transferin nezamandi benim dun oldu 3.gun 2.kalite 10hucreli dedi doktorum fermantasyon gibi birsey soyledi oda 5 ama dogru yazmamis olabilirim :)slm kızlar benımde dün transferım oldu 3. gun embrıyosu dondurulmuş transfer ettıler 19 ocak test tarıhım dua edınbanada lutfen bu sefer yuzumuz gulsun..
transferin nezamandi benim dun oldu 3.gun 2.kalite 10hucreli dedi doktorum fermantasyon gibi birsey soyledi oda 5 ama dogru yazmamis olabilirim :)
Hayırli olsun canm tedavin insallah sonu bebisli olur bende hafta ici adetimi bekliyorum benimki erkek faktoru ins.olur ilk denememiz nedense benimde icim kipir kipir :)Merhaba arkadaşlar bende yarın yani cumartesi adetin 2.günü gideceğim dr a.Benim de kısmetse nsallah tedavim başlıyor.Geçen ay sag da 8 sol da 6 yumurta var dedi Dr .Bakalım bu ay kaç yumurta var ,benim ki de sebepsiz infertilite.Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallahhhhh....Dualarınızda unutmayın lütfen ve neden bilmiyorum ben şimdiden çokkk heyecanlıyım içim kıpır kıpır anlam veremiyorum.Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler....
Transferin Hayırlı olsun canım. inşallah allah Tamamına erdirir tatlım pozitif sonuçlar alırsınslm kızlar benımde dün transferım oldu 3. gun embrıyosu dondurulmuş transfer ettıler 19 ocak test tarıhım dua edınbanada lutfen bu sefer yuzumuz gulsun..
insallah pozitifdir canim..Kızlar günaydın, bende test yaptırmaya çıkıyorum birazdan, dün kötü bir gece geçirdim, lütfen dua edin , hayırlı haberlerle döneyim.
Allah razı olsun canım aminnnnnn inşallah RaHayırli olsun canm tedavin insallah sonu bebisli olur bende hafta ici adetimi bekliyorum benimki erkek faktoru ins.olur ilk denememiz nedense benimde icim kipir kipir :)
Hayırli olsun canm tedavin insallah sonu bebisli olur bende hafta ici adetimi bekliyorum benimki erkek faktoru ins.olur ilk denememiz nedense benimde icim kipir kipir :)
Nurcan ikimzde aynı durumdayız..Bende kızıma bir kardeş için tekrar bu yola başvurdum :)3.gün embriyosuydu canım. 2 tane transfer edilmişti tek gebelik oldu. ilk denemede ne ,nasıl oldu inan unutmuşum.şimdiden heyecan bastı ocak sonu gibi transfer olur sanırım inşallah bir aksilik olmazsa. kızımın bir kardeşi olsun istiyorum.yıllarca çocuk özlemi çektik tam bebek sahibi olduk derken kızımın ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaştık ona bu kelimeyi yakıştıramıyorum ama kızım engelli .Onun bu hayatta sağlıklı bir kardeşi olsun istiyoruz.Rabbim bizi zor bir sınava tabi tutttu 4 yıldır kızım için çok mücadele verdim.Çok yorgunum 2. tüp bebek yolculuğunu kaldırabilirmiyim bilmiyorum ama bunu yapmak zorundayım.Sizlerin desteği ile inşallah bu zor süreci mutlu bir şekilde atlatacağız ...kızımdan önce hep bir çocuğum olsun diye dua ediyordum şimdi Rabbim kızıma sağlıklı bir kardeş versin diye ...ALLAH hepimizin gönlündekini versin arkadaşşlar
Allah razı olsun canım inşalahhhh hayırlısıyla hepimizin kucakları sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun Rabbim utandırmasın.İnşalahhhhh Rabbim seninde gönlüne göre versin.Hayırli olsun canm tedavin insallah sonu bebisli olur bende hafta ici adetimi bekliyorum benimki erkek faktoru ins.olur ilk denememiz nedense benimde icim kipir kipir :)
gözün aydın canım Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh dualarında lütfen unutma hayırlısıyla inşallahhh bizlerde pozitifleri görelim buarada senin de tüp bebek ti değil mi kaçıncı denemen ve sebep neydi, nelere dikkat ettin biraz fazla soru oldu ama kusura bakma tekrar gözün aydın canımPozitif pozitif :) değerim 127 çıktı kızlar
Canim gözünaydin Allah kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlere...Kızlar günaydın, bende test yaptırmaya çıkıyorum birazdan, dün kötü bir gece geçirdim, lütfen dua edin , hayırlı haberlerle döneyim.
Ayyy cok sewindim bana bolca dua et aklından gecirsen yeter.inşallah değerlerin hep iyi olur.Bebişini alırsın kucağınaPozitif pozitif :) değerim 127 çıktı kızlar
Ay tatlım benim görünce kalbim güm güm atmaya başladı İnan çok çok mutlu oldum Allah hayırlı uğurlu etsin maşallah Allah sonuna kadar atmayı nasip etsin maşallah darısı başımıza inşallahPozitif pozitif :) değerim 127 çıktı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?