• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Herkese merhaba tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Pazartesi lucrin kullanmaya başlayacağım. Yan etkileri bakimindan gündüz mü yoksa gece mi kullanmayı tavsiye edersiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ederim

Herkese merhaba tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Pazartesi lucrin kullanmaya başlayacağım. Yan etkileri bakimindan gündüz mü yoksa gece mi kullanmayı tavsiye edersiniz? Cevaplayan herkese teşekkür ederim
Merhaba,tedaviniz hayırlı olsun. İğne saatimi doktorum söylemişti akşam 19:00 ile 21:00 saatleri arasında ve hergüm aynı saatte dediği için 19:30 da yapıyordum, ayrıca hiçbir yan etkisi olmadı çok şükür, ayrıca iğne ucu çok ince olduğu için hiç acımıyor

10881641_851638034899692_8313427802985766610_n.jpg

Selamlar ben geldim. Herşey yolundaymış kızlar. E2 verdim bugün. İlaçlarımı aynı dozda kullanmaya devam. Pazar günü yumurtalarım çatlamasın diye çatlatmama iğnesi vurulucam. Pzts gene kontrol.

Bu arada benim doktorum iğneleri her gün aynı saatte olmana gerek yok stres olma dedi ama olmuyorum zaten hiç çok şükür ki rahat bir tedavi geçiriyorum ama her gün aynı saatte oluyorum bende.

merhaba
merhaba ;) ben lucrini sabah yaptırıyodum doktorum sabah hep aynı saatte yaptırmamı istemişti;)

ben dün hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar ;) ilk tüp bebek denemem ve şükürler olsun ki ilk denemede tuttu ;) Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah güzel sonuçlar almanızı nasip eder Rabbim ;) hiç sitres yapmayın siz elinizgen geleni yapın ve gerisini Allaha bırakın o herşeyin doğrusunu bilendir ;)

ben dün hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar :KK66: ilk tüp bebek denemem ve şükürler olsun ki ilk denemede tuttu :KK66: Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah güzel sonuçlar almanızı nasip eder Rabbim :KK66: hiç sitres yapmayın siz elinizgen geleni yapın ve gerisini Allaha bırakın o herşeyin doğrusunu bilendir :KK66:
canımmm gözün aydın allahım sağlıkla kucağına alayı nasip etsin :anneadayı::nazar::nazar::nazar:

ben dün hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar :KK66: ilk tüp bebek denemem ve şükürler olsun ki ilk denemede tuttu :KK66: Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah güzel sonuçlar almanızı nasip eder Rabbim :KK66: hiç sitres yapmayın siz elinizgen geleni yapın ve gerisini Allaha bırakın o herşeyin doğrusunu bilendir :KK66:

Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Darısı bizlerin başlarına...

MAŞŞALLAHH CANIMCIM:) Peki sizde ne gibi bir problem vardı ki tüp bebiş yaptırdınız :) ayrıcaaaa kaç tane yumoşun oldu, kaç tanesi döllendi, kaç tane transfer oldu, kaçıncı gün test yaptın :) hele bunları bir anlatıver kızzzz :D burda meraklı takipçiler var daaaa :KK48:

Tebrik ediyorum canım bende çok çok şükür ki stressiz bir tedavi geçiriyorum sonuna kadar böyle nasip etsin rabbim. Sende sağlıkla al kucağına inşallah canım darısı bekleyen hepimizin başına.

ssssssllllllmmmmmmmmm kizlar bugun dr randevum vardi
Allah nasip ederse 10 ocak transfer tarihim ...:KK49::KK49::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

masallahhh :) sen transfer olunca ben ilk randevuma gidicem :) ikimize de hayrolsun insallah. sizde sorun neydi?

Tatlım rapor alacağın fakülte hastanesine gidip sen kadın doğumdan eşin ürologtan muayane sırası alsın... daha sonra sana bi liste veriyorlar evraklar şunlar ;
2 adet eşinin ve senin fotoğraf
Nikah cüzdanı fotokopisi ilk 3 nüsha
eşinin ve senin nüfus cüzdanı fotokopisi
Rahim filmi raporu
ssk dan hizmet döküm belgesi
sgk dan tüp bebek yaptırmadıgına dair rapor...
Eşinin değerleri 3 adet sperm testi bir tanesi rapor çıkaracağın hastaneden olmalı ( zaten eşin orda ürolog muayenesinde test verecek 3 gün cinsel perhizli gidin )
Senin rapor çıkaracağın hastaneden muayene raporun ( kadın doğumcu muayene edecek rapor yazacak) adetin 3 . günü gidersen hormon testi de yaparlar...
hastaneden hastaneye değişiyor birde rapor çıkaracağın hastaneden dahiliye muayene raporun kimi hastane başka branş a gönderiyor...
bunların hepsini toplayıp hastaneye teslim ediyorsun canım heyet ten geçiyor... takıldığın başka soru olursa canım sorabilirsin ben rapor konusunda çok çektim yardımcı olmak isterim...
Merhaba arkadaşım. Öncelikle Allah sanada bu sene gönlünün muradını versin. bende rapor çıkarmak istiyorum. istanbulda ikamet ediyorum. zeynep kamil hastanesinden rapor alınıyor sanırım. birde bender pko eşimde q milyon sperm var bize rapor çıkar mı. eşim de yine zeynep kamil de mi ürolojiye gitmeli farklı hastanelerde olur mu.. bize aşılama şartı yoktur sanırım. Çünkü sperm sayısı yetmiyor aşılama için.

Merhaba arkadaşım. Öncelikle Allah sanada bu sene gönlünün muradını versin. bende rapor çıkarmak istiyorum. istanbulda ikamet ediyorum. zeynep kamil hastanesinden rapor alınıyor sanırım. birde bender pko eşimde q milyon sperm var bize rapor çıkar mı. eşim de yine zeynep kamil de mi ürolojiye gitmeli farklı hastanelerde olur mu.. bize aşılama şartı yoktur sanırım. Çünkü sperm sayısı yetmiyor aşılama için.
Merhaba canım iki tarafta sorun olduğu zaman kesin çıkar rapor aşılma şartı olmaz..onun dışında kesin istenen 3 yıllık evlilik şartı ve 900 gün primli çalışmış olmak.... rapor alacağın hastaneden mutlaka eşin bir kere test vermeli... sende kadın doğuma randevu Al canım onlar yönlendirme yapar zaten

Back