- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
hayirlisi olsun canim benim. gec olsun ama guc olmasin. RABBIM yuzunu guldurur insaAllah..benimde şubat yada mart olacak sanırım canım.mecburen napalım.beklemeyide öğrendik.imtihannnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi olsun canim benim. gec olsun ama guc olmasin. RABBIM yuzunu guldurur insaAllah..benimde şubat yada mart olacak sanırım canım.mecburen napalım.beklemeyide öğrendik.imtihannnnnnnn
sayfada negatifliğe yer yok hıııı kızarım yoksaaaa herkrsler anne olacak inşallahhhhh
aminnn canım inşallah hepimize hayırlısını versin rbbimhayirlisi olsun canim benim. gec olsun ama guc olmasin. RABBIM yuzunu guldurur insaAllah..
her seyden once hayirli ugurlu olsun arkadasim. Guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah.günaydın arkadaşlar yarın transverim olacak bebişlerimle yarın buluşuyorum heycanlıyım ama asla endişe etmiyorum negatif dalgalar yaymak istemiyorum güzel düşünün pozitif algılayın vücudunuzun onları kabul etmeye hazır olduğunu kendinize telkin edin ,kendinize ve bebeğinize güvenin , vücudunuz onu yaşatmak o da hayata tutunmak için elinden geleni yapacaktır unutmayın sağlıklı her bebek size sıkı sıkı bağlanır eğer tutunamadıysa bu sizin suçunuz deil moraliniz ve sabrınız bol olsun herkese bol şans diliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
ÖYLE CANIM YAPACAK BİŞEY YOK GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN NE YAPALIM.HAYIRLISI ALLAH EVLADIMIZA BİZİ KAVUŞTURSUN DA ŞUBAT MART OLSUN BEKLERİZbenimde şubat yada mart olacak sanırım canım.mecburen napalım.beklemeyide öğrendik.imtihannnnnnnn
canim ne oldu kan test yaptirdin mi? guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah
inşallah herşey yolunda gider bende 1 hafta önce başladım biz tedaviye aynı zamanda başlamısız benimde yumurtalar gelişiyormus yarın kontrole cagırdı doktorum burdan takipleşiriz :) yazın çok duygulandırdı inşallah herkes için hayırlı olur bebekler saglıkla gelirben de tedavimi tam 1 hafta once basladim. carsamba kontrole gittim. yumurtalarimi gordum doktorum gozun aydin buyuyorlar diyince icim bi tuhaf oldu yarin tekrar gidiyoruz insaAllah. her zaman karnimi salavatlarla oksuyorum. bebegim simdiden varmis ordaymis gibi hissetmeye calisiyorum. az kaldi kavusmamiza diyorum. Rabbime yalvariyorum duami eksik etmiyorum vee UMUDUMU KAYBETMIYORUMMM… bu cuma gunu hurmetine RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN…..
canım herkesin hastanesi kendine iyidir gerçi ama ben devlette yaptırıyorum.özleden memnun olan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirarkadaşlar tüp bebek yaptıracağım ama hangi merkeze nereye gitmeliyim bilemiyorum.alanında hem iyi olsun hemde fiyatları açısından iyi olan insan halinden anlayan bi hastane olsun istiyorum bana istanbulda önerebileceğiniz hastane varmı?
çok heycanlııııııııııııııııı....rabbim hayırlısını nasib etsin.o yumyumların hepsiii sağlıklı bebişler olsuuunnnnnnn anneciğine dört elle sarılsın inşallahhhhhYarın yumilerim toplanacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu?
çok heycanlııııııııııııııııı....rabbim hayırlısını nasib etsin.o yumyumların hepsiii sağlıklı bebişler olsuuunnnnnnn anneciğine dört elle sarılsın inşallahhhhh
Aynen öyle tatlım bugün doktoruma gittim umudum daha da katlandı doktorum ilk dediği şey bitanem senin gülüşünle pozitifinle bile olsa biz bu işi başarırız dedi o bile çok şaşırdı arkadaşlar ne olursa olsun nasipten öte yol olmaz haliyle kimimiz maddi yönden kimimiz manen düşünüyoruz ama hiç birşey bizden önemli değil paramız gider toparlarız iğneler tedavi derken manen yıpranır toparlanırız ama inancınımızı kaybedip isyan edersek Allah muhafaza herşeyimizi kaybederizMasaAllah cok cok guzel yazmissin arkadasim. boyle umut dolu yazilar okuyunca cok seviniyorum. moral cok onemli cunku. iste bizim boyle yazilara ihtiyacimiz var. arkadaslar MUTSUZLUK VE UMUTSUZLUK cumleler iceren mesajlari hic okumayin. pozitif olunnnnnnnn LUTFENNNNNNN...