• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Ne mutlu sana darısı başımıza bahçecide doktorun kimdi acaba birde erkek sorunundan dolayımı olmuyordu bebeğiniz .Bizim ki eşimden dolayı morfoloji o yüzden hangi merkeze gidiceğime karar veremiyorum.Adet günüme kadar karar vermem lazım
:(

ama bu sut seklinde degil ki tatlim. bal kivamli bir sey. hic sut gibi degil. balin az daha kivamli hali. inciri yiyorum bi de hurma aldim erzurumdan gelirken. hurmada mutlaka her gun uc dort tane yiyorum :) gebelikte de cok yararliymis hurma.aklinda olsun bacim yarin bi gun hamis oluruz unutmayalim bunlari.bunlar onwmli bilgiler :)"):):)
bebeğim incir yerken dikkatli ol.bende bol bol yediydim prolaktin fıralyınca bir ay ilaç tedavisindeyim şimdi.

bebeğim incir yerken dikkatli ol.bende bol bol yediydim prolaktin fıralyınca bir ay ilaç tedavisindeyim şimdi.
evet canım heleki tüpe başladığınız ay incir yemeyin, ilaçlarla incir birlikte Allah muhafaza ohss oluruz, ama bal polen arısütü olabilir kalitesi için sayı değil. liste yap istersen canım benim aralık sonu olduğundan burdayım, aralık 25 tedavi umut tüp bebek ikinci deneme erkek infertilitesi :KK68:

Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.

Nick......................Sorun.........................Merkez............................Sonuç

xyzxyz..............Ymt.Tembelliği +Hız....................Zeynep Kamil........................Beklemede

zelis82.................Erkek infertilitesi......................Umut tüp bebek....................Beklemede

Arkadaşlar,bal lokumlarımmmm listeye göre bana bilgilerinizi gönderin lütfennnn...

S Sky_sun um tatlım, bak şimdiden başla arı sütü+bal+polen karışımı al ve ye :) yumişler kaliteli kaliteli olsun inşallahh :)
beni de yazınnnnnnnnn listeyeeee
Morfoloji - şişli memorial tüp bebek merkezi - ilk deneme

çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın bizi inşallahhhhhhhhh, bu tedavilerimiz olumlu sonuçlanıp kucağımıza almak nasip olur inşallah yavrularımızı :)aminn amin aminnn :)

kızlar içiniz de ankara da tüp bebek tedavisi yaptıran yokmu prof. dr kaan aydos önderliğinde tabi.

kızlar içiniz de ankara da tüp bebek tedavisi yaptıran yokmu prof. dr kaan aydos önderliğinde tabi.

biz bir kere kaan hoca ile mail leştik :) yüzyüze görüşmedik ama :) ama onun haricinde ankara novaart ı çok okudum , yani memnun kalanları dyudum canım

hım benim eşimi mikro tese ameliyatına o girdi 2 adet kanallardan sperm bulundu ve 6 ay sonra tüp bebeğe başlayalım dedi bakalım canım hayırlısı RABBİM isteyen herkese sonrada bana nasip etsin :)

hım benim eşimi mikro tese ameliyatına o girdi 2 adet kanallardan sperm bulundu ve 6 ay sonra tüp bebeğe başlayalım dedi bakalım canım hayırlısı RABBİM isteyen herkese sonrada bana nasip etsin :)
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımcımm aminnnn

S Sky_sun um tatlım, bak şimdiden başla arı sütü+bal+polen karışımı al ve ye :) yumişler kaliteli kaliteli olsun inşallahh :)
beni de yazınnnnnnnnn listeyeeee
Morfoloji - şişli memorial tüp bebek merkezi - ilk deneme

çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın bizi inşallahhhhhhhhh, bu tedavilerimiz olumlu sonuçlanıp kucağımıza almak nasip olur inşallah yavrularımızı :)aminn amin aminnn :)
ekledim canım benim.bu güzel duaya AMİİİİNNNNNN diyorum inşalahhhhh

Bugün içimi çok büyük bir hüzün kapladı kızlar.resmen doğmayan yavrumu özledim.içime kocaman bi öküz oturdu derler ya..dün akşam doğum yapacak bir arkadaşım benden patik istedi.hem ördüm hem ağladım.bide laf aramızda eski nişanlımın eşini gördüm.elinde 2 tane çocuk.resmen kıskanır gibi bişey oldum.umrumda değil de işte...benim kollarım boştu öyle bakakaldım.ağlamaklıyım..:KK61:

Bugün içimi çok büyük bir hüzün kapladı kızlar.resmen doğmayan yavrumu özledim.içime kocaman bi öküz oturdu derler ya..dün akşam doğum yapacak bir arkadaşım benden patik istedi.hem ördüm hem ağladım.bide laf aramızda eski nişanlımın eşini gördüm.elinde 2 tane çocuk.resmen kıskanır gibi bişey oldum.umrumda değil de işte...benim kollarım boştu öyle bakakaldım.ağlamaklıyım..:KK61:
Iyiki

Siteye yeni uye oldum ve daha tam kullanmayi alisamadim..yazin beni duygulandirdi..insallah cok yakin zamanda dualarimiz kabul olur..

Siteye yeni uye oldum ve daha tam kullanmayi alisamadim..yazin beni duygulandirdi..insallah cok yakin zamanda dualarimiz kabul olur..
hoş geldin canım aramıza.kullandıkça alışırsın..güzel duana ve temmenine teşekkür ediyorum

Back