• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Ben olmaması gerek diye biliyorum canım transfer sonrası verilen kağıtta yazıyo zaten gebelik testine kadar cinsel ilişkiye girmeyiniz daha sonrası içinde doktorunuzla görüşün diye
İlk üç ay yasak diye biliyorum canım ben düşük riski yüksek olanlarda tabi sonrası serbest oluyo olsunda bebişlerimiz isterse 9 ay olmasın:KK55: merak işte benimkisi normal yolla olmadı bari tutunurlar yardımcı olsa :KK48:

Aynen öyle canım onlardan önemli bişey yok yalnız tutunma çok yüksek oluyormuş diyorlar yurt dışında bir çok doktor öneriyormuş işte tutunsunlar hissiyatı herşeyi düşündürüyor :KK42:
Canim ben yurtdisindayim burda hersey serbest, transfer olursun hic rapor fln vermezler,transfer sonrasi yatmak yok,iliskiyede bisi demiolar , bizler daha hassas insanlariz onlara gore hamilelik doğal bir olay...

MAŞŞALLAHH CANIMCIM:) Peki sizde ne gibi bir problem vardı ki tüp bebiş yaptırdınız :) ayrıcaaaa kaç tane yumoşun oldu, kaç tanesi döllendi, kaç tane transfer oldu, kaçıncı gün test yaptın :) hele bunları bir anlatıver kızzzz :D burda meraklı takipçiler var daaaa :KK48:
bizde azosperm ve morfoloji problemi vardı malesef bu sebeple tüp bebek serüvenimiz başladı.benden toplam 8 tane yumoş topladılar 5 tanesi döllendi ertesi gün 4 e düştü sonraki 2 gün 2 ye düştü transfer günü ise 1 tane kaldı ve o transfer edildi.5. gün blastokist transferi yapıldı.transferden sonra 7. gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm inanamadım ;) birer gün arayla test yaptım çizginin dahada koyulaştıgını gördüm ama yine inanamadım taki doktor hamilesin dedi ozaman inandım ;) Rabbim inşallah sizlerede böyle güzel haberler almayı nasip eder ;)

Allahım şu mübarek günlerin hatırına resulünün hatırına dualarımızı boş çevirmesin canım Allah'ın izniyle hayır haberlerinizi alalım inşallah rahat ol çok kafana takma olumlu düşün
hiç moralini bozma sakın sen elinden geleni yaptın artık takdir Allahındır bol bol oku üfle bebeğine ;) içinide ferah tut inşallah güzel haberler alırsın canım benim ;)

Tebrik ediyorum canım bende çok çok şükür ki stressiz bir tedavi geçiriyorum sonuna kadar böyle nasip etsin rabbim. Sende sağlıkla al kucağına inşallah canım darısı bekleyen hepimizin başına.
teşekkür ederim canım benim inşallah Rabbim güzel haberler almayı nasip eder sizede ;)

arkadaşlar merhaba ... benim tedavim 8 aralıkta başlayacak ama transfer büyük bi ihtimal ocakta olacak....3 aşılama 4 tüp bebek denememiz var ama sonuçlar negatif:KK43:((( tüp bebeklerden en sonuncusu dondurulmuşlarla olmuştu ama oda negatifle sonuçlandı:KK43:((( ben özelde yaptırdım bütün denemelerimi.... maddi manevi olarak çok zorlandık vede hala çok zorlanıyoruz .... Allah inşallah bu cabalarımızın karşılığını verir....bende yumurta rezerv azlığı var.... 1 haftadır arı sütü bal polen karışımı yiyorum bitkisel ilaçlar kullanıyorum bugünde incir kürüne başlayacağım tedavime kadar devam edeceğim....iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama düşünemiyorum ümidim tamamen bitti :KK43:(((
umidini asla ama asla kaybetme canim. Rabbim senin bebegini bekletiyor cunku senin icin hayirli zamani bekliyor. boyle dusun. pozitif dusunmelisin ve moralini yuksek tutmalisin. bu her seyden cok daha onemli. cogumuzun burda kacinci denemesi ve hepimiz maddi manevi zorluklara giriyoruz. zor biliyorum ve anliyorum. ama bebegimiz icin her seye katlanmaliyiz diyip hic yikilmadan devam etmeliyiz. bizim de imtihanimiz bu canim. her sey cok guzel olacak. senin de mutlu haberlerini alacaz insaAllah buna inaniyorum. Rabbim yardimcimiz olsun:)

kızlar ben de çok heyecanlıyım,hafta içi regl olucam ve dondurulmuş tedavisine başlicam,Allahım hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah,normal yolla ,bi de kazayla derler ya hamile kalanlar bizi anlayamazlar,ne zormuş ne zor bir psikoloji,umarım sonuçlarımız güzel gelir :(

kızlar ben de çok heyecanlıyım,hafta içi regl olucam ve dondurulmuş tedavisine başlicam,Allahım hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah,normal yolla ,bi de kazayla derler ya hamile kalanlar bizi anlayamazlar,ne zormuş ne zor bir psikoloji,umarım sonuçlarımız güzel gelir :KK43:
hâklisin canim zor bir süreç ama bebislerimize kavuşmak için değer,benimde dondurulmuşla transferim 10 ocakta canim ,bende heyecanliyim :KK9::KK9::KK9:

:KK68:
duygularım karma karısık heyacan korku uzuntu sevınç hepsı bı arada kızlar sızde boylemısınız:KK61::KK61::KK61::KK61:
canım benimde yarın yumurtalarım toplanacak aynı durumdayım inan korku heycan sürekli ağlıyorum ama kendimi bebeğimi hayal ederek sakinleştiriyorum onun için her şeye değer diyorum:KK36:

:KK68:
canım benimde yarın yumurtalarım toplanacak aynı durumdayım inan korku heycan sürekli ağlıyorum ama kendimi bebeğimi hayal ederek sakinleştiriyorum onun için her şeye değer diyorum:KK36:
ınşallah pzıtıf sonuc alırsın canım ben daha salı gunu başlıycam tedavıye bı aksılık olmazsa yolun basındayım ve korkuyorum

Allahım şu mübarek günlerin hatırına resulünün hatırına dualarımızı boş çevirmesin canım Allah'ın izniyle hayır haberlerinizi alalım inşallah rahat ol çok kafana takma olumlu düşün
Inşallah hep dua ediyorum. Geceleri bazen kalbimde ağrı ile uyanıyorum. Bazen inanılmaz umutsuzluğa kapılıyorum bugün 6 gün nasıl beklerim bilmiyorum:(

Back