• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

canim , memorial bana gondermisti yapilacak testler arasinda. ama ben gecen aylarda yaptirmistim. sen de tedaviye baslamadan bi yaptir istersen :)
Ne zaman bakılıyor adetliyken mi benim merkez bakıyor mu acaba... normalde tüp bebek merkezleri bakmaları lazım o zaman... amh diye yazıyor mu yoksa başka adı varmı önceden baktıkları tahlil sonuçlarına bakim içlerinde belki vardır

kız 10gün geçmiş, hamişsindir inşallah :)
keske gulum normalde hıc gecmez ya pazar gunu kan testı yaptım negatıf salı doktora gıttım kıst var 3 bucuk santımlık dedı ama ben hamılelıkten supelenıyorum emın degılım ama gohuslerım cok agrıyo kasıgımda batma agrı oluyo hıc adet belırtım yok olmuycakmısım gıbı aynı aama doktor kıst var dedı dıyorum ya kseyse kıst degılse bılmıyoum valla ya

kızlaaarr, tecrübeli arkadaşlar, bişe sorucam, amh testiniz kaçtı ve o değere göre kaç yumurtanız oluştu? yazarsanız sevinirimm :D bu arada benim randevuma inşallah Allah izin fırsat verirse 9 gün kaldııııııııı:confused::confused::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71:
benı amh degerım 6 cıkmıstı 2 ay oluyo yatıralı ama merkeze gostermedım merkezle on gorusmeden sonra bı doktora gıtmıstım o yaptırmıstı merkez ıstemedı benden bıde kızlar merkez sızden hangı testlerı ıstıyor

image.jpg
image.jpg
image.jpg
kistımın ultrason goruntusu kızlar supelenımmı yoksa kesın kıstmıdır

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 49
Canlarım dualarım kendıme ve hepinize.. Allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah. Hep olumlu ve pozitif olalım. Ben irenbe aral özbal hastasıyım. 19 aralıkta transferim gercekleşti. Dün yılbaşı surprızımız 1 aylık hamıle haberımdı. Lutfen dualarınıza benı de katın. Sağlıkla anneliğe erısırım ınsallah. Sımdı tum dualarım tum anne adayları ıcın. Ne olur hep umutlu olun.. Allah kalbımıze göre verecektir..

ARKADAŞLAR YENİ YIL GELDİ.BEKLEDİĞİMİZ OCAK AYI BUGÜN İTİBARİ İLE HEYECAN VE SEVİNÇLE GELDİ.BU AY İÇERİSİNDE TEDAVİYE BAŞLAYACAK,TEDAVİSİ DEVAM EDEN VE SONUÇ ALACAK ANNE ADAYLARI İÇİN TÜM DUALAR BİRLİK OLSUN.UMARIM BU SAYFADA NEGATİF HABERİ ALMAYIZ..ANNE ADAYLIĞINDAN ANNELİĞE TERFİ ETMEK İÇİN OCAĞI BEKLEDİK VE SONUNDA OCAK GELDİ...RABBİM BİZİ BUGÜNLERE ULAŞTIRDI ŞÜKÜRLER OLSUN ANNELİĞE DE ULAŞTIRACAK İNŞALLAH.HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Ali imran suresi 38.ayeti okuyalim arkadaslar

canim adetli adetsiz farketmiyo :) ama senin degerin eminim ki cok iyidir
amh nin acilimi Antimullerian Hormon
Ne zaman bakılıyor adetliyken mi benim merkez bakıyor mu acaba... normalde tüp bebek merkezleri bakmaları lazım o zaman... amh diye yazıyor mu yoksa başka adı varmı önceden baktıkları tahlil sonuçlarına bakim içlerinde belki vardır

canim adetli adetsiz farketmiyo :) ama senin degerin eminim ki cok iyidir
amh nin acilimi Antimullerian Hormon
Anladım canım sanırım fsh Yüksel olanlardan amh isteniyor canım... neyse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayınca sorarım artık...

Anladım canım sanırım fsh Yüksel olanlardan amh isteniyor canım... neyse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayınca sorarım artık...

yok canim .oyle degil. genelde tup bebek tedavisine baslarken isteniyo. benim degerlerim normal.fsh falan ama memorial istedi yine. bu arada sunu da soylim.benim bu zamana kadar gittigim hicbir doktor benden amh istememisti.gorumcem boyle bi teat var.yaptir deyince yaptirmistim.
ama doktorlar degerlerim normal olunca istemedi dedigim gibi. bakalim insallah her sey iyi olur bizim icin. benim 8 gunum kaldi :) insalahhhh

Amh yumurta kalitesini ve ne kadar sure daha yumurtaniz olduğunu yani menapoza erken mi girip girmeyeceğnizi gosteriyo 1 ve alti olursa çok kotu demek ...

yok canim .oyle degil. genelde tup bebek tedavisine baslarken isteniyo. benim degerlerim normal.fsh falan ama memorial istedi yine. bu arada sunu da soylim.benim bu zamana kadar gittigim hicbir doktor benden amh istememisti.gorumcem boyle bi teat var.yaptir deyince yaptirmistim.
ama doktorlar degerlerim normal olunca istemedi dedigim gibi. bakalim insallah her sey iyi olur bizim icin. benim 8 gunum kaldi :) insalahhhh
Evet canım aslında herkese yapılmalı bence neyse Bakalım inşallah herşey yolunda gider de artık bebeklerimize kavuşuruz canım... senin çok az kaldı tatlım ne güzel inşallah benimde bi aksilik çıkmaz. Rapor konusunda korkuyorum ikinci deneyeceğim ilk aldığım raporla ikinci yapılır dedi hastane inşallah bir sorun olmaz yoksa rapor yenilenem gerekir ve ocak ayı iptal olur:(

Canim doktorun kim bende ordayim benim de dondurulmuslar var kismet olursa 8 ocakta transfer olacak

bana mi sordun bilemedim ama cvp vereyim :) ben sisli memorialde ayse hanima gidicem.ilk randevum.ilk gorusmwm olacak.nasil gececek hicbir fikrim yok :)

Amh yumurta kalitesini ve ne kadar sure daha yumurtaniz olduğunu yani menapoza erken mi girip girmeyeceğnizi gosteriyo 1 ve alti olursa çok kotu demek ...

benim 2.4 idi.
bi de memoriale gidince yaptiricam bakalim ne cikacak :)

ama sen arayip sordun diye hatirliyorum. insallah bi sorun olmaz seker. icin rahat etmezse pazartesi gunu arayip bi daha danis. hic olmadi gidip gorus. kafan rahat olur baci
Evet canım aslında herkese yapılmalı bence neyse Bakalım inşallah herşey yolunda gider de artık bebeklerimize kavuşuruz canım... senin çok az kaldı tatlım ne güzel inşallah benimde bi aksilik çıkmaz. Rapor konusunda korkuyorum ikinci deneyeceğim ilk aldığım raporla ikinci yapılır dedi hastane inşallah bir sorun olmaz yoksa rapor yenilenem gerekir ve ocak ayı iptal olur:KK43:

Kız geçmişi henüz okuyamadım... Beni bazı arkadaşlar tanır ama tanımayanlar için yazayım...
Yaş 34,
4,5 Yaşında Bir kızım var (tüp bebek)
Aralık2014 ayındaki tedavim negatif sonuçlandı...
İstanbul Memorial de tedavi gördüm ve göreceğim...
Ocak 28-29 gibi adet olacağım ve dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim... İnşallah yılın ilk başlarında pozitifi görür, yıl sonunda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Kız geçmişi henüz okuyamadım... Beni bazı arkadaşlar tanır ama tanımayanlar için yazayım...
Yaş 34,
4,5 Yaşında Bir kızım var (tüp bebek)
Aralık2014 ayındaki tedavim negatif sonuçlandı...
İstanbul Memorial de tedavi gördüm ve göreceğim...
Ocak 28-29 gibi adet olacağım ve dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim... İnşallah yılın ilk başlarında pozitifi görür, yıl sonunda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

insallah canimm :)

Kızlar ben de transferde 7. Gündeyim.fakat hiç umudum yok.yeni tedavi için İstanbul'da hangi hastaneyi önerirsiniz ve rapor çıkartmak için neler gerekiyor yardımcı olur musunuz

Back