• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

.....Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.

Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)

Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç

xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede:KK51:

zelis82.................Erkek infertilitesi........................Umut tüp bebek.................HAMİLE :anneadayı::KK46:

jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede:KK51:

Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede:KK51:

bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede:KK51:

pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede:KK51:

Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Tedavide

ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede:KK51:

nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede:KK51:

filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede :KK51:

Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede :KK51:

sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............Beklemede:KK51:

nurse51..............Pko+Erkek infertilitesi...........................Bursa Acıbadem.............Beklemede:KK51:

Heveslebekleyen....Sebepsiz İnfertilite.............................Acıbadem Kadıköy..........Beklemede:KK51:

Eftelyahsn..............Azosperm+Pko...................................Dr.Süleyman Tosun........Beklemede:KK51:

EsEs50...................Erkek İnfertilitesi...........................................Yurtdışı...............Beklemede :KK51:

Lovelycat_90........pko.................... Ankara memorial Prof Aygül Demirol ............ Beklemede :KK51:

Gelartikannecim.......cikolata kisti......................................... Bahceci Fulya................Tedavide
cnm yumurtalar toplandı benim transferim bidaki ay

Beni de listeye ekler misiniz başkent hastanesinde tedavi oluyorum sorunum fsh yüksekliği iğnelere cumartesi günü başladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın.(amin).

Allahım hep dua ediyorum çok zor bi süreç kimse anlamaz bilmez bizden başka, doktora özellikle sordum bana moral vermek için demiyorsunuz değil mi diye:) artık o kadar korkuyorum ki herşeyden korkmaya başladım... şimdi 3 gün yatış hiç kalkmıyorum sadece lavabo ve yemek ihtiyacı, sağolsun annem yanımda o bakıyor bana... en güzel tarafı da doktor embriyoyu yerleştirdi şimdi herkes içinden dua etsin dedi, Allahım gözlerim doldu, Rabbim sen ne büyüksün bizleri de gör bir evlat sahibi olalım.

Allahım hep dua ediyorum çok zor bi süreç kimse anlamaz bilmez bizden başka, doktora özellikle sordum bana moral vermek için demiyorsunuz değil mi diye:) artık o kadar korkuyorum ki herşeyden korkmaya başladım... şimdi 3 gün yatış hiç kalkmıyorum sadece lavabo ve yemek ihtiyacı, sağolsun annem yanımda o bakıyor bana... en güzel tarafı da doktor embriyoyu yerleştirdi şimdi herkes içinden dua etsin dedi, Allahım gözlerim doldu, Rabbim sen ne büyüksün bizleri de gör bir evlat sahibi olalım.
canımmmm ne güzel yazmışsın allahım bu güzel yüreğindeki dualarını kabul etsin inşallah bizlerde güzel haberler verirsin hep dualarım buradaki arkadaşlarım için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Beni de listeye ekler misiniz başkent hastanesinde tedavi oluyorum sorunum fsh yüksekliği iğnelere cumartesi günü başladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın.(amin).
Hoşgeldinc anım amin inşallah.ekledim seni listeye
Duygulandım gerçekten :( İnşallah bebiş tutunur sana

canımmmm ne güzel yazmışsın allahım bu güzel yüreğindeki dualarını kabul etsin inşallah bizlerde güzel haberler verirsin hep dualarım buradaki arkadaşlarım için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Sağol canım çok istiyorum, ama hep de dua ediyorum. Hayırlısı ise nasip et Allahım diye...

A alyam16 canım çok duygulandım inşallah allahım hepimize nasip eder. Bende tedavideyim şuan 10 gün sonra transferim var sanırım.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende ocakta bahçeci umutta tüp bebek yaptıracağım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah yardımcımız olsun.
bende adetı beklıyorum bugun tm 10 gun gecıtı allahım bıran once olsamda baslasam bende umut tub bebek merkezınde başlıycam tedavıye

bende adetı beklıyorum bugun tm 10 gun gecıtı allahım bıran once olsamda baslasam bende umut tub bebek merkezınde başlıycam tedavıye

kız 10gün geçmiş, hamişsindir inşallah :)

kızlaaarr, tecrübeli arkadaşlar, bişe sorucam, amh testiniz kaçtı ve o değere göre kaç yumurtanız oluştu? yazarsanız sevinirimm :D bu arada benim randevuma inşallah Allah izin fırsat verirse 9 gün kaldııııııııı:confused::confused::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71:

kızlaaarr, tecrübeli arkadaşlar, bişe sorucam, amh testiniz kaçtı ve o değere göre kaç yumurtanız oluştu? yazarsanız sevinirimm :D bu arada benim randevuma inşallah Allah izin fırsat verirse 9 gün kaldııııııııı:confused::confused::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71:
Canım bu amh değerine ne zaman bakılıyor acaba bana baktılar mı hiç sormadım yaa :KK43:

Canım bu amh değerine ne zaman bakılıyor acaba bana baktılar mı hiç sormadım yaa :KK43:

canim , memorial bana gondermisti yapilacak testler arasinda. ama ben gecen aylarda yaptirmistim. sen de tedaviye baslamadan bi yaptir istersen :)

Back