Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Sağol canım çok tşk ederim Allah sanada nasip etsin..

Kızlar ben de transferde 7. Gündeyim.fakat hiç umudum yok.yeni tedavi için İstanbul'da hangi hastaneyi önerirsiniz ve rapor çıkartmak için neler gerekiyor yardımcı olur musunuz

Canım benim bu olumsuzluk ve negatif enerjiyle bebeginin sana sıkıca tutunmasını zorlaştırıyorsun. Onu yok sayma hiç. Yuce allahım cok büyük..

vee bugün de bittti gibi benim tedaviye başlamama 7 güncük kaldı. haftaya bugün görüşmemi yapmış olacağım için birazcıcık rahatlamış olcam Allahım çok heyecanlıyım sen sonumuzu hayır et inşallah. seni seviyorum Allahımmmmmmmmmm

Allah hepimizin yardimcisi olsun insaAllah… Ben de felaket heyecanliyim….

Allahım şu mübarek günlerin hatırına resulünün hatırına dualarımızı boş çevirmesin canım Allah'ın izniyle hayır haberlerinizi alalım inşallah rahat ol çok kafana takma olumlu düşün

bu arada aklıma takılan bir şey oldu doktorum transfer opu dan 3 gün sonra olur dedi bende neden 5 değil dedim bunu nasıl anlıyorsunuz dedim 3 iyi olacak bence dedi üstelemedim ama embriyoyu görmeden bu yorumu yapması normal mi yoksa döllenmeye göre mi karar veriliyor pek anlayamadım

opudan 3 gun sonra oluo transferler genelde canim fazla dis ortamda beklletmeden transfer yapiolar tutar ALLahin izniyle ,5. güne kdr embrio gitmeyabilioo

Kızlar ne alemdesiniz heyecan var mı valla benim sanki bi anda içim dışıma çıkacak gibi oluyorum çok heyecanlıyım 8.inde Ankara'ya gidiyorum. Allah nasip ederse 15"i gibi tedaviye başlıyorum ilk deneme olucak inşallah son denemem olur Allah hepimizin yardımcısı olsun ellerimizi boş çevirmesin anneciğim bi rüya görmüş mağazaya bebeğime kıyafet almaya gitmiş bi dolap varmış içinde bi sürü bebek varmış annelerini bekleyen inş onlar şu anda bizlerin bebişleridir ocakbaşıcıların

hayirlara cikar ins canim rabbin kalbine gore versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…