Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

İyi geceler kızlar ben lucrin kullanıyorum bugün 11. günüm adetim 3gun gecikti ilacın etkisimi acaba kullananız oldu mu ne kadar gecikme olur ki

Cok guzel yazmissin canimm..yazini cok begendim.. ne guzel iste boyle moral yuksek heyecanli bir anne aday adayi. Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insaAllah. hayirli olsun arkadasim. hos geldinnnn
Hosbulduk canım teşekkür ederim inşallahhh Rabbim hepimizin hayırlısıyla yüzünü güldürur :))))

Arkadaşlar ben de bugün tedavi için bismillah dedim ve 16 da ilk iğnemi yaptım.yarında tekrar dr a gideceğim ve rapor işleri hallolacak çarşambada ultrason için tekrar çağırdılar.bakalım gelişmeleri sizlerle paylaşırım sağda ve solda 8 yumurta varmış ve fsh ım 5,81 olmuş dr um da pozitif ti inşallahhhh umutluyum bakalım arkadaşlar Rabbim yar ve yardımcımız olsun.lütfen birbirimize çok dua edelim mümin in mümin e duası kabul olurmuş.Dualarımdasınız....

hayirli olsun tedavin canim ,basladiktan sonra corap sokugu gibi geliooo,Rabbim cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins

Canım üzme tatlı canını vardır bunda da bi hayır inşallah şubattaki kazasız belasın olur geçmiş olsun tatlım

saol canim bende ole diorum inşallah subatta hayirli güzel haberler vermeyi nasip eder Yaradann
Âmin canım aynen öyle inşallah ama bende Ocak son Şubat ilk hafta gibi vericem inşallah size adetimi bekliyorum sabırsızlıkla bakalım hayırlısı

Eses50 canım bişey sorucaktım iğneleri falan kullanırken hareket etmemizde sıkıntı olmaz değil mi yani spor olsun diye yürüyüş galan yapabilir miyim.bide acaba daha çok kalitesini arttırmak için bitki çayları içmemizde bi sıkıntı olur mu adaçayı rezene gibi bi bilgin var mı bu konuda

yok canim ben iğneleri olurke iste calisiodum bi de benim isim cok hareketli bir isti zannetmem bisi olmaz,bitki caylari cok tüketme canim belki sikinti olabilir kalite için

ayy ayyy bi gelse o gunlerrr sabirsizlaniorum ki sorma ,adetin ne zaman canim
Tatlım Çarşamba ilacım bitiyo aslına bakarsan bende bilmiyorum 2 gün sonra görürdüm genelde ama şimdi gecikme olur mu bilmiyorum eğer 2 güne olursam Cumartesi başlamış oluyorum tatlım inşallah

Tatlım Çarşamba ilacım bitiyo aslına bakarsan bende bilmiyorum 2 gün sonra görürdüm genelde ama şimdi gecikme olur mu bilmiyorum eğer 2 güne olursam Cumartesi başlamış oluyorum tatlım inşallah
hmm mmmm benim de cumartesi yada pazartesi die bekliorum bakalimmhemen hemen ayni günlere denk gelioo

yok canim ben iğneleri olurke iste calisiodum bi de benim isim cok hareketli bir isti zannetmem bisi olmaz,bitki caylari cok tüketme canim belki sikinti olabilir kalite için
Olur canım dikkat ederim ona zaten çok bitkici değilim ama faydası olursa içeyim dedim misafirhane de kalıyorum Ankara'da acity avmnin karşısında en azından sıkıldığımda yürüyüş yapar açılırım bide sigara kullanıyorum ben belki temiz hava oksijen zararını azaltır onun

güzel fikir canim yürüyüşten bisi olmaz deşarj olursun bu zorlu surectee hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…