Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım çok tşk ederim Allah sanada nasip etsin..Merhaba canım iki tarafta sorun olduğu zaman kesin çıkar rapor aşılma şartı olmaz..onun dışında kesin istenen 3 yıllık evlilik şartı ve 900 gün primli çalışmış olmak.... rapor alacağın hastaneden mutlaka eşin bir kere test vermeli... sende kadın doğuma randevu Al canım onlar yönlendirme yapar zaten
Kızlar ben de transferde 7. Gündeyim.fakat hiç umudum yok.yeni tedavi için İstanbul'da hangi hastaneyi önerirsiniz ve rapor çıkartmak için neler gerekiyor yardımcı olur musunuz
Allah hepimizin yardimcisi olsun insaAllah… Ben de felaket heyecanliyim….vee bugün de bittti gibi benim tedaviye başlamama 7 güncük kaldı. haftaya bugün görüşmemi yapmış olacağım için birazcıcık rahatlamış olcam Allahım çok heyecanlıyım sen sonumuzu hayır et inşallah. seni seviyorum Allahımmmmmmmmmm
canim benim dondurulmuş embriyo transferi olacak inşallah,aralikta bir negatifim olmuştu
Canım hayırlı olsun tedavin... inşallah herşey Güzel ilerler güzel güzel kaliteli embiryoların olur tatlımherkese iyi geceler. kizlar ben de bugun tedavime basladim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. hepimiz buraya guzel haberlerimizi yazalim insaAllah.
Bende reglimi bekliyorum canım 21 ocak gibi olurum zaman çok çabuk geçiyor. .. senin ne zaman reglı?İnşallah arkadaşlar herşey gönlümüzce olsun...ben reglimi bekliyorum daha bakalım hayırlısı..
Allahım şu mübarek günlerin hatırına resulünün hatırına dualarımızı boş çevirmesin canım Allah'ın izniyle hayır haberlerinizi alalım inşallah rahat ol çok kafana takma olumlu düşünAllahım hep dua ediyorum çok zor bi süreç kimse anlamaz bilmez bizden başka, doktora özellikle sordum bana moral vermek için demiyorsunuz değil mi diye:) artık o kadar korkuyorum ki herşeyden korkmaya başladım... şimdi 3 gün yatış hiç kalkmıyorum sadece lavabo ve yemek ihtiyacı, sağolsun annem yanımda o bakıyor bana... en güzel tarafı da doktor embriyoyu yerleştirdi şimdi herkes içinden dua etsin dedi, Allahım gözlerim doldu, Rabbim sen ne büyüksün bizleri de gör bir evlat sahibi olalım.
amin amin inşallah canimaynı durumdayıoz cnm bende aralıkta negatıf aldım 8 9 ocak transfer olcak inş dondurulmuşlarla hayrılı sonuclar alırız inş..
hoşbuldum canımhoş geldin canım
benimde transferim bu tarihte inşallah yavrularımızın tutunur bize ve Rabbim anne olmayı nasip ederamin amin inşallah canim
Canım hayırlı olsun tedavin âmin Allah hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin birbirimizeherkese iyi geceler. kizlar ben de bugun tedavime basladim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. hepimiz buraya guzel haberlerimizi yazalim insaAllah.
amin canim ins bizde kardeş istioruz rabbim cümleten pozitif sonuç almayi nasip etsin insbenimde transferim bu tarihte inşallah yavrularımızın tutunur bize ve Rabbim anne olmayı nasip eder
opudan 3 gun sonra oluo transferler genelde canim fazla dis ortamda beklletmeden transfer yapiolar tutar ALLahin izniyle ,5. güne kdr embrio gitmeyabilioobu arada aklıma takılan bir şey oldu doktorum transfer opu dan 3 gün sonra olur dedi bende neden 5 değil dedim bunu nasıl anlıyorsunuz dedim 3 iyi olacak bence dedi üstelemedim ama embriyoyu görmeden bu yorumu yapması normal mi yoksa döllenmeye göre mi karar veriliyor pek anlayamadım
hayirlara cikar ins canim rabbin kalbine gore versin insKızlar ne alemdesiniz heyecan var mı valla benim sanki bi anda içim dışıma çıkacak gibi oluyorum çok heyecanlıyım 8.inde Ankara'ya gidiyorum. Allah nasip ederse 15"i gibi tedaviye başlıyorum ilk deneme olucak inşallah son denemem olur Allah hepimizin yardımcısı olsun ellerimizi boş çevirmesin anneciğim bi rüya görmüş mağazaya bebeğime kıyafet almaya gitmiş bi dolap varmış içinde bi sürü bebek varmış annelerini bekleyen inş onlar şu anda bizlerin bebişleridir ocakbaşıcıların