Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

güzel fikir canim yürüyüşten bisi olmaz deşarj olursun bu zorlu surectee hem
Tatlım en iyi deşarj alışverişle oluyorum bide sanki eşim kasıtlı getirdi buraya avm hemen karşıda oh oh gez gez al Bebişlerimiz gelişinde Allah I'm nasip erdinde herşey boş ama ben bu topikten çok umutluyum lütfen olumsuz düşünün arkadaşlar biraz daha bizleri düşünüp hareket etseler insan bu süreçte olumlu şeyler bizler için en büyük deşarj

kesinlikle alisveris en iyi yöntem canim yarinda ben stress atacammmm ins

benim 2. denememden bir oğlum var canim simdi ne var ne yok ona gordugumuzu alioz
Ay tatlım benim bilmîyordum sen annesin Allah evladını çok çok bağışlasın acısını göstermesin inşallah paşamıza inşallah kardeş gelir şimdi Buda kızın olsun hayırlısıyla :)

Ay tatlım benim bilmîyordum sen annesin Allah evladını çok çok bağışlasın acısını göstermesin inşallah paşamıza inşallah kardeş gelir şimdi Buda kızın olsun hayırlısıyla :)
saolasin canim ya dilerim cümleten isteyen herkes yasasin anneliği cook güzel bir duygu ,kardeş istioruz bakalim nasip olursa canim saglikli hayirli olsun da inşallah

saolasin canim ya dilerim cümleten isteyen herkes yasasin anneliği cook güzel bir duygu ,kardeş istioruz bakalim nasip olursa canim saglikli hayirli olsun da inşallah
Aynen öyle sağlıklı hayırlı olsun da gerisi boş bakma sen bana bende bi kız takıntısı var Allahım herkesin kalbine göre versin ilk önce sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat :)

Aslında mantıklı canım aç karnına çok iyi gelir ben yanımda tombala torbası gibi taşıyım yanımda yemişleri yoğurda karıştırıp yiyim teşekkür ederim güzel fikir verdin
bi nebze destek olduysam ne mutlu bana, sen atistir yanina al ,inşallah kaliteli boollll yumilerin olur

Aynen öyle sağlıklı hayırlı olsun da gerisi boş bakma sen bana bende bi kız takıntısı var Allahım herkesin kalbine göre versin ilk önce sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat :)
olsunda hayirli sagliklica kizimolsun isterim tabiki canim ,oğlusun tadina baktik bi de kizin tadina bakarizzz demi ayol

Canım vardır her işte bir hayır, sen bozma moralini, Allahın izniyle olacak inşallah.

Allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin canim benim cok sevindim senin adina

Sağol canım pozitifi görmekle bitmiyor, artık o kadar korkar hale geldik ki hep bir tedirginlik var ne yazık ki, doktor gerek yok demesine rağmen bugün yine baktırdım değerlerime
12 gün 127
14 gün 313 çıktı ama bende yine bir korku acaba kimyasal mı dış gebelik mi.. hep bir telaş korku oluyor.. İnşallah sonu hayırlı olur, bebeğim gel artık:) senin annen bebişleri o kadar çook seviyor ki yolda gördüğü tanımadığı bebekleri gördüğünde bile gözleri doluyor:)))
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…