Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede
zelis82.................Erkek infertilitesi..........................Umut tüp bebek.................Beklemede
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Beklemede
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede
sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............Beklemede
doktorunun adı ne cnm.memnunmusun.birde fiyat olarak nedir yazarsan sevinirim...:)
canım ben eklediğimi hatırlamıyorum ama varsan da ben anlamadım kusura bakma lütfen hemen ekliyorum bilgilerini gönderirsen tekrardan.ben bu listede vardım, şimdi neden yokum ki
canım merkezin ismi?ocak ayında bende dondurulmuş embriyolarımla devam ediyorum
ekim ayında ohss nedeniyle transferim olmadı sorun pko + erkek infertilitesi
al benden de o kadar canim ocak sonu dugun var sehir disindayim bu hafta adet olurum ama gel gor ki bu zeynep kamil omrumu yedi omrumu bu hafta rapor cikacak dediler gittim az once yine evrak kontrolu yapti aldi dosyayi haftaya sali gel dedi. Ama ben bu hafta hasta olucam hadi hastaneye rica ettim ama ya yine raporu vermezlerse deliricem bu gidisle aralikta da ocakta da yaptiramiycamKızlar günaydın bende ocakta yaptırayım demiştim ama galiba olmayacak.eşimin işleri çok karışık bekleyelim diyo.yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim raporum çarşamba çıkıyor ve ben daha hasta olmadım muhtemelen aralık son hafta olacaktı..çok üzüldüm yaaaaaa..o kadar erken çıksın diye kendimi yırttım çok üzgünüm
bursa acıbadem şahin beycanım merkezin ismi?
verirler inşallah canım korkma..banada cevap vermediler.al benden de o kadar canim ocak sonu dugun var sehir disindayim bu hafta adet olurum ama gel gor ki bu zeynep kamil omrumu yedi omrumu bu hafta rapor cikacak dediler gittim az once yine evrak kontrolu yapti aldi dosyayi haftaya sali gel dedi. Ama ben bu hafta hasta olucam hadi hastaneye rica ettim ama ya yine raporu vermezlerse deliricem bu gidisle aralikta da ocakta da yaptiramiycam
Hangi gün verdin raporu canım_ ben çarşamba verdim..bana dediği şey neydi biliyomusun? bugünü sayma haftasonuu sayma 10 gün hesapla gel..bulmaca gibial benden de o kadar canim ocak sonu dugun var sehir disindayim bu hafta adet olurum ama gel gor ki bu zeynep kamil omrumu yedi omrumu bu hafta rapor cikacak dediler gittim az once yine evrak kontrolu yapti aldi dosyayi haftaya sali gel dedi. Ama ben bu hafta hasta olucam hadi hastaneye rica ettim ama ya yine raporu vermezlerse deliricem bu gidisle aralikta da ocakta da yaptiramiycam
amin canım..hoşgeldin umarım sayfam uğur getirirkızlar merhaba.. benimde ikinci tüp bebek denemem ocakta olucak.. sebepsiz infertilite teşhisiyle ilk deneme kısa protokolle oldu. bu denemede uzun protokol denicez dedi doktorum.. beni de listeye eklerseniz sevinirim. acıbadem kadıköy de tedavim devam ediyor. sorun sebepsiz infertilite.. hepimiz için hayırlısı olsun.
canım ben eklediğimi hatırlamıyorum ama varsan da ben anlamadım kusura bakma lütfen hemen ekliyorum bilgilerini gönderirsen tekrardan.
Hangi gün verdin raporu canım_ ben çarşamba verdim..bana dediği şey neydi biliyomusun? bugünü sayma haftasonuu sayma 10 gün hesapla gel..bulmaca gibi
Canım rapor kuruldan geçtikten sonra bide imza işlemi oluyur o yüzden bir hafta sonra gel demiştir... benim de öyle oldu ilk bir hafta kurul heyetten geçsin diye bekledim onay verildi imza işlemleri var dediler bir hafta sonra gittim aldım...Canim iste banada 10 gun sonra gel dedi tup bebekteki sekreter. 10 gun oldu raporu alicam diye gittim ilac ismi yazan bi evrakla dosyayi verdi. Saglik kuruluna gotur dedi goturdum. Yine nufus kayit ornegi kimlik fotokopisi istedi. Verdim 1 hafta sonra gel dedi. Rapor cikar da cikmasi gecikirse iste hasta olcam bu son mu bekleme suresi dedim. Muhtemelen dedi gicik
Merhaba canım bende ikinci tedaviye başlayacağım birinci tüp bebek denemem de embiryo dondurma olmadığı için ikinci de aynı birinci gibi aynı ilaçlar aynı şeyleri yapacağız kısaca... senin donmus embiryon var mı varsa ilaç kullanmana gerek yokKızlar mrb bizde eşimle bugün ikinciyi denemeye karar verdik yarın gidip goruscez merkezimizle tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi ikinci tedavi de ne yapılıyor yine o kadar çok ilaç kullanacak mıyım
bende inşallah şu merkezi bir seçeyim sonra benide ekleyin listeye:)Bende pco,prolaktinihaşimato ve kilo var((bu kadar sorun varken tutarmı bilmem tabi
Aa o zaman haftaya da vermezler raporu onay verildi mi bilmiyorum ki. Raporu biz mi imza icin gezdircez onlar mi hallediyor jongulumCanım rapor kuruldan geçtikten sonra bide imza işlemi oluyur o yüzden bir hafta sonra gel demiştir... benim de öyle oldu ilk bir hafta kurul heyetten geçsin diye bekledim onay verildi imza işlemleri var dediler bir hafta sonra gittim aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?