Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ınan duygularrımı anlatamıyorum bıle... esım aynı seyı soyleyıp duruyor benı bebekten sogutttun ben senden daha cok ıstıyorum ama hıslerımı yaşamama uzuntumu yaşmama ızın vermıyorsun hep sen bebek bebek dıyp duruyorsun soguttun benı dıyo madıyattada bı dıyor yaptırak sonra bakıyon dıyo nası oduycaz ee yahu sen boyle dıyorsun busefer ben dıyorumkı ben tub bebek yaptırırda negatıf sonuc alırsam buyukun altında kalır kalkamam toparlanamam bukadar para harcadı olmadı dıye ınan bu 2 senede bır tub bebek parasından fazla para harcadık tedavı ıcın cocuk ıcın hep ozellere gıttık ılaclar tahlıller derken napıcam bılmıyorum ınan araftayım 2 tarafdada sonmeyen ateş
Ocakta
yaptırcaktık ama eşimle tartıatım az once ne halı varsa gorsun ailesıne gelınce hıc kısmadan her ıstedıklerınde para gonderıyo bıze aileaınden kım gelırse gıdıs gelış yol parasını oduyo bıletını alıyo annesı ablası gıle gıdyo gene yol parasını kesıyo banada şaf yapıyo yok borcum var yok su yok bu ne halı barda gorsun yaptırmıycam tub bebek felan gıdıp calıssam kendı maşşımı atıcam bankaya onada beş kurus vermıycam kendım gıtcam olcam tedavımı yeter artık bı nezaman ıstersen yapalım dıyor bakıyom ertesı gun bursuru borc var nasıl oduycam dıyo ama ailesıne gelınce sen kımsın sana hesapmı vercam ıatedıgımı yapar ıstedıgın kadar para yollarım ruhun duymaz dıyo adama su 2 ay 3 aydır bısey oldu valla olmazsa bosanırım benım cektıgım bana yeter babamı kaybettım heegun ıntaharıdusunuyorum oyuzden bebek ıcın buladar çabalıyorum benı hayata baglasın acımı hafıfletsın yasamaya tutunım dıye ama anlamıyo ben cok kotuyum şuan napıcam bılmıyorum cok sogudum artık
Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede
zelis82.................Erkek infertilitesi..........................Umut tüp bebek.................Beklemede
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Beklemede
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
aman anlıyorum seni.bizimde düğün borcumuz var hala bitmediOcakta
yaptırcaktık ama eşimle tartıatım az once ne halı varsa gorsun ailesıne gelınce hıc kısmadan her ıstedıklerınde para gonderıyo bıze aileaınden kım gelırse gıdıs gelış yol parasını oduyo bıletını alıyo annesı ablası gıle gıdyo gene yol parasını kesıyo banada şaf yapıyo yok borcum var yok su yok bu ne halı barda gorsun yaptırmıycam tub bebek felan gıdıp calıssam kendı maşşımı atıcam bankaya onada beş kurus vermıycam kendım gıtcam olcam tedavımı yeter artık bı nezaman ıstersen yapalım dıyor bakıyom ertesı gun bursuru borc var nasıl oduycam dıyo ama ailesıne gelınce sen kımsın sana hesapmı vercam ıatedıgımı yapar ıstedıgın kadar para yollarım ruhun duymaz dıyo adama su 2 ay 3 aydır bısey oldu valla olmazsa bosanırım benım cektıgım bana yeter babamı kaybettım heegun ıntaharıdusunuyorum oyuzden bebek ıcın buladar çabalıyorum benı hayata baglasın acımı hafıfletsın yasamaya tutunım dıye ama anlamıyo ben cok kotuyum şuan napıcam bılmıyorum cok sogudum artık
amin canım hoş geldin.listeye ekleyelim istersen.
Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede
zelis82.................Erkek infertilitesi..........................Umut tüp bebek.................Beklemede
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Beklemede
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
amin canim insaAllahayyyy inşallah canım bende ocakta yaptıracaktım bir anda aralık a aldık bende bu topiği takip ediyorum transfer olmadım ama inşallah ben ocakda iyi sonuç alırım sizlerede umut olurum
hayirli olsun canim benim. olsun bu yorgunluklar ve yogunluklar degecektir insaAllahBende sakaryada oturuyorum tedaviye istanbula gidiyorum kadıköy şifa hastanesine aynn bizde uzagız bugun git gel bütün günüm magoluyo ama napalım idare ediyoruz
:)) evet canim yuksek ihtimalle...ocak ayindan once bu topik canlanmayacak galiba!
hosgeldin canim aramiza.. Allah hepimizin yardimcisi olsunMerhaba kızlar benı de ekleyın bende Aralık sonu Ocak başı gıbı başlıycam
hayirli olsun canim..merhaba arkadaşlar bende ankaradayım novaartta başlayacağız yarın regl 2.günü gideceğiz.Novaarta gidenler var mı şuanda
hadi hayirlisi canim benim.. biz de hepimiz guzel pozitif haberler aliriz insaAllah...Dün hastaneye gittim . dosya açıldı cok şükür.ocak adetimle basliyacagim.doktor degerler tahliller super ilk deneme pozitif olur buyuk ihtimal insallah dedi..bu arada doktora sıra beklerken iki tane tahlil gösterdiler ikiside tutmus ilk denemede.embriyologlar konuşuyordu arka tarafta kulak kabarttim da 4 tane kisinin dollenmesi basarili olmus.ne kadar güzel pozitif duygularla eve geldim.dua edin arkadaslar ins
hayirli olsun canim. cok iyi yapmissin….hayirli haberlerini aliriz insaAllah...Ben goztepe medıcal de yaptırcam aslında aralıkda baslıycaktım hıstereskopı yapalım dedı doktor tedbırımızı alalım aklımızda soru ısaretı kalmasın dedı
aminn canim aminnn. rabbim hepimizin yuzunu guldursun….Merhaba bayanlar diğer topiğe yazdım ama buraya da yazmak istedim çünkü bu grubada giriyorum.
Bizde ocak sonu gibi başlamayı düşünüyoruz. Bizim sorunumuz iki taraflı sayılır eşim azaosperm bende pko. Çok şükür eşim micro tese oldu sperm bulundu ve donduruldu. Şimdi bizi bekliyorlar. ilk denememiz olacak. Benim yaşım 30.
Rabbim hepimizin yüzüne baksın, herşey hayırlısıyla yolunda gider inşallah