- 10 Aralık 2014
- 164
- 210
- 48
- 35
Tatlım en iyi deşarj alışverişle oluyorum bide sanki eşim kasıtlı getirdi buraya avm hemen karşıda oh oh gez gez algüzel fikir canim yürüyüşten bisi olmaz deşarj olursun bu zorlu surectee hem
Tatlım en iyi deşarj alışverişle oluyorum bide sanki eşim kasıtlı getirdi buraya avm hemen karşıda oh oh gez gez alBebişlerimiz gelişinde Allahım nasip etsin de herşey boş ama ben bu topikten çok umutluyum lütfen olumsuz düşünen arkadaşlar biraz daha bizleri düşünüp hareket etseler bu süreçte olumlu şeyler bizler için en büyük deşarj
kesinlikle alisveris en iyi yöntem canim yarinda ben stress atacammmm insTatlım en iyi deşarj alışverişle oluyorum bide sanki eşim kasıtlı getirdi buraya avm hemen karşıda oh oh gez gez alBebişlerimiz gelişinde Allah I'm nasip erdinde herşey boş ama ben bu topikten çok umutluyum lütfen olumsuz düşünün arkadaşlar biraz daha bizleri düşünüp hareket etseler insan bu süreçte olumlu şeyler bizler için en büyük deşarj
Teşekkür ederim tatlım bol bol yiyim ben :)L lovelycat_90 canim ceviz findik fln tüket bol bol incir ye
Oh oh at at sefan olsun ne de olsa bebişler gelince ilk onlar olucak onlardan önce biraz daha kendimizi şımarmaya devam edebiliriz :)kesinlikle alisveris en iyi yöntem canim yarinda ben stress atacammmm ins
hurmayida tavsiye ediolar canimTeşekkür ederim tatlım bol bol yiyim ben :)
benim 2. denememden bir oğlum var canim simdi ne var ne yok ona gordugumuzu aliozOh oh at at sefan olsun ne de olsa bebişler gelince ilk onlar olucak onlardan önce biraz daha kendimizi şımarmaya devam edebiliriz :)
Ay tatlım benim bilmîyordum sen annesin Allah evladını çok çok bağışlasın acısını göstermesin inşallah paşamıza inşallah kardeş gelir şimdi Buda kızın olsun hayırlısıyla :)benim 2. denememden bir oğlum var canim simdi ne var ne yok ona gordugumuzu alioz
saolasin canim ya dilerim cümleten isteyen herkes yasasin anneliği cook güzel bir duygu ,kardeş istioruz bakalim nasip olursa canim saglikli hayirli olsun da inşallahAy tatlım benim bilmîyordum sen annesin Allah evladını çok çok bağışlasın acısını göstermesin inşallah paşamıza inşallah kardeş gelir şimdi Buda kızın olsun hayırlısıyla :)
Aslında mantıklı canım aç karnına çok iyi gelir ben yanımda tombala torbası gibi taşıyımhurmayida tavsiye ediolar canim
Aynen öyle sağlıklı hayırlı olsun da gerisi boş bakma sen bana bende bi kız takıntısı var Allahım herkesin kalbine göre versin ilk önce sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat :)saolasin canim ya dilerim cümleten isteyen herkes yasasin anneliği cook güzel bir duygu ,kardeş istioruz bakalim nasip olursa canim saglikli hayirli olsun da inşallah
bi nebze destek olduysam ne mutlu bana, sen atistir yanina al ,inşallah kaliteli boollll yumilerin olurAslında mantıklı canım aç karnına çok iyi gelir ben yanımda tombala torbası gibi taşıyımyanımda yemişleri yoğurda karıştırıp yiyim teşekkür ederim güzel fikir verdin
olsunda hayirli sagliklica kizimolsun isterim tabiki canim ,oğlusun tadina baktik bi de kizin tadina bakarizzz demi ayolAynen öyle sağlıklı hayırlı olsun da gerisi boş bakma sen bana bende bi kız takıntısı var Allahım herkesin kalbine göre versin ilk önce sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat :)
Selam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.
Bu arada yarın iğnem var. Bir daha 16'sında ve 21'inde 5 gün arayla kabadan. Yarın sabah sıkacağım bir jelim var. Bir de her gün sabah akşam içmem gereken haplarım var şimdilik. Şöyle bir baktım ama ne işe yaradıklarını anlamadım.
hayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
iM benim hemen umutsuzluga kapilma uzme sakin kendini 12. Gune kadar bekle 11. Gun idrarda negatif cikip 12. Gun kanda pozitifi gorenler var Rabbim nasip ederse insallah olur canimTest çıkmadı moralim çok bozuldu ya tutmadı galiba ilaçları bile kullanmak istemiyorum
Insallah Allahin izniyle tutunur bebegin canim dularum hepinizle insallah ama sitres sakin yapma bol bol oku ufle bebegineKizlarrrrr transferinim 4. Günü 20 ocak test günüm dua edin banada ne zormuş beklemek çok korkuyorum
Pozitif pozitif :) değerim 127 çıktı kızlar
Allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin canim benim cok sevindim senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?