QUOTE]
Canım hayırlı olsun hamilesinde inşallah değerlerin yükselir umarım kazasız belasız hayır haberlerini bekliyoruz ben bu topikten çok umutluyum hepimizin yüzü gülücük inşallah[/QUOTE]
Amin canim benim inşallah.. Hep beraber kavusuruz yavrucanlarimiza:)

Benim yaşım 27 canım 12 yum toplandı 8 tane döllendi canım eşimin değerleri ile ilgili bir durum dedi doktorum iler hızlı ve Morfoloji sorunu var üstelik birde merkezde ımsı tekniği yok erkek infertilitesi nde ımsı tekniği çok önemli başka merkeze gitme durumumuz yok canım mecbur yine aynı yerde deneyeceğiz
imsi tekniği ne merak eettim

SGG, post: 38920809, member: 639362"]Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.
Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?[/QUOTE]
Cnm ilk 4-5 gunun de nasildi bi sizi yda bi yumurtaliginda agri sizi fln warmiydi araara??

SGG, post: 38920809, member: 639362"]Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.
Yok canim canım ilk zamanlara gore gayet iyiyim bugün.. Hafif batmam var sadece. Ve bu gün 9. Günüm. Sende durumlar nasil canım ?[/QUOTE]
Bu gün 6. Gün batma var tatlım sende 5.6.günler oldumu ya canım sen hamissin ya sana soruyorum çok korkuyorum ya ayaklarım da sizliyo Ateş basıyor sende oldumu böyle şeyler

Bu gün 6. Gün batma var tatlım sende 5.6.günler oldumu ya canım sen hamissin ya sana soruyorum çok korkuyorum ya ayaklarım da sizliyo Ateş basıyor sende oldumu böyle şeyler[/QUOTE]
ARKADSM BUGUN BNM DE 4. Gunumde senin bugunlerde sızı olmusmuydu? Batma demek agrinin girip gitmesimi demek?? O sekilde mi tarf ediosunuz? Rahminizin icinde ara ara bi sIZI oluyomu canlar??

Bu gün 6. Gün batma var tatlım sende 5.6.günler oldumu ya canım sen hamissin ya sana soruyorum çok korkuyorum ya ayaklarım da sizliyo Ateş basıyor sende oldumu böyle şeyler[/QUOTE]
Bnm araara sizliyor kasigim ozellikle solum yatioken daha ck sizladigini hissediyrm size ayaktykn mi oluyo? Uzaniokenmi kizlar???

Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.gonal f kullanmaya başladıktan sonra doktorunuz hangi siklikla sizleri gördü? Benim doktorum bu süreçte 2 kere ultroson olacağını ve daha sonrada yumurtaların toplanacağını belirtti. Formlarda ve internette gün asiri yazıyor.benden test istenmedi. İstenmeyen oldu mu?

Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.gonal f kullanmaya başladıktan sonra doktorunuz hangi siklikla sizleri gördü? Benim doktorum bu süreçte 2 kere ultroson olacağını ve daha sonrada yumurtaların toplanacağını belirtti. Formlarda ve internette gün asiri yazıyor.benden test istenmedi. İstenmeyen oldu mu?
canım ilk adetin 3. günü e 2 değerime baktı tedvi için 50 nin altı çıkınca iğneleri yazdı hemen ilkini vurdu sonra iki kez çağırdı hepsinde e2 baktı çatlatma iğnesi günü arayıp saatini hatırlattı sonra opu için çağırdı ama 2den fazla muayene oldum

Back