gözün aydın takipteydim güzel haberin mutlu etti Rabbim kucagına almayı nasip etsinn inşallahPozitif pozitif :) değerim 127 çıktı kızlar
Evet tüp bebek bursadan ilk deneme eşimde Sperm azlığı bende de yaşa bağlı yumurta rezervinde azlık. Başta sadece 2 yumurta büyüdü ama Rabbim yardım etti. Transfer den sonra 3 gün sadece lavabo ve yemek ihtiyacı için kalktım sonraki 2 gün kalktım ama dikkat ettim kendime son hafta da işe gittim çalıştım Allahım gör bizleri dualarımı kabul eyle.gözün aydın canım Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh dualarında lütfen unutma hayırlısıyla inşallahhh bizlerde pozitifleri görelim buarada senin de tüp bebek ti değil mi kaçıncı denemen ve sebep neydi, nelere dikkat ettin biraz fazla soru oldu ama kusura bakma tekrar gözün aydın canım
Bende hepinizi takip ediyorum. Hadi inşallah daha çook sevineceğiz bu topikte:)gözün aydın takipteydim güzel haberin mutlu etti Rabbim kucagına almayı nasip etsinn inşallah
tebrık ederım canım allahım sıhatle kucagına lmayı nasıp etsın hayırlı olsun maşallah supanallahPozitif pozitif :) değerim 127 çıktı kızlar
canım masallah hersey guzel olur ınsallah ve pozıtıf sonucu alırsın ınsallah az kaldı tıransvere tebrık ederım hersey cok guzel olsun ınsallahSelam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.
Bu arada yarın iğnem var. Bir daha 16'sında ve 21'inde 5 gün arayla kabadan. Yarın sabah sıkacağım bir jelim var. Bir de her gün sabah akşam içmem gereken haplarım var şimdilik. Şöyle bir baktım ama ne işe yaradıklarını anlamadım.
canim bebeğin yerlesiodur ,tutunma belirtisidir meraklanmaKızlar transferimin 5 günü ve kahverengi akıntı gibi bişey geldi ve sanki adetim gelcek gibi Kasıklarım ağrıyo ya.tutmadımı yani.adetimin gelme ihtimali warmı yani
Canim cok uzuldum rabbim tez zamanda gonlunun muradini versin hakkinda hayirlisihayirli aksamlizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
amin canim inşallah hepimiz için Rabbim yardimcimiz olsun...Canim cok uzuldum rabbim tez zamanda gonlunun muradini versin hakkinda hayirlisi
Canım inşallah pozitif çıkarYarın 9.gunum erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım bakalım çıkacak mı offff çok heyecanlıyım ya
Canım benim dediğin gibi herşey de bi Hayır var.. rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı yazgılar yazsınhayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
Daha Erken ya testte cıkması için.9.gün yani.gercek test günün 10. Günmü yoksa 12. GünmüTest çıkmadı moralim çok bozuldu ya tutmadı galiba ilaçları bile kullanmak istemiyorum
Canım kan yaptırsaydın keşke inşallah Testte çıkar dur bakalım hemen üzülmeTest çıkmadı moralim çok bozuldu ya tutmadı galiba ilaçları bile kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?