Hosbulduk canım teşekkür ederim inşallahhh Rabbim hepimizin hayırlısıyla yüzünü güldürur :))))Cok guzel yazmissin canimm..yazini cok begendim.. ne guzel iste boyle moral yuksek heyecanli bir anne aday adayi. Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insaAllah. hayirli olsun arkadasim. hos geldinnnn
hayirli olsun tedavin canim ,basladiktan sonra corap sokugu gibi geliooo,Rabbim cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insArkadaşlar ben de bugün tedavi için bismillah dedim ve 16 da ilk iğnemi yaptım.yarında tekrar dr a gideceğim ve rapor işleri hallolacak çarşambada ultrason için tekrar çağırdılar.bakalım gelişmeleri sizlerle paylaşırım sağda ve solda 8 yumurta varmış ve fsh ım 5,81 olmuş dr um da pozitif ti inşallahhhh umutluyum bakalım arkadaşlar Rabbim yar ve yardımcımız olsun.lütfen birbirimize çok dua edelim mümin in mümin e duası kabul olurmuş.Dualarımdasınız....
Canım üzme tatlı canını vardır bunda da bi hayır inşallah şubattaki kazasız belasın olur geçmiş olsun tatlımhayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
saol canim bende ole diorum inşallah subatta hayirli güzel haberler vermeyi nasip eder YaradannCanım üzme tatlı canını vardır bunda da bi hayır inşallah şubattaki kazasız belasın olur geçmiş olsun tatlım
Âmin canım aynen öyle inşallah ama bende Ocak son Şubat ilk hafta gibi vericem inşallah size adetimi bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hayırlısısaol canim bende ole diorum inşallah subatta hayirli güzel haberler vermeyi nasip eder Yaradann
benimki de tahminen subatin ilk haftasına gelicek nasip olursa transfer canimÂmin canım aynen öyle inşallah ama bende Ocak son Şubat ilk hafta gibi vericem inşallah size adetimi bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hayırlısı
İnşallah canım inşallah desene beraber vermek nasip olucak müjdeyibenimki de tahminen subatin ilk haftasına gelicek nasip olursa transfer canim
ayy ayyy bi gelse o gunlerrr sabirsizlaniorum ki sorma ,adetin ne zaman canimİnşallah canım inşallah desene beraber vermek nasip olucak müjdeyi
yok canim ben iğneleri olurke iste calisiodum bi de benim isim cok hareketli bir isti zannetmem bisi olmaz,bitki caylari cok tüketme canim belki sikinti olabilir kalite içinEses50 canım bişey sorucaktım iğneleri falan kullanırken hareket etmemizde sıkıntı olmaz değil mi yani spor olsun diye yürüyüş galan yapabilir miyim.bide acaba daha çok kalitesini arttırmak için bitki çayları içmemizde bi sıkıntı olur mu adaçayı rezene gibi bi bilgin var mı bu konuda
Tatlım Çarşamba ilacım bitiyo aslına bakarsan bende bilmiyorum 2 gün sonra görürdüm genelde ama şimdi gecikme olur mu bilmiyorum eğer 2 güne olursam Cumartesi başlamış oluyorum tatlım inşallahayy ayyy bi gelse o gunlerrr sabirsizlaniorum ki sorma ,adetin ne zaman canim
hmm mmmm benim de cumartesi yada pazartesi die bekliorum bakalimmTatlım Çarşamba ilacım bitiyo aslına bakarsan bende bilmiyorum 2 gün sonra görürdüm genelde ama şimdi gecikme olur mu bilmiyorum eğer 2 güne olursam Cumartesi başlamış oluyorum tatlım inşallah
Olur canım dikkat ederim ona zaten çok bitkici değilim ama faydası olursa içeyim dedim misafirhane de kalıyorum Ankara'da acity avmnin karşısında en azından sıkıldığımda yürüyüş yapar açılırım bide sigara kullanıyorum benyok canim ben iğneleri olurke iste calisiodum bi de benim isim cok hareketli bir isti zannetmem bisi olmaz,bitki caylari cok tüketme canim belki sikinti olabilir kalite için
Ay ne güzel birbirimizle haberleşiriz inşallah kazasız belasız bebişlerimizi alırız yanımızahmm mmmm benim de cumartesi yada pazartesi die bekliorum bakalimmhemen hemen ayni günlere denk gelioo
güzel fikir canim yürüyüşten bisi olmaz deşarj olursun bu zorlu surectee hemOlur canım dikkat ederim ona zaten çok bitkici değilim ama faydası olursa içeyim dedim misafirhane de kalıyorum Ankara'da acity avmnin karşısında en azından sıkıldığımda yürüyüş yapar açılırım bide sigara kullanıyorum benbelki temiz hava oksijen zararını azaltır onun
inşallah canim yaaa bide benim arka arkaya olumsuzluklar olunca bole boşlukta gibiyimm resmenAy ne güzel birbirimizle haberleşiriz inşallah kazasız belasız bebişlerimizi alırız yanımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?