• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

selam kızlar bugun kontrole gittim yumurtalar güzel gelişmiş rahimde sıvı birikmesi vardı transfer ertelenecekti oda azalmıs hepsi dagılırsa bu ay transferi yaparız dedi :rolleyes: p.tesi çatlatma iğnesi olacak carsamba yum toplanacak inşallah sorunsuz böyle devam eder bu yolda inşallah herkesin yüzü güler :anneadayı:

gözün aydın canım Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh dualarında lütfen unutma hayırlısıyla inşallahhh bizlerde pozitifleri görelim buarada senin de tüp bebek ti değil mi kaçıncı denemen ve sebep neydi, nelere dikkat ettin biraz fazla soru oldu ama kusura bakma tekrar gözün aydın canım:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Evet tüp bebek bursadan ilk deneme eşimde Sperm azlığı bende de yaşa bağlı yumurta rezervinde azlık. Başta sadece 2 yumurta büyüdü ama Rabbim yardım etti. Transfer den sonra 3 gün sadece lavabo ve yemek ihtiyacı için kalktım sonraki 2 gün kalktım ama dikkat ettim kendime son hafta da işe gittim çalıştım Allahım gör bizleri dualarımı kabul eyle.

merhaba arkadaşlarım..
hepinize bol şans.. herşey gönlünüzce olsun inşallah.. istediğiniz gönlünüzden geçen herşey hayırlı vakitte rabbim olur inşşallah...
bende dün tedaviye başladım ve bu ikinci denememi olacak.. bu seferki uzun protokol olacakmış. uzun protokol yaptıran varmı....
yardımlarınızı bekliyorum....o_O:KK57::KK51:

Selam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.

Bu arada yarın iğnem var. Bir daha 16'sında ve 21'inde 5 gün arayla kabadan. Yarın sabah sıkacağım bir jelim var. Bir de her gün sabah akşam içmem gereken haplarım var şimdilik. Şöyle bir baktım ama ne işe yaradıklarını anlamadım.

Selam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.

Bu arada yarın iğnem var. Bir daha 16'sında ve 21'inde 5 gün arayla kabadan. Yarın sabah sıkacağım bir jelim var. Bir de her gün sabah akşam içmem gereken haplarım var şimdilik. Şöyle bir baktım ama ne işe yaradıklarını anlamadım.
canım masallah hersey guzel olur ınsallah ve pozıtıf sonucu alırsın ınsallah az kaldı tıransvere tebrık ederım hersey cok guzel olsun ınsallah

Kızlar transferimin 5 günü ve kahverengi akıntı gibi bişey geldi ve sanki adetim gelcek gibi Kasıklarım ağrıyo ya.tutmadımı yani.adetimin gelme ihtimali warmı yani
canim bebeğin yerlesiodur ,tutunma belirtisidir meraklanma

hayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....

hayirli aksamlizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
Canim cok uzuldum rabbim tez zamanda gonlunun muradini versin hakkinda hayirlisi

hayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
Canım benim dediğin gibi herşey de bi Hayır var.. rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı yazgılar yazsın;)

Back