Ne zaman bakılıyor adetliyken mi benim merkez bakıyor mu acaba... normalde tüp bebek merkezleri bakmaları lazım o zaman... amh diye yazıyor mu yoksa başka adı varmı önceden baktıkları tahlil sonuçlarına bakim içlerinde belki vardırcanim , memorial bana gondermisti yapilacak testler arasinda. ama ben gecen aylarda yaptirmistim. sen de tedaviye baslamadan bi yaptir istersen :)
keske gulum normalde hıc gecmez ya pazar gunu kan testı yaptım negatıf salı doktora gıttım kıst var 3 bucuk santımlık dedı ama ben hamılelıkten supelenıyorum emın degılım ama gohuslerım cok agrıyo kasıgımda batma agrı oluyo hıc adet belırtım yok olmuycakmısım gıbı aynı aama doktor kıst var dedı dıyorum ya kseyse kıst degılse bılmıyoum valla yakız 10gün geçmiş, hamişsindir inşallah :)
benı amh degerım 6 cıkmıstı 2 ay oluyo yatıralı ama merkeze gostermedım merkezle on gorusmeden sonra bı doktora gıtmıstım o yaptırmıstı merkez ıstemedı benden bıde kızlar merkez sızden hangı testlerı ıstıyorkızlaaarr, tecrübeli arkadaşlar, bişe sorucam, amh testiniz kaçtı ve o değere göre kaç yumurtanız oluştu? yazarsanız sevinirimmbu arada benim randevuma inşallah Allah izin fırsat verirse 9 gün kaldııııııııı
Ne zaman bakılıyor adetliyken mi benim merkez bakıyor mu acaba... normalde tüp bebek merkezleri bakmaları lazım o zaman... amh diye yazıyor mu yoksa başka adı varmı önceden baktıkları tahlil sonuçlarına bakim içlerinde belki vardır
Anladım canım sanırım fsh Yüksel olanlardan amh isteniyor canım... neyse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayınca sorarım artık...canim adetli adetsiz farketmiyo :) ama senin degerin eminim ki cok iyidir
amh nin acilimi Antimullerian Hormon
Anladım canım sanırım fsh Yüksel olanlardan amh isteniyor canım... neyse 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayınca sorarım artık...
Evet canım aslında herkese yapılmalı bence neyse Bakalım inşallah herşey yolunda gider de artık bebeklerimize kavuşuruz canım... senin çok az kaldı tatlım ne güzel inşallah benimde bi aksilik çıkmaz. Rapor konusunda korkuyorum ikinci deneyeceğim ilk aldığım raporla ikinci yapılır dedi hastane inşallah bir sorun olmaz yoksa rapor yenilenem gerekir ve ocak ayı iptal oluryok canim .oyle degil. genelde tup bebek tedavisine baslarken isteniyo. benim degerlerim normal.fsh falan ama memorial istedi yine. bu arada sunu da soylim.benim bu zamana kadar gittigim hicbir doktor benden amh istememisti.gorumcem boyle bi teat var.yaptir deyince yaptirmistim.
ama doktorlar degerlerim normal olunca istemedi dedigim gibi. bakalim insallah her sey iyi olur bizim icin. benim 8 gunum kaldi :) insalahhhh
Canim doktorun kim bende ordayim benim de dondurulmuslar var kismet olursa 8 ocakta transfer olacak
Amh yumurta kalitesini ve ne kadar sure daha yumurtaniz olduğunu yani menapoza erken mi girip girmeyeceğnizi gosteriyo 1 ve alti olursa çok kotu demek ...
Evet canım aslında herkese yapılmalı bence neyse Bakalım inşallah herşey yolunda gider de artık bebeklerimize kavuşuruz canım... senin çok az kaldı tatlım ne güzel inşallah benimde bi aksilik çıkmaz. Rapor konusunda korkuyorum ikinci deneyeceğim ilk aldığım raporla ikinci yapılır dedi hastane inşallah bir sorun olmaz yoksa rapor yenilenem gerekir ve ocak ayı iptal olur
Kız geçmişi henüz okuyamadım... Beni bazı arkadaşlar tanır ama tanımayanlar için yazayım...
Yaş 34,
4,5 Yaşında Bir kızım var (tüp bebek)
Aralık2014 ayındaki tedavim negatif sonuçlandı...
İstanbul Memorial de tedavi gördüm ve göreceğim...
Ocak 28-29 gibi adet olacağım ve dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim... İnşallah yılın ilk başlarında pozitifi görür, yıl sonunda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?