Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

her seyden once hayirli ugurlu olsun arkadasim. Guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah.
ikincis, yazdigin bu guzel ve umut dolu yazi icin sana cok cok cok tesekkur ediyorum. Harikasinnnnnn
boyle yazilar hepimizin morali acisindan gercekten onemli….. sk sk yaz muhakkak

ben de tedavimi tam 1 hafta once basladim. carsamba kontrole gittim. yumurtalarimi gordum doktorum gozun aydin buyuyorlar diyince icim bi tuhaf oldu yarin tekrar gidiyoruz insaAllah. her zaman karnimi salavatlarla oksuyorum. bebegim simdiden varmis ordaymis gibi hissetmeye calisiyorum. az kaldi kavusmamiza diyorum. Rabbime yalvariyorum duami eksik etmiyorum vee UMUDUMU KAYBETMIYORUMMM… bu cuma gunu hurmetine RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN…..

benimde şubat yada mart olacak sanırım canım.mecburen napalım.beklemeyide öğrendik.imtihannnnnnnn
ÖYLE CANIM YAPACAK BİŞEY YOK GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN NE YAPALIM.HAYIRLISI ALLAH EVLADIMIZA BİZİ KAVUŞTURSUN DA ŞUBAT MART OLSUN BEKLERİZ

GuNaYdinLar canlar,

yârin transferim var heyecanlaniommm ki sormayin gecen ay negatif aldigimdan böyle boşlukta gibiyim
InsAllah yârin transferim güzel geçer bebeisimi alir gelirim eve

arkadaşlar tüp bebek yaptıracağım ama hangi merkeze nereye gitmeliyim bilemiyorum.alanında hem iyi olsun hemde fiyatları açısından iyi olan insan halinden anlayan bi hastane olsun istiyorum bana istanbulda önerebileceğiniz hastane varmı?

inşallah herşey yolunda gider bende 1 hafta önce başladım biz tedaviye aynı zamanda başlamısız benimde yumurtalar gelişiyormus yarın kontrole cagırdı doktorum burdan takipleşiriz :) yazın çok duygulandırdı inşallah herkes için hayırlı olur bebekler saglıkla gelir

canım herkesin hastanesi kendine iyidir gerçi ama ben devlette yaptırıyorum.özleden memnun olan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir

Yarın yumilerim toplanacak kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu?
çok heycanlııııııııııııııııı....rabbim hayırlısını nasib etsin.o yumyumların hepsiii sağlıklı bebişler olsuuunnnnnnn anneciğine dört elle sarılsın inşallahhhhh

Aynen öyle tatlım bugün doktoruma gittim umudum daha da katlandı doktorum ilk dediği şey bitanem senin gülüşünle pozitifinle bile olsa biz bu işi başarırız dedi o bile çok şaşırdı arkadaşlar ne olursa olsun nasipten öte yol olmaz haliyle kimimiz maddi yönden kimimiz manen düşünüyoruz ama hiç birşey bizden önemli değil paramız gider toparlarız iğneler tedavi derken manen yıpranır toparlanırız ama inancınımızı kaybedip isyan edersek Allah muhafaza herşeyimizi kaybederiz

Arkadaşlar nasılsınız benim gibi reglını bekleyenler başlamamış olanlar var mı ben bugün memorial e Aygül hocaya gittim samimiyetimle söylebilirim şok oldum harika bi doktor bundan önce çok doktora gittim ama güvensizlikten tedaviye başlayamadım eşim gergin olmasına rağmen ne olursa olsun Aygül hocaya devam ediyoruz dedi o kadar rahatladı ki anlatamam size. Aygül hoca sarılıp öptü beni saçlarımı okşadı eşimi öptü omuzuna vurdu eşin çok güzel inşallah bebeğimiz kızımıza benzer dedi çok mutluyum iyi kide onunla çıktım bu yola fiyatları çok uygun çok lüks bi hastane fiyatta korkuyordum kampanya yapmış 4.500 lira içinde gerekirse gebelik aşısı bütün tahlil tenkitler bi sürü bişey saydı çok mutluyum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Mrb arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun,bende lucrin kullanıyorum 9.günüm bugün adetimle beraber başlıcaz donmuşlarla olacak transferim inşallah,progestoron hormonum yüksek olduğu dondurulmuştu yumurtalarım,rabbim yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…