Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

cnm yumurtalar toplandı benim transferim bidaki ay

Beni de listeye ekler misiniz başkent hastanesinde tedavi oluyorum sorunum fsh yüksekliği iğnelere cumartesi günü başladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın.(amin).

Allahım hep dua ediyorum çok zor bi süreç kimse anlamaz bilmez bizden başka, doktora özellikle sordum bana moral vermek için demiyorsunuz değil mi diye:) artık o kadar korkuyorum ki herşeyden korkmaya başladım... şimdi 3 gün yatış hiç kalkmıyorum sadece lavabo ve yemek ihtiyacı, sağolsun annem yanımda o bakıyor bana... en güzel tarafı da doktor embriyoyu yerleştirdi şimdi herkes içinden dua etsin dedi, Allahım gözlerim doldu, Rabbim sen ne büyüksün bizleri de gör bir evlat sahibi olalım.

canımmmm ne güzel yazmışsın allahım bu güzel yüreğindeki dualarını kabul etsin inşallah bizlerde güzel haberler verirsin hep dualarım buradaki arkadaşlarım için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Beni de listeye ekler misiniz başkent hastanesinde tedavi oluyorum sorunum fsh yüksekliği iğnelere cumartesi günü başladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın.(amin).
Hoşgeldinc anım amin inşallah.ekledim seni listeye
Duygulandım gerçekten İnşallah bebiş tutunur sana

Sağol canım çok istiyorum, ama hep de dua ediyorum. Hayırlısı ise nasip et Allahım diye...

A alyam16 canım çok duygulandım inşallah allahım hepimize nasip eder. Bende tedavideyim şuan 10 gün sonra transferim var sanırım.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende ocakta bahçeci umutta tüp bebek yaptıracağım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah yardımcımız olsun.
bende adetı beklıyorum bugun tm 10 gun gecıtı allahım bıran once olsamda baslasam bende umut tub bebek merkezınde başlıycam tedavıye

bende adetı beklıyorum bugun tm 10 gun gecıtı allahım bıran once olsamda baslasam bende umut tub bebek merkezınde başlıycam tedavıye

kız 10gün geçmiş, hamişsindir inşallah :)

kızlaaarr, tecrübeli arkadaşlar, bişe sorucam, amh testiniz kaçtı ve o değere göre kaç yumurtanız oluştu? yazarsanız sevinirimm bu arada benim randevuma inşallah Allah izin fırsat verirse 9 gün kaldııııııııı

Canım bu amh değerine ne zaman bakılıyor acaba bana baktılar mı hiç sormadım yaa

Canım bu amh değerine ne zaman bakılıyor acaba bana baktılar mı hiç sormadım yaa

canim , memorial bana gondermisti yapilacak testler arasinda. ama ben gecen aylarda yaptirmistim. sen de tedaviye baslamadan bi yaptir istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…