Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Kızlar bi sorum olacak... benim tüp bebek raporum var 3 deneme hakkım var 27 ağustos tarihinde raporum çıktı ve eylül ayında bu raporu kullandım ilk tüp bebek denememi yaptım maalesef tutmadı... raporum üstünde 1.Deneme sıklusu yazıyor birinci denemem tutmayınca ikinci deneme hakkımi kullanmak için rapor kağıdın da 2. sıklus tüp bebek denemesi yazmak gerekiyor mu diye raporu aldığım hastaneyi arayıp sordum 6 ay içinde ikinci yaparsan raporu yenilemeye gerek yok dediler... tüp bebek merkezini aradım sorun olur mu diye ilk başta ikinci deneme yazması lazım dediler sonra sorun olmaz dediler kafam karıştı... raporum süresi 27 Şubat bitiyor ben haftada başlıyorum tedaviye... benim gibi raporu olup ikinci deneme hakkı için raporu yenilemeden tüp bebek tedavisi gören oldu mu? hastaneye gidince raporu yenileyin derlerse tedaviye başlayamam üstelik raporu yenilemek istedim garanti olsun diye 6 ay dolmadan yenileme yapmıyorlar aynı rapor kağıdını 6 ay içinde yaparsam yenilemeye gerek yok diyor rapor çıkardığım hastane... off kızlar bu rapor yüzünden tedaviye başlayamam diye korkuyorum...

Tedavim aceleye geldi biraz kendi doktorum izne çıkınca 2 saat içimde yeni bir merkez seçmek zorunda kaldım telefonda ilaçlar 1500 tutar deyince göze aldım inşallah çok geçmez.

Tedavim aceleye geldi biraz kendi doktorum izne çıkınca 2 saat içimde yeni bir merkez seçmek zorunda kaldım telefonda ilaçlar 1500 tutar deyince göze aldım inşallah çok geçmez.
Canım genelde şöyle oluyur ilaçlar 450 lik gonal f 4 kutu 5 tane cetrotide 4 kutu menapur ya da menapon değişiyor isimleri bir ya da iki ovitrella canım bunun dışında transfer sonrası jel falan alacan çok tutmuyor onlar

Çok sağol canım ya. Bu menapur ve ovitrella ne kadar acaba bilgin varmı

[QUOTEaGG, post: 38889804, member: 639362"]Evet tatlım 4.5yillik evliyim ilk denemem. Ben de yatıyorum ilk 3 gün eşim baktı hiç kaldırmadi bu gün 4. Gün yalnızım sadece kalkıp kendime ymk yaptım o kadar yatıyorum yine. Ilk 2 gun fazla agrm olmadı Bende de kasılmalar ağrılar var bu gün daha fazla sanki. Senin ilk denemen mi[/QUOTE]
Evet canim benimde ilk denemem bir yıllık evliyim hatta yumurtalarim evlilik yildonumumuzde toplandı. Umarım bu bana uğur getirir. Eşimde sperm hareketsizliği varmış öğrendiğimiz gün tüp bebek tedavisine başladık umarım hakkimizda hayırlısı olur.

Evet canim benimde ilk denemem bir yıllık evliyim hatta yumurtalarim evlilik yildonumumuzde toplandı. Umarım bu bana uğur getirir. Eşimde sperm hareketsizliği varmış öğrendiğimiz gün tüp bebek tedavisine başladık umarım hakkimizda hayırlısı olur.[/QUOTE]
bana acill yardım edin nolur yaaa..ben tüp bebek yapacam ama aşılama mı yapsam önce korkuyorum önce hangisini yapayımmmm????

bana acill yardım edin nolur yaaa..ben tüp bebek yapacam ama aşılama mı yapsam önce korkuyorum önce hangisini yapayımmmm????

Aşılma nun başarı oranı düşük iki aşılma yaptım zaman ve maddi kayıp resmen sen bilirsin ben olsam direkt tüp yaparım deneyim kazandım 100 hasta da 10 hasta aşılma ile Hamile kalıyor oran bu canım iyi düşün

ben hiç aşılama olmadın direk tüp bebek yapsam çok korkuyorum ya

ben hiç aşılama olmadın direk tüp bebek yapsam çok korkuyorum ya
Canım aşılma ile tüp bebek tedavisi gidişat bakımından aynı tek farkı yumurta toplanıyor onu zaten hiç hissetmiyorsun anestezi ile oluyor diğer şeyler aşılma da aynı transfer mesela

Canım aşılma ile tüp bebek tedavisi gidişat bakımından aynı tek farkı yumurta toplanıyor onu zaten hiç hissetmiyorsun anestezi ile oluyor diğer şeyler aşılma da aynı transfer mesela
kendimize iğne mi yapıyoruz peki tatlım tüp bebek te...bide düşük ihtimali fazla mı tüp bebekte ıkı soruma cvp werrsen çok sewinirm

kendimize iğne mi yapıyoruz peki tatlım tüp bebek te...bide düşük ihtimali fazla mı tüp bebekte ıkı soruma cvp werrsen çok sewinirm
Canım Evet iğneleri kendimiz yapıyoruz göbekten ben eşime yaptırdım... düşük ihtimali çok değil canım... sen ne zaman adet olacaksın?

Canım Evet iğneleri kendimiz yapıyoruz göbekten ben eşime yaptırdım... düşük ihtimali çok değil canım... sen ne zaman adet olacaksın?
allah razı olsun cnm bır tek adam sayıp cvp weren sen oldun.sana bol bol dua edecem..ben 24 ocakta mersinde yada adanada tüp bebek düşünüyorm adetımın ilk günü 26 ocak falan

allah razı olsun cnm bır tek adam sayıp cvp weren sen oldun.sana bol bol dua edecem..ben 24 ocakta mersinde yada adanada tüp bebek düşünüyorm adetımın ilk günü 26 ocak falan
Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Bende 21 ocak ya da 22 ocak adet olacam muhtemelen haftaya cuma ya da cumartesi tedaviye başlarım hemen hemen aynı zamanda tedaviye başlıyoruz demek ne güzel takipteyim seni buralarda ol

Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Bende 21 ocak ya da 22 ocak adet olacam muhtemelen haftaya cuma ya da cumartesi tedaviye başlarım hemen hemen aynı zamanda tedaviye başlıyoruz demek ne güzel takipteyim seni buralarda ol
bacım ben şırnakta öğretmenım...mersinde tedavi olacam ıkıncı dönem rapor alacam okuldan hamıleliğim kesinleşince şırnağa geçecem.mersinde aılemn yannda ınternet yokk..eşim şırnakta olacak ben mersınde kesınleşince gelecem.uçakla gelecem

Anladım canım hakkında hayırlı neyse o olsun inşallah

Arkadaşım bişey söylüyücem hassas dönemlerdeyiz yalnış anlama kimsenin kimseyi adamdan saymama gibi yaptığı bişey yok bınforumda Allah bütün arkadaşlardan razı olsun kim forumdaysa alakalı olduğu bir konuysa hemen cevap verir zaten herkesin girdiği bir yol var ve ona göre meşguliyetleri var lütfen biraz daha ılımlı dikkatli olalım zaten destek olmak için toplandık burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…