• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Kitap okuyorum su an . ayrica hastaligim bugun bitti ama sol tarafimda yumutlama agrisi gibi agrim var. hayrola inşallah

image.jpg
Kızlar genetık sonucları cıktı daha genetık doktoruma gısteremedım ayın 29 gostercam genetıgımde pıhtılaşma varmıs bebegımıde buyuzden kaybetmişim megerse moralım sıfır

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 49
canim moralini bozma. bak sebep ortaya cikmis. doktorun on a gore ilac verecek vega tedavi seyrini ona gore duzenleyecek. skma canini. duzelir insaAllah canim merak etme.

Niye moralini bozuyisun ki ne guzel sebebi ogrendin simdi ona gore bibtedavi ile bebek sahibi olacaksin. uxulme.hersey guzel olacak
Eki Görüntüle 1345405 Kızlar genetık sonucları cıktı daha genetık doktoruma gısteremedım ayın 29 gostercam genetıgımde pıhtılaşma varmıs bebegımıde buyuzden kaybetmişim megerse moralım sıfır

merhaba arkadaşlar bende kısmet olursa bu ayki adetimle beraber tüp bebeğe başlayım diyorum ama hangi merkezde yaptıralım bir türlü karar veremedim.Ben medikal park veya dr süha sönmez yada medipol hastanesi banu hanım veya mustafa acet arsında karar veremedim.ne yapsam nereye gitsem.bu hastaneler bana yakın.gidiş gelişim kolay olur ddedim.az zamanım kaldı sizce hangisine gitsem.Hıı birde istanbul tüp bebek aret kameride çok duydum onada gidebillirim.Sizce hangisi?

ben sisli memoriali tercih ettim. digerlerini ben de okudum ama daha mantikli geldi memoril

Bende varım Allah'ın izniyle Ocak ayında Ankara'ya Timur gürgana gidiyoruz çok depresifîm pozitif olucak inanıyorum ::anneadayı: sadece olumsuz yorumlar okudum Timur hocayls ilgili kafam karıştı eşimde Allah emretmişse olur farklı yerlere gitmek daha çok kafa yorar ilk deneme olucak pcosluyum tecrübesizim Allah cümlemizin yardımcısı olsun:-)

Kızlar ben 8 Ocak'ta Ankara'ya gidiyorum orada adet görücem büyük ihtimalle pcoslarda şans yüksek diyorlar benim gibi Ocak ortalarında başlayacaklarsa gün gün haberleşmek isterim Timur hocadan bilgisi olanlar paylaşımda bulunursa ayrıca çok memnun olurum :KK19::KK74:

Kızlar ben 8 Ocak'ta Ankara'ya gidiyorum orada adet görücem büyük ihtimalle pcoslarda şans yüksek diyorlar benim gibi Ocak ortalarında başlayacaklarsa gün gün haberleşmek isterim Timur hocadan bilgisi olanlar paylaşımda bulunursa ayrıca çok memnun olurum :KK19::KK74:
Şimdiden hoşgeldin Cnm ben ankRadayim ocak adetimle inş tüp bebek yaptıracağım özel ankara tüp bebekte kubilay vicdan drum.6 ay önce ilk tüp bebeğimi doğduktan sonra kaybettim bakalım inşallah rabbim tamamına erdirir bu defa :KK56: hepimizinkini :KK48:

Kızlar günaydın bende ocakta yaptırayım demiştim ama galiba olmayacak.eşimin işleri çok karışık bekleyelim diyo.yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim raporum çarşamba çıkıyor ve ben daha hasta olmadım muhtemelen aralık son hafta olacaktı..çok üzüldüm yaaaaaa..o kadar erken çıksın diye kendimi yırttım çok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.

Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)

Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç

xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede:KK51:

zelis82.................Erkek infertilitesi..........................Umut tüp bebek.................Beklemede:KK51:

jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede:KK51:

Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede:KK51:

bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede:KK51:

pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede:KK51:

Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Beklemede:KK51:

ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede:KK51:

nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede:KK51:

filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede :KK51:

Cudi......................Sebepsiz infertilite.....................Kadıköy Şifa............................ Beklemede :KK51:
slm beni de ekle canım ben ilaçları kullanmaya başladım istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum bugün ilk kontrolüm var eşimde hareket sorunu var

Merhaba kızlar bende ocakta tüp bebek yaptırıcam. Adetimin ikinci günüyle tedaviye başlıyoruz kısmetse :)

bende bu ay 18inde adet oldummm ocakta kaçında olursam bekliyorummmmmmmmm tedavi için......

ocak ayında bende dondurulmuş embriyolarımla devam ediyorum
ekim ayında ohss nedeniyle transferim olmadı sorun pko + erkek infertilitesi

bursa acıbadem şahin zeteroğlu yaptırıyorum.

Back