Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

slm kızlar benımde dün transferım oldu 3. gun embrıyosu dondurulmuş transfer ettıler 19 ocak test tarıhım dua edınbanada lutfen bu sefer yuzumuz gulsun..
transferin nezamandi benim dun oldu 3.gun 2.kalite 10hucreli dedi doktorum fermantasyon gibi birsey soyledi oda 5 ama dogru yazmamis olabilirim :)

Merhaba arkadaşlar bende yarın yani cumartesi adetin 2.günü gideceğim dr a.Benim de kısmetse nsallah tedavim başlıyor.Geçen ay sag da 8 sol da 6 yumurta var dedi Dr .Bakalım bu ay kaç yumurta var ,benim ki de sebepsiz infertilite.Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallahhhhh....Dualarınızda unutmayın lütfen ve neden bilmiyorum ben şimdiden çokkk heyecanlıyım içim kıpır kıpır anlam veremiyorum.Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler....

Hayırli olsun canm tedavin insallah sonu bebisli olur bende hafta ici adetimi bekliyorum benimki erkek faktoru ins.olur ilk denememiz nedense benimde icim kipir kipir :)

kızlar moralım cok bozuk merkezden geldım şimdi yumurtalarım dırenc gostermıs buyumemıs ek ıgne yazılıp doz arttırıldı eger salı guune kadar bı gelısme olmazsa tedavım ıptal edılcekmıs cok uzgunum ne yapmam lazım bılmıyorum sızce gelısırlermı 4tane 9 ml 3 tane 8 ml 2 tanede 10 ml olmus yumurtam var gelısırmı sızce 3 gune allahım nolur ıptal olmasın duva edın bana olurmu

Hayırli olsun canm tedavin insallah sonu bebisli olur bende hafta ici adetimi bekliyorum benimki erkek faktoru ins.olur ilk denememiz nedense benimde icim kipir kipir :)
Allah razı olsun canım aminnnnnn inşallah Ra

Nurcan ikimzde aynı durumdayız..Bende kızıma bir kardeş için tekrar bu yola başvurdum :)
Allah gönlümüze göre versin inşallah. Ben biraz geç karar verdim kızım 10 yaşında şimdi. Onada kolay değil 3.denemede kavuşmuştum. Allah bu defa zorlamadan verir inşallah.

Bende PCO nedeni ile 2004 yılında 3.denemem de hamile kalıp 2005 yılında doğum yapmıştım..Şimdi yıllar sonra tekrar bir kardeş daha olsun diye tedaviye başladım. Henüz iğnelerimi oluyorum.Bahçeci Fulya'da.
Allah hepimize yardım etsin.

A
Allah razı olsun canım inşalahhhh hayırlısıyla hepimizin kucakları sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun Rabbim utandırmasın.İnşalahhhhh Rabbim seninde gönlüne göre versin.

Pozitif pozitif :) değerim 127 çıktı kızlar
gözün aydın canım Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh dualarında lütfen unutma hayırlısıyla inşallahhh bizlerde pozitifleri görelim buarada senin de tüp bebek ti değil mi kaçıncı denemen ve sebep neydi, nelere dikkat ettin biraz fazla soru oldu ama kusura bakma tekrar gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…