Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

SLM ARKADAŞLAR BENDE İLK TÜP BEBEK DENEMEMDE NEGATIF SONUC ALDIM 8 ARALIKTA YAPTIRMISTIM ŞİMDİ ADET OLDUM VE DONDURULMUŞLARLA TEDAVIME DEVAM EDICEM 2 TANE DONDURULMUŞ 3. GUN EMBRIYOM VAR İNŞ BU SEFER OLUMLU SONUC ALIRIZ MUHTEMELEN OCAGIN 2. HAFTASI TARNSFERIM OLUR RABBIM YOLLARIMIZI AÇSIN..

ben bu listede vardım, şimdi neden yokum ki

doktorunun adı ne cnm.memnunmusun.birde fiyat olarak nedir yazarsan sevinirim...:)

canim henux doktora gitmedim ki :) ben uzaktan gidicem istanbula . o yuxden ayse hanima randevu aldim insallah gidince hersey netlesicek.o zaman cevaplayabilirim tum sorularu

al benden de o kadar canim ocak sonu dugun var sehir disindayim bu hafta adet olurum ama gel gor ki bu zeynep kamil omrumu yedi omrumu bu hafta rapor cikacak dediler gittim az once yine evrak kontrolu yapti aldi dosyayi haftaya sali gel dedi. Ama ben bu hafta hasta olucam hadi hastaneye rica ettim ama ya yine raporu vermezlerse deliricem bu gidisle aralikta da ocakta da yaptiramiycam

verirler inşallah canım korkma..banada cevap vermediler.

Hangi gün verdin raporu canım_ ben çarşamba verdim..bana dediği şey neydi biliyomusun? bugünü sayma haftasonuu sayma 10 gün hesapla gel..bulmaca gibi

kızlar merhaba.. benimde ikinci tüp bebek denemem ocakta olucak.. sebepsiz infertilite teşhisiyle ilk deneme kısa protokolle oldu. bu denemede uzun protokol denicez dedi doktorum.. beni de listeye eklerseniz sevinirim. acıbadem kadıköy de tedavim devam ediyor. sorun sebepsiz infertilite.. hepimiz için hayırlısı olsun.

amin canım..hoşgeldin umarım sayfam uğur getirir

bende inşallah şu merkezi bir seçeyim sonra benide ekleyin listeye:)Bende pco,prolaktinihaşimato ve kilo var((bu kadar sorun varken tutarmı bilmem tabi

canım ben eklediğimi hatırlamıyorum ama varsan da ben anlamadım kusura bakma lütfen hemen ekliyorum bilgilerini gönderirsen tekrardan.

ne demek canım tabiki gönderirim. sorunumuz azosperm ve pko. merkezimiz yok ama doktorumuz Süleyman Tosun kendisi özel çelışıyor.

Kızlar mrb bizde eşimle bugün ikinciyi denemeye karar verdik yarın gidip goruscez merkezimizle tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi ikinci tedavi de ne yapılıyor yine o kadar çok ilaç kullanacak mıyım

Hangi gün verdin raporu canım_ ben çarşamba verdim..bana dediği şey neydi biliyomusun? bugünü sayma haftasonuu sayma 10 gün hesapla gel..bulmaca gibi

Canim iste banada 10 gun sonra gel dedi tup bebekteki sekreter. 10 gun oldu raporu alicam diye gittim ilac ismi yazan bi evrakla dosyayi verdi. Saglik kuruluna gotur dedi goturdum. Yine nufus kayit ornegi kimlik fotokopisi istedi. Verdim 1 hafta sonra gel dedi. Rapor cikar da cikmasi gecikirse iste hasta olcam bu son mu bekleme suresi dedim. Muhtemelen dedi gicik

Canım rapor kuruldan geçtikten sonra bide imza işlemi oluyur o yüzden bir hafta sonra gel demiştir... benim de öyle oldu ilk bir hafta kurul heyetten geçsin diye bekledim onay verildi imza işlemleri var dediler bir hafta sonra gittim aldım...

Kızlar mrb bizde eşimle bugün ikinciyi denemeye karar verdik yarın gidip goruscez merkezimizle tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi ikinci tedavi de ne yapılıyor yine o kadar çok ilaç kullanacak mıyım
Merhaba canım bende ikinci tedaviye başlayacağım birinci tüp bebek denemem de embiryo dondurma olmadığı için ikinci de aynı birinci gibi aynı ilaçlar aynı şeyleri yapacağız kısaca... senin donmus embiryon var mı varsa ilaç kullanmana gerek yok

slm kizlar su an sonuç bekliorum test gunu, cuma ama bugun 7. günümde lekelenmem oldum hala devam edio ,
3. denememizdi dondurulmuş blast embriyo ile...
artik bakalim cuma testte negatif ise hemen yeniden denemek istiorum muhtemelen ocak ayinda olur bakalim cuma testten ssonra dr dan randevu alip tekrar bi gorusuruz inşallah

Aa o zaman haftaya da vermezler raporu onay verildi mi bilmiyorum ki. Raporu biz mi imza icin gezdircez onlar mi hallediyor jongulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…