• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

opudan 3 gun sonra oluo transferler genelde canim fazla dis ortamda beklletmeden transfer yapiolar tutar ALLahin izniyle ,5. güne kdr embrio gitmeyabilioo
inşallah canım ilk tüp bebek denemem Rabbim olmasını hayırlı kılsın inşallah erkek faktörü bizim durum sanırım bu yüzdede çok bekletmek istemedi gerek yok 5. güne diye anlattı ama içimi rahatlatıyor buradaki yorumlar çok saol

inşallah canım ilk tüp bebek denemem Rabbim olmasını hayırlı kılsın inşallah erkek faktörü bizim durum sanırım bu yüzdede çok bekletmek istemedi gerek yok 5. güne diye anlattı ama içimi rahatlatıyor buradaki yorumlar çok saol
Allah im hakkimizda hayirlisini versin cümleten canim bizimkide erkek faktörü canim ayni anda alcaz bebeislerimizi ins ayni nda pozitif haberlerde verriz insalllaaahhhh

Kızlar ne alemdesiniz heyecan var mı valla benim sanki bi anda içim dışıma çıkacak gibi oluyorum çok heyecanlıyım 8.inde Ankara'ya gidiyorum. Allah nasip ederse 15"i gibi tedaviye başlıyorum ilk deneme olucak inşallah son denemem olur Allah hepimizin yardımcısı olsun ellerimizi boş çevirmesin anneciğim bi rüya görmüş mağazaya bebeğime kıyafet almaya gitmiş bi dolap varmış içinde bi sürü bebek varmış annelerini bekleyen inş onlar şu anda bizlerin bebişleridir ocakbaşıcıların :KK46::KK46::KK46:
canım inş tedavin hayırla sonuçlansın benimde ilk denemem bugün çatlatma iğnesi oldu son 35 saat opu için çabucak geçiyor zaman sabırla bekliyorum pozitif görürüz inşallah hepimiz bizim bebekler biraz nazlı ama yeterki Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat bu süreç eminim unutulur şimdiden kolaylıklar canım

bu arada aklıma takılan bir şey oldu doktorum transfer opu dan 3 gün sonra olur dedi bende neden 5 değil dedim bunu nasıl anlıyorsunuz dedim 3 iyi olacak bence dedi üstelemedim ama embriyoyu görmeden bu yorumu yapması normal mi yoksa döllenmeye göre mi karar veriliyor pek anlayamadım
Canım bende onu anlamamıştım sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular 5.günde tutunma oranı çok yüksekmiş ama açıkta kalma durumunda sıkıntı oluyormuş nasipte varsa her şekilde olur takma kafaya keyfine bak :KK68:

Allah im hakkimizda hayirlisini versin cümleten canim bizimkide erkek faktörü canim ayni anda alcaz bebeislerimizi ins ayni nda pozitif haberlerde verriz insalllaaahhhh
inşallah canım sağlıkla hayırla gelsinler bekletmesinler dua et banada olurmu sende aklımdasın inşallah duamda olacaksın aynı gün mutlu haberler yazarız inşallah

Canım bende onu anlamamıştım sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular 5.günde tutunma oranı çok yüksekmiş ama açıkta kalma durumunda sıkıntı oluyormuş nasipte varsa her şekilde olur takma kafaya keyfine bak :KK68:
inşallah nasibi varsa zamanı dolduysa herşey bahane bazen böyle düşünüp sebepler yönüyle emek verdik nasipte varsa hertürlü olur diyorum bazen kafamda deli sorular:))))

inşallah canım sağlıkla hayırla gelsinler bekletmesinler dua et banada olurmu sende aklımdasın inşallah duamda olacaksın aynı gün mutlu haberler yazarız inşallah
herzaman dualarimdasiniz canim simdi ayni anda ilerlicez aklimda duamda olacaksin inşallah rabbim yardimcimiz olsun canimm

inşallah nasibi varsa zamanı dolduysa herşey bahane bazen böyle düşünüp sebepler yönüyle emek verdik nasipte varsa hertürlü olur diyorum bazen kafamda deli sorular:))))
hersey nasipte bitio canim Allah im verecekse hersekilde verio böyle düşünmek en pozitif yani,

Aynen öyle canım ben bugüne kadar hiç kafama takmadım niye çocuk yok dediler düşünmüyorum şimdi dedim birgün olsun olmayacak korkusu almadı içimi her zaman yerinde çok rahat hala annesini özlememiş ondan gelmiyor dedim zaten kafaya takmaya bu dünya da hiç bişey değmiyor hayırlı anne baba ol ayı hayırlı evlat yetiştirmeyi Allah nasip etsin gerisi boş

çatlatma iğneni oldunmu canım benim 11.30da oldu pztsi opu 3 gün sonra transfer 10 gün sonra sonuç şeklinde plan yaptı doktorum:)
canim benimki dondurulmuş embrio ,çatlatma iğnesi oldum bugun cumartesi saat 10 da transfer INSALLLLLAAAAHHHH,bolll bbboooollll kaliteli yumoslarin olsun ins

Kızlar ben bişey sorucam ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyeni yada bilgisi olan var mı? Transferden sonra kimi doktor normal ilişkiyi yasaklarken kimi doktorda tavsiye ediyormuş embriyonun tutunması daha sağlam oluyormuş bi bilginiz var mı:KK75:

Kızlar ben bişey sorucam ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyeni yada bilgisi olan var mı? Transferden sonra kimi doktor normal ilişkiyi yasaklarken kimi doktorda tavsiye ediyormuş embriyonun tutunması daha sağlam oluyormuş bi bilginiz var mı:KK75:
:))) daha o konuya çalışmadık biz :) canım inşallah transfer olan arkadaşlar yardımcı olur bakalım bilgilenelim :)

canim transferden sonra pek onermiolar drlar taki sonuç alinasiya kdr

zaten kendi adi soliyim çokta huzursuz oluo insan canim sanki embrioya bisi olacakmiscasina ,en iyisi liskiyi bi sure ertelemek bebeisler daha önemli dimi ama:KK19::KK19::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Ben olmaması gerek diye biliyorum canım transfer sonrası verilen kağıtta yazıyo zaten gebelik testine kadar cinsel ilişkiye girmeyiniz daha sonrası içinde doktorunuzla görüşün diye

zaten kendi adi soliyim çokta huzursuz oluo insan canim sanki embrioya bisi olacakmiscasina ,en iyisi liskiyi bi sure ertelemek bebeisler daha önemli dimi ama:KK19::KK19::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Aynen öyle canım onlardan önemli bişey yok yalnız tutunma çok yüksek oluyormuş diyorlar yurt dışında bir çok doktor öneriyormuş işte tutunsunlar hissiyatı herşeyi düşündürüyor :KK42:

Back