hoş geldin canımCanım beni de listeye alır mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canımCanım beni de listeye alır mısın
HOŞGELDİN SENDE CANMGelartikannecim..............cikolata kisti.......... bahceci fulya............. dondurulmuslarla tedavide
Canım listedeki zelis82 hamile beklemede yazıyor yaHOŞGELDİN SENDE CANM
Anam ben kaçırıyorum bazen uyarın beni haaa :) sayfamızın ilk annesi oldu hadi hayırlısıCanım listedeki zelis82 hamile beklemede yazıyor ya
Evet canım doğal yolla hamile kaldı. ..Anam ben kaçırıyorum bazen uyarın beni haaa :) sayfamızın ilk annesi oldu hadi hayırlısı
cnm yumurtalar toplandı benim transferim bidaki ay.....Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede
zelis82.................Erkek infertilitesi........................Umut tüp bebek.................HAMİLE
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Tedavide
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede
sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............Beklemede
nurse51..............Pko+Erkek infertilitesi...........................Bursa Acıbadem.............Beklemede
Heveslebekleyen....Sebepsiz İnfertilite.............................Acıbadem Kadıköy..........Beklemede
Eftelyahsn..............Azosperm+Pko...................................Dr.Süleyman Tosun........Beklemede
EsEs50...................Erkek İnfertilitesi...........................................Yurtdışı...............Beklemede
Lovelycat_90........pko.................... Ankara memorial Prof Aygül Demirol ............ Beklemede
Gelartikannecim.......cikolata kisti......................................... Bahceci Fulya................Tedavide
hayırlısı olsn canım beklemede yazısı kalsın o zaman uygunsacnm yumurtalar toplandı benim transferim bidaki ay
tmm cnm sorun değil :)hayırlısı olsn canım beklemede yazısı kalsın o zaman uygunsa
canımmmm ne güzel yazmışsın allahım bu güzel yüreğindeki dualarını kabul etsin inşallah bizlerde güzel haberler verirsin hep dualarım buradaki arkadaşlarım için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...Allahım hep dua ediyorum çok zor bi süreç kimse anlamaz bilmez bizden başka, doktora özellikle sordum bana moral vermek için demiyorsunuz değil mi diye:) artık o kadar korkuyorum ki herşeyden korkmaya başladım... şimdi 3 gün yatış hiç kalkmıyorum sadece lavabo ve yemek ihtiyacı, sağolsun annem yanımda o bakıyor bana... en güzel tarafı da doktor embriyoyu yerleştirdi şimdi herkes içinden dua etsin dedi, Allahım gözlerim doldu, Rabbim sen ne büyüksün bizleri de gör bir evlat sahibi olalım.
Hoşgeldinc anım amin inşallah.ekledim seni listeyeBeni de listeye ekler misiniz başkent hastanesinde tedavi oluyorum sorunum fsh yüksekliği iğnelere cumartesi günü başladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın.(amin).
Duygulandım gerçekten İnşallah bebiş tutunur sanaAllahım hep dua ediyorum çok zor bi süreç kimse anlamaz bilmez bizden başka, doktora özellikle sordum bana moral vermek için demiyorsunuz değil mi diye:) artık o kadar korkuyorum ki herşeyden korkmaya başladım... şimdi 3 gün yatış hiç kalkmıyorum sadece lavabo ve yemek ihtiyacı, sağolsun annem yanımda o bakıyor bana... en güzel tarafı da doktor embriyoyu yerleştirdi şimdi herkes içinden dua etsin dedi, Allahım gözlerim doldu, Rabbim sen ne büyüksün bizleri de gör bir evlat sahibi olalım.
canımmmm ne güzel yazmışsın allahım bu güzel yüreğindeki dualarını kabul etsin inşallah bizlerde güzel haberler verirsin hep dualarım buradaki arkadaşlarım için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
bende adetı beklıyorum bugun tm 10 gun gecıtı allahım bıran once olsamda baslasam bende umut tub bebek merkezınde başlıycam tedavıyemerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende ocakta bahçeci umutta tüp bebek yaptıracağım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah yardımcımız olsun.
bende adetı beklıyorum bugun tm 10 gun gecıtı allahım bıran once olsamda baslasam bende umut tub bebek merkezınde başlıycam tedavıye
Canım bu amh değerine ne zaman bakılıyor acaba bana baktılar mı hiç sormadım yaakızlaaarr, tecrübeli arkadaşlar, bişe sorucam, amh testiniz kaçtı ve o değere göre kaç yumurtanız oluştu? yazarsanız sevinirimm bu arada benim randevuma inşallah Allah izin fırsat verirse 9 gün kaldııııııııı
Canım bu amh değerine ne zaman bakılıyor acaba bana baktılar mı hiç sormadım yaa