Sebepsiz infertilite kısmında iki iğneli aşı şartı var canım senin aşılamalar iğneli mi oldu canım... yarın heyete girecekse 1 hafta sonra alırsın raporu imza işlemleri falan oluyor eline alman 1 haftayı bulur... senin adetin ne zaman bu ay yetişir belkiarkaadşlar bugün ne öğrendim sizlerle paylaşayım.normalde bende yumurtalık tembelliği var demiştim ama doktor bugün teşhisin o olmadığını söyledi.tahliller ve ulturasonlar çok normal dedi.eşimin tahlilleri normal,yani ben sebepsiz infertilite bölümüne giriyomuşum :) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.
canım aşılama 2 tane oldum iğneli..adetim geçen ay 15inde oldu...yetişirmi bilemiyorum..ayyy heyecan yaptım :)Sebepsiz infertilite kısmında iki iğneli aşı şartı var canım senin aşılamalar iğneli mi oldu canım... yarın heyete girecekse 1 hafta sonra alırsın raporu imza işlemleri falan oluyor eline alman 1 haftayı bulur... senin adetin ne zaman bu ay yetişir belki
O zaman yetişir canım hadi bakalım inşallah vakit daha gecikmeden başlarsıncanım aşılama 2 tane oldum iğneli..adetim geçen ay 15inde oldu...yetişirmi bilemiyorum..ayyy heyecan yaptım :)
arkadaşlar raporu çıkarmama çok az kaldı.yarın heyete vericem.ondan sonra 1 haftada çıkar sa aralık ayına yetişir benim operayson.dua edin canlarım.yarın öğleden sonra tekrar gidicem.
ben bugün o işlemi yapıcam canım.dahiliye bölümüne imzalatmak kaldı bi tek.bendende 2 reim ve fotkopi istediler.demekki ocağa kalacak..napalım kısmet..Tatlim selam zeynep kamildi heralde seninde. Bende pazartesi evraklar tamam diye kurula gittim. Ama dosyayi almadi. Su psikolog genel cerrahi ic hastaliklarina kaselettigimiz kagitla iki resim nufus cuzdani fotokopisini aldi. 1 hafta sonra gel bu evragin sonucu cikacak. Dosyani teslim et dedi. Oda bir hafta sonra cikacak dedi. Yani carsamba gunu kurula dosyami alacaklar. O aldiklari evrak ilac raporu icin mi anlamadim. Aralik sonu hasta olcagimdan yetişir inşallah. Seninde mi boyle oldu
aminnnnnnn canım aminnn binlerce,yüzlerce,miyonlarca sonsuz kere aminnnnnKIZLARRR KIZLARRR Kızlar!!!!
şu anda Selâ veriliyor. Duam o dur ki : Rabbim , güzel Allahım , aziz Allahım, inşallah bu mübarek günün hürmetine bu mübarek vakte inen melaikelerin yüzü suyu hürmetine, inşallah bebek isteği olan , bebek için tedavi gören, transferi olup da hayırlı sonuç bekleyen, benim gibi tedavi gününü bekleyen ,
anneliği tatmak için
anne olmak için yanıp tutuşan cümle müslümanın evladına
içinde de bizlere
hayırlı,
sağlıklı,
güzel ahlaklı kız çocukları ve erkek çocukları nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
Amin Aminn Aminnnn
arkadaşlar bugün sağlık kuruluna gidip dahiliyeye genel cerraha ve pskiyatriye imzalattığım raporu verdim.dahiliye doktoru kilomu sordu bende söyledim.kilo ver senin çocuğun olur dedi ama imza attı.imzaladığı kağıda kilomla ilgili bişi yazmış olacak ki kuruldaki adam bana kilo ve boy takip çizelgeniz var mı dedi.yok dedim kilomla boyumu sordu bekleyin dedi içeri gitti.imzalı kağıdı nüfus fotokopisi ve 2 resim istedi bana küçük bir kağıt verip defteri imzalattı.17/12/2014 çarşamba günü sistemik hastalık raporu çıkacak yazıyor kağıtta.bu ne demek şimdi benim raporum çıkmayacak mı yani?kilomla ilgili bişey yazdıysa kağıda çıkmaz mı raporum acaba?sistemik hastalık raporu nedir bi yardımcı olun nolur çok moralim bozuldu
Ya biraz kilom var 78 kiloyum boy 157.ya cikmaz mi ki ya bosu bosuna mi ugrastim benbilemedim ki canim kac kilosun ki???
yok yaw niye cikmasin. aha da kilo veremiyoruz.anne olmayalim mi.bu ne sacmalik.Ya biraz kilom var 78 kiloyum boy 157.ya cikmaz mi ki ya bosu bosuna mi ugrastim ben
Off sorma canim ya adam gibi bisey de demiyolar yayok yaw niye cikmasin. aha da kilo veremiyoruz.anne olmayalim mi.bu ne sacmalik.
Ya biraz kilom var 78 kiloyum boy 157.ya cikmaz mi ki ya bosu bosuna mi ugrastim ben
arkadaşlar bugün sağlık kuruluna gidip dahiliyeye genel cerraha ve pskiyatriye imzalattığım raporu verdim.dahiliye doktoru kilomu sordu bende söyledim.kilo ver senin çocuğun olur dedi ama imza attı.imzaladığı kağıda kilomla ilgili bişi yazmış olacak ki kuruldaki adam bana kilo ve boy takip çizelgeniz var mı dedi.yok dedim kilomla boyumu sordu bekleyin dedi içeri gitti.imzalı kağıdı nüfus fotokopisi ve 2 resim istedi bana küçük bir kağıt verip defteri imzalattı.17/12/2014 çarşamba günü sistemik hastalık raporu çıkacak yazıyor kağıtta.bu ne demek şimdi benim raporum çıkmayacak mı yani?kilomla ilgili bişey yazdıysa kağıda çıkmaz mı raporum acaba?sistemik hastalık raporu nedir bi yardımcı olun nolur çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?