Amin canım rabbim nasip eder inşallah...Tamam canım alıp yiyeceğim şifa olur inşallah tatlım Sağol...S Sky_sun um tatlım, bak şimdiden başla arı sütü+bal+polen karışımı al ve ye :) yumişler kaliteli kaliteli olsun inşallahh :)
beni de yazınnnnnnnnn listeyeeee
Morfoloji - şişli memorial tüp bebek merkezi - ilk deneme
çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın bizi inşallahhhhhhhhh, bu tedavilerimiz olumlu sonuçlanıp kucağımıza almak nasip olur inşallah yavrularımızı :)aminn amin aminnn :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!
- Konu Sahibi xyzxyz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
arkadaşlar günleriniz nasıl geçio?ne yiyip içiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz anlatın bakim?
selamlar canim ben omega 3 icmeye ozen gosteroyorum.bir de sabah ac karna; aksam da yatmadan once arisutu bal polen yiyorum bi kasik. folikasit aklima gelirse aliyorum :) oyle iste ... sebze yemeye ozen gosteriyoruz. 2 yada 3 gunde bir kosu bandina cikiyorum :) oyle valla gunler gecsin diye ne edecegimizi sasirdim :) Allahtan calisiyorum okul baya oyaliyo beni :)
- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Amin canım rabbim nasip eder inşallah...Tamam canım alıp yiyeceğim şifa olur inşallah tatlım Sağol...
sen de sagol canim benimm .. eskisi gibi cok göremiyorum seni :) bak baska yerlerde gezme gel bizde oturak konusak daaaa :):):):):)
ben çağrı merkeinde olduğum için bol bol netteyim.çalışmak oyalamıyor valla.bende takviye yapmak istiyrum ama ne yapacağımı bilmiporum.bol bol ceviz filan yiyeyim bari :)selamlar canim ben omega 3 icmeye ozen gosteroyorum.bir de sabah ac karna; aksam da yatmadan once arisutu bal polen yiyorum bi kasik. folikasit aklima gelirse aliyorum :) oyle iste ... sebze yemeye ozen gosteriyoruz. 2 yada 3 gunde bir kosu bandina cikiyorum :) oyle valla gunler gecsin diye ne edecegimizi sasirdim :) Allahtan calisiyorum okul baya oyaliyo beni :)
Ne bilim canım arada bi uğruyorum okuyorum oturalım bacım tatlım arı sütü+ bal + polen karışımı üçü bi arada mı yoksa ayrı ayrı mı nerden aldın sen eczaneden mi, fiyatı kadar canım ? Bu arada canım kaan Aydos dna hasarı olan hastalara antioksidan ilacı veriyormuş... eşine antioksidan içerikli yiyecekler yedir canım ben başladım aklıma gelenleri yazayım... pişmiş domates havuç, brokoli, karnabahar, ıspanak balık vs..sen de sagol canim benimm .. eskisi gibi cok göremiyorum seni :) bak baska yerlerde gezme gel bizde oturak konusak daaaa :):):):):)
Son düzenleme:
Merhaba canım valla ben sebze ağırlıklı besleniyorum, yumurta yiyorum fındık falan yiyorum... haftada 2 kere Balık yesek çok iyi olur ama arada yiyorum öylearkadaşlar günleriniz nasıl geçio?ne yiyip içiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz anlatın bakim?
- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
canim onlari yiyoruz zaten haftalik menumuzde var. bi de antioksidon olarak kiru uzum cekirdegi var. o da aklinda olsun. ama bence senin esin de emodex kullansa fena olmaz.tabi yine siz bilirsiniz ama icerigi bomba. eczacimiza neofortil mi yoksa emodex mi diye sordugumuzda emodex daha kuvvetli demisti. ari sutu bal polen 3u birarada tatlim.aktarlarda var zaten. bizim yasadigimiz yorede bulmamiz daha kolay. fiyati da 20 lira mi ne ama tam hatirlamiyorum.daha uygun da olabilir. ama cok faydali :) bu arada ameliyatimizi yapan doktora sperm testimizi gosterdik.morfoloji haricinde hersey cok iyi.cocuk olmamasi icin ciddi bir neden gozukmuyor dedi.:) oyle deyince daha bi umutlandim kizzz :):):)
canim
Ne bilim canım arada bi uğruyorum okuyorum oturalım bacım tatlım arı sütü+ bal + polen karışımı üçü bi arada mı yoksa ayrı ayrı mı nerden aldın sen eczaneden mi, fiyatı kadar canım ? Bu arada canım kaan Aydos dna hasarı olan hastalara antioksidan ilacı veriyormuş... eşine antioksidan içerikli yiyecekler yedir canım ben başladım aklıma gelenleri yazayım... pişmiş domates havuç, brokoli, karnabahar, ıspanak balık vs..
canim
Aaa fiyatı ne kadar uygunmuş... canım bizimde öyle morfoloji arada ileri hızlı düşüyor bize de doktorlar doğal yolla olur diyor ama daha ne kadar bekleyeceğiz sonuçta ipin ucundan tutmak lazım dimi ama hadi bakalım senin zaten şansın daha fazla istanbul gibi bir yerde tedavi olmanız çok iyi fırsat ben senden çok umutluyum:)canim onlari yiyoruz zaten haftalik menumuzde var. bi de antioksidon olarak kiru uzum cekirdegi var. o da aklinda olsun. ama bence senin esin de emodex kullansa fena olmaz.tabi yine siz bilirsiniz ama icerigi bomba. eczacimiza neofortil mi yoksa emodex mi diye sordugumuzda emodex daha kuvvetli demisti. ari sutu bal polen 3u birarada tatlim.aktarlarda var zaten. bizim yasadigimiz yorede bulmamiz daha kolay. fiyati da 20 lira mi ne ama tam hatirlamiyorum.daha uygun da olabilir. ama cok faydali :) bu arada ameliyatimizi yapan doktora sperm testimizi gosterdik.morfoloji haricinde hersey cok iyi.cocuk olmamasi icin ciddi bir neden gozukmuyor dedi.:) oyle deyince daha bi umutlandim kizzz :):):)
canim
- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Aaa fiyatı ne kadar uygunmuş... canım bizimde öyle morfoloji arada ileri hızlı düşüyor bize de doktorlar doğal yolla olur diyor ama daha ne kadar bekleyeceğiz sonuçta ipin ucundan tutmak lazım dimi ama hadi bakalım senin zaten şansın daha fazla istanbul gibi bir yerde tedavi olmanız çok iyi fırsat ben senden çok umutluyum:)
yok yok canim niyeti bozdum ben :) dedigin dogru yas olmus 29 daha nekadar bwkliyim anacim :) he kiz valla ben de Once Allaha sonra da merkeze güveniyom.insallah yuzumuz kara cikmaz. seni de goturebilme imkanim olaydi keske tatli..ama mevlam vermek istesin yeter ki. belki de ben istanbula gidecem olmayacak sen trabconda yaptiracan olacak... nasipten ote koy yok ne edelimm
Kısmet canım rabbim nasibimize yazdı ise Nerye gidersek gidelim olur zaten... inşallah o ay ocak ayı olur artık yaklaşmışzdır :) az şeyler yaşamadık ameliyatlar aşılar falan rabbim bebek konusunda yüzümüzü güldürür inşallahyok yok canim niyeti bozdum ben :) dedigin dogru yas olmus 29 daha nekadar bwkliyim anacim :) he kiz valla ben de Once Allaha sonra da merkeze güveniyom.insallah yuzumuz kara cikmaz. seni de goturebilme imkanim olaydi keske tatli..ama mevlam vermek istesin yeter ki. belki de ben istanbula gidecem olmayacak sen trabconda yaptiracan olacak... nasipten ote koy yok ne edelimm
- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Kısmet canım rabbim nasibimize yazdı ise Nerye gidersek gidelim olur zaten... inşallah o ay ocak ayı olur artık yaklaşmışzdır :) az şeyler yaşamadık ameliyatlar aşılar falan rabbim bebek konusunda yüzümüzü güldürür inşallah
he canim yaaa ayni yollarda yuruduk :) ocakta anne olacaz insallahhh :)
gunaydin kizlarrr nasilsinizzz. ben cok sukur iyiyim. sizler de iyisinizdir insallah. moraller yuksek geri sayi devam ediyor :)
günaydın canımmm moraller iyi inşallah herkesler iyi olsuuunnn..bebişlerimize kavuşmak için zaman akıyor inşallah
amin canım hoş geldin.listeye ekleyelim istersen.merhaba bende ocakta tüp bebek yaptırıcam. yeni yıl hepimize bereketiyle ve mutlulukla gelsin inşallah :)
arkaadşlar bugün ne öğrendim sizlerle paylaşayım.normalde bende yumurtalık tembelliği var demiştim ama doktor bugün teşhisin o olmadığını söyledi.tahliller ve ulturasonlar çok normal dedi.eşimin tahlilleri normal,yani ben sebepsiz infertilite bölümüne giriyomuşum :) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.