Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

malesef transfer gerçekleşemedi embriyolar çok kalitesiz transfer bile yapmadılar nasılsa gebe kalamazsın seni kandırmış olurum dedi doktor önümüzdeki ay devam dua edin kızlar moralim çoook bozuk
hay Allah canim ya dun benimde buz bebeisimle transferim vardi maalesef benimkide ertelendi vardir bunda da bir hayir demekki zamani var daha ,başka bisi yapamioruz ,hakkinda hakkimizda cümleten hayirlisi olsun Rabbim yardimcimiz olsun

Daha Erken ya testte cıkması için.9.gün yani.gercek test günün 10. Günmü yoksa 12. Günmü
Gerçek test günüm 12.gun ama erken gEbelik testi almiştım Pahalı olanlardan çok duyarlıymış olsa çıkardı yıkıldım ilaçları içmek istemiyorum hiç Kalktım sinirden banyo yaptım

malesef transfer gerçekleşemedi embriyolar çok kalitesiz transfer bile yapmadılar nasılsa gebe kalamazsın seni kandırmış olurum dedi doktor önümüzdeki ay devam dua edin kızlar moralim çoook bozuk
Canım benim yaa üzülme bende bir kere tüp bebek yaptırdım orta kalite embiryo tranferi oldu pek iyi değildi yalnız değilsin canım inşallah rabbim bir gün bizleri de anne yapacak ... eşimin morfoloji ve ileri hızlı sorunu var galiba ondan iyi embiryo oluşmadı senin eşinin değerleri nasıl canım

insaAllah canim benim. benim de yumurtalarim cok sukur gelisiyor. yarn bi daha kontrolum var. cok heyecanliyim. Rabbim yardimcimiz olsun….. BEBISLERIMIZ GELSINLER …...

Cok guzel yazmissin canimm..yazini cok begendim.. ne guzel iste boyle moral yuksek heyecanli bir anne aday adayi. Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insaAllah. hayirli olsun arkadasim. hos geldinnnn

amin canim benim. ne guzel haber boyle. hadi bakali bebisin geliyordur insaAllah

Kızlar transferimin 5 günü ve kahverengi akıntı gibi bişey geldi ve sanki adetim gelcek gibi Kasıklarım ağrıyo ya.tutmadımı yani.adetimin gelme ihtimali warmı yani
canim benim icini karartma hemen. insaAllah bebisin tutunmustur sana ve bunlar onun belirtileridir. cogu pozitif sonuc alan bu belirtileri yasamis. icini feral tut canim..

Allahim yardimcin olsun canim. vardir bunda da bir hayir. zamani gelecektir. gelecek ay insaAllah her sey gonlunce olur ve pozitif sonuc alirsin insaAllah

xyzxyz canim listeyi guncelleyebilir misin zamanin varsa. cok guzel gelismeler var. cogu kisi tedaviye baslamis transfer gunu belli olmus olanlar da var yanlis degilsem

Erken gebelik testi almıştımın çok duyarlı olanlardan olsa çıkardı ya kendimi kandırmanın anlamı yok Negatif yıkıldım ya
yıkılmak yok ben 7 yıldır uğraşıyorum düşükler dış gebelikler negatifler aldıgım gebelik testlerinin haddi hesabı yok yıkılmadık yine kalktık aynen dvm ediyorum sende dik dur yılma hepimiz birbirimize destek olalım bu yolda insallah moral çok önemli... tekrar denersin hayırlısıyla güzel haberlerini duyuyacaz burdan

evet arkadasim cok haklisin. hepimizin yasadiklarini bi kendimiz biliriz bi de Rabbimiz……..YIKILMAK YOKK..MORAL MORAL MORALL

hay Allah canim ya dun benimde buz bebeisimle transferim vardi maalesef benimkide ertelendi vardir bunda da bir hayir demekki zamani var daha ,başka bisi yapamioruz ,hakkinda hakkimizda cümleten hayirlisi olsun Rabbim yardimcimiz olsun
amin canım sabır etmeye çalışıyorum.inşallah anne olmayan kalmaz Rabbim hayırlı daglıklı evlat nasip etsin.

eşimde hiç sorun yok tüm sorun bende fsh yüksek amh normal kalitesiz yumurta oluyormuş işte Rabbim hepimizin dualarını kabul edip bizi anne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…