- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
- 658
canım erken yapmıssın 12. gün yapılacak demişti benim doktorum..birkaçgün sonra kanda inşallah çıkarTest çıkmadı moralim çok bozuldu ya tutmadı galiba ilaçları bile kullanmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım erken yapmıssın 12. gün yapılacak demişti benim doktorum..birkaçgün sonra kanda inşallah çıkarTest çıkmadı moralim çok bozuldu ya tutmadı galiba ilaçları bile kullanmak istemiyorum
Erken gebelik testi almıştımın çok duyarlı olanlardan olsa çıkardı ya kendimi kandırmanın anlamı yok Negatif yıkıldım yacanım erken yapmıssın 12. gün yapılacak demişti benim doktorum..birkaçgün sonra kanda inşallah çıkar
hay Allah canim ya dun benimde buz bebeisimle transferim vardi maalesef benimkide ertelendi vardir bunda da bir hayir demekki zamani var daha ,başka bisi yapamioruz ,hakkinda hakkimizda cümleten hayirlisi olsun Rabbim yardimcimiz olsunmalesef transfer gerçekleşemedi embriyolar çok kalitesiz transfer bile yapmadılar nasılsa gebe kalamazsın seni kandırmış olurum dedi doktor önümüzdeki ay devam dua edin kızlar moralim çoook bozuk
Gerçek test günüm 12.gun ama erken gEbelik testi almiştım Pahalı olanlardan çok duyarlıymış olsa çıkardı yıkıldım ilaçları içmek istemiyorum hiç Kalktım sinirden banyo yaptımDaha Erken ya testte cıkması için.9.gün yani.gercek test günün 10. Günmü yoksa 12. Günmü
Canım benim yaa üzülme bende bir kere tüp bebek yaptırdım orta kalite embiryo tranferi oldu pek iyi değildi yalnız değilsin canım inşallah rabbim bir gün bizleri de anne yapacak ... eşimin morfoloji ve ileri hızlı sorunu var galiba ondan iyi embiryo oluşmadı senin eşinin değerleri nasıl canımmalesef transfer gerçekleşemedi embriyolar çok kalitesiz transfer bile yapmadılar nasılsa gebe kalamazsın seni kandırmış olurum dedi doktor önümüzdeki ay devam dua edin kızlar moralim çoook bozuk
insaAllah canim benim. benim de yumurtalarim cok sukur gelisiyor. yarn bi daha kontrolum var. cok heyecanliyim. Rabbim yardimcimiz olsun….. BEBISLERIMIZ GELSINLER …...inşallah herşey yolunda gider bende 1 hafta önce başladım biz tedaviye aynı zamanda başlamısız benimde yumurtalar gelişiyormus yarın kontrole cagırdı doktorum burdan takipleşiriz :) yazın çok duygulandırdı inşallah herkes için hayırlı olur bebekler saglıkla gelir
Allah yardimcin olsun canimmmm. hadi hayirlisi insaALLAHHHHYarın yumilerim toplanacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu?
Cok guzel yazmissin canimm..yazini cok begendim.. ne guzel iste boyle moral yuksek heyecanli bir anne aday adayi. Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insaAllah. hayirli olsun arkadasim. hos geldinnnnMerhaba arkadaşlar bende yarın yani cumartesi adetin 2.günü gideceğim dr a.Benim de kısmetse nsallah tedavim başlıyor.Geçen ay sag da 8 sol da 6 yumurta var dedi Dr .Bakalım bu ay kaç yumurta var ,benim ki de sebepsiz infertilite.Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallahhhhh....Dualarınızda unutmayın lütfen ve neden bilmiyorum ben şimdiden çokkk heyecanlıyım içim kıpır kıpır anlam veremiyorum.Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler....
aminnnnnn canim aminn. Hayirli olsun. hadi bakalim insaAllah bebisin sana tutunmustur..Alm kizlar ,benimde Perşembe yapıldı transferim sabırsızlıkla test gunünü bekliyorum .rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ins :)
amin canim benim. ne guzel haber boyle. hadi bakali bebisin geliyordur insaAllahselam kızlar bugun kontrole gittim yumurtalar güzel gelişmiş rahimde sıvı birikmesi vardı transfer ertelenecekti oda azalmıs hepsi dagılırsa bu ay transferi yaparız dedi p.tesi çatlatma iğnesi olacak carsamba yum toplanacak inşallah sorunsuz böyle devam eder bu yolda inşallah herkesin yüzü güler
canim benim icini karartma hemen. insaAllah bebisin tutunmustur sana ve bunlar onun belirtileridir. cogu pozitif sonuc alan bu belirtileri yasamis. icini feral tut canim..Kızlar transferimin 5 günü ve kahverengi akıntı gibi bişey geldi ve sanki adetim gelcek gibi Kasıklarım ağrıyo ya.tutmadımı yani.adetimin gelme ihtimali warmı yani
Allahim yardimcin olsun canim. vardir bunda da bir hayir. zamani gelecektir. gelecek ay insaAllah her sey gonlunce olur ve pozitif sonuc alirsin insaAllahmalesef transfer gerçekleşemedi embriyolar çok kalitesiz transfer bile yapmadılar nasılsa gebe kalamazsın seni kandırmış olurum dedi doktor önümüzdeki ay devam dua edin kızlar moralim çoook bozuk
yıkılmak yok ben 7 yıldır uğraşıyorum düşükler dış gebelikler negatifler aldıgım gebelik testlerinin haddi hesabı yok yıkılmadık yine kalktık aynen dvm ediyorum sende dik dur yılma hepimiz birbirimize destek olalım bu yolda insallah moral çok önemli... tekrar denersin hayırlısıyla güzel haberlerini duyuyacaz burdanErken gebelik testi almıştımın çok duyarlı olanlardan olsa çıkardı ya kendimi kandırmanın anlamı yok Negatif yıkıldım ya
evet arkadasim cok haklisin. hepimizin yasadiklarini bi kendimiz biliriz bi de Rabbimiz……..YIKILMAK YOKK..MORAL MORAL MORALLyıkılmak yok ben 7 yıldır uğraşıyorum düşükler dış gebelikler negatifler aldıgım gebelik testlerinin haddi hesabı yok yıkılmadık yine kalktık aynen dvm ediyorum sende dik dur yılma hepimiz birbirimize destek olalım bu yolda insallah moral çok önemli... tekrar denersin hayırlısıyla güzel haberlerini duyuyacaz burdan
amin canım sabır etmeye çalışıyorum.inşallah anne olmayan kalmaz Rabbim hayırlı daglıklı evlat nasip etsin.hay Allah canim ya dun benimde buz bebeisimle transferim vardi maalesef benimkide ertelendi vardir bunda da bir hayir demekki zamani var daha ,başka bisi yapamioruz ,hakkinda hakkimizda cümleten hayirlisi olsun Rabbim yardimcimiz olsun
eşimde hiç sorun yok tüm sorun bende fsh yüksek amh normal kalitesiz yumurta oluyormuş işte Rabbim hepimizin dualarını kabul edip bizi anne yapsın.Canım benim yaa üzülme bende bir kere tüp bebek yaptırdım orta kalite embiryo tranferi oldu pek iyi değildi yalnız değilsin canım inşallah rabbim bir gün bizleri de anne yapacak ... eşimin morfoloji ve ileri hızlı sorunu var galiba ondan iyi embiryo oluşmadı senin eşinin değerleri nasıl canım
aminnnnnn canim aminn. Hayirli olsun. hadi bakalim insaAllah bebisin sana tutunmustur..[/QUOTE. Âmin canım ins :) hepimizin ki tutunur ins sağlıkla :)