• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

evet canm benımde 8 aralıktaydı transfer negatıf cıkınca ilaçları bıraktım adet oldum 4. gunu gitcem muayene etcek ona göre karar verıcez rahım temızse başlarız hiç bi sıkıntı olmaz dedi cok fazla ara vermeyı önermıyoruz zaten ama psikolojık olarak kötuyse bekle bır ay dedi ben istıyorum bu ay yapılmasını beklemek istemıyorum...
bekleme canim bence de bekledikçe zaman boşa gidio hayirlisiyla en kisa zaman da olsun tedavin

kilo ne kadar ki sormasi ayip :)
yok canım ne ayıbı :) 91 kilom canım boy 164:(
Benzer sorunlar bendede var.Hasimato triod var.insulin direnci ve kilo sorunum var.Ancak kilo sorununa rağmen hamile kalan tanidim.Senle benziyoruz durumun hakkında yazarmisin.Benim uzun protokol ve 5 ocak`ta lucrin ile basliyoruz
ben daha tüp bebeğe başlamadım cnm.adet olmayı bekliyordum.ama olmadım.bugün gittim prolatini ölçtürdüm ve 159 çıktı:(yine bana adet söktürücü yolu göründü.bakalım bir merkez seçeyim gidecem,sonra yazarım sanada...

takilma kiloyaaa seker. insanlar 110 kilo ile normal sekilde hanile kaliyor. ne tdavi ne bisey. o yuzden kiloya takilma.gerisi de Allahin ol demesi. gerisi bos seker:)

Merhaba arkadaşlar..1.denemeyi 2012 de yaptırmıştık 2.deneme ise 2014 aralık malesef negatif sonuc aldım.. :KK43: salı günü doktora gidiicem neden tutmadığını konuşucaz..3.denemeye uzun ara vermek istemiyrm..ocak yada şubatta başlamak istiyrm..ard arda yaptıran varmı aranızda sizce ara verilmeli mi..

Sağol canim UOTE="sera123, post: 38495048hayırlısı : 645245"]Merhaba arkadaşlar..1.denemeyi 2012 de yaptırmıştık 2.deneme ise 2014 aralık malesef negatif sonuc aldım.. :KK43: salı günü doktora gidiicem neden tutmadığını konuşucaz..3.denemeye uzun ara vermek istemiyrm..ocak yada şubatta başlamak istiyrm..ard arda yaptıran varmı aranızda sizce ara verilmeli mi..[/QUOTE]
Nerde yaptirdin canim hakkinda hayitlis
HAYIRLISI CANIM HOŞGELDİN
Sa

UOTE="xyzxyz, post: 38495484, member: 218001"]HAYIRLISI CANIM HOŞGELDİN[/QUOTE]
Sagol canim

Merhaba arkadaşlar..1.denemeyi 2012 de yaptırmıştık 2.deneme ise 2014 aralık malesef negatif sonuc aldım.. :KK43: salı günü doktora gidiicem neden tutmadığını konuşucaz..3.denemeye uzun ara vermek istemiyrm..ocak yada şubatta başlamak istiyrm..ard arda yaptıran varmı aranızda sizce ara verilmeli mi..
canım ben kasım da düşük yaptım 40 gün sonraki ilk adetimle de yeni tedavime başladım. haftaya transferim var. doktorlara sorarsan bunca ilaç almışken hemen yaptırmak daha iyi diyorlar. mhtpfth diye bi arkadaş var mesela hiç ara vermeden negatifi alır almaz başlıyor tedaviye. hayırlı iş uzatmaya gelmez sen de başla içinde kaygı olacağına kucağına bebeğin olsun inşallahhh:) hakkımızda hayırlısı

86983"]canım ben kasım da düşük yaptım 40 gün sonraki ilk adetimle de yeni tedavime başladım. haftaya transferim var. doktorlara sorarsan bunca ilaç almışken hemen yaptırmak daha iyi diyorlar. mhtpfth diye bi arkadaş var mesela hiç ara vermeden negatifi alır almaz başlıyor tedaviye. hayırlı iş uzatmaya gelmez sen de başla içinde kaygı olacağına kucağına bebeğin olsun inşallahhh:) hakkımızda hayırlısı[/QUOTE]
Durumun musaitse bencede cok bekleme canimm malum pahali bir surec ben maddi nedenlerden dolayi 4 yildir bekliyorum ama artik beklemenin anlami yok dedik basladik bakalim rabbim kucagimizi bos birakmasin

yok canım ne ayıbı :) 91 kilom canım boy 164:KK43:

ben daha tüp bebeğe başlamadım cnm.adet olmayı bekliyordum.ama olmadım.bugün gittim prolatini ölçtürdüm ve 159 çıktı:KK43:yine bana adet söktürücü yolu göründü.bakalım bir merkez seçeyim gidecem,sonra yazarım sanada...

Kiloya hiç takılma 4 veya 5 gün önce haberlerde 120 kilo ile hamile kalan bir bayan vardı. en önemlisi seni iyi takip yapacak bir doktor ve merkez seçmen. Evleneli 1 yılı yeni geçti. Evlenmeden 15 sene önce 1 yumurtalığım büyük bir kist ile alındı ve yine diğer kalanın üzerinden 3 yıl önce bir kitle çıkarıldı. Bunlara rağmen çocuğun olur diyorlar. Bir çok doktor ve merkeze gittim. Hepsi hakkında baya bilgi edindim. Şu an devam ettiğim doktor bir tek diğer tedavileri denemem için şans verdi. 4 ay femara ile yumurta takibi yapıldı. Bir kimyasal gebelik oluştu ve kaybettik. Bana gittiğim her yer tek yumurtan var onun üzerindende ameliyat olmuşsun deyip hemen tüp bebek tedavisi önerdi. Kilodan dolayı pko olduğum söylendi. Bunları anlatmamın sebebi insanın kilosu var diye bu eşitttir kısır demek değil. Bana önerilen bütün tedavilerde yumurtamın az olduğu tezinden yola çıkıldı. Kilo ve triod var deyip kesin pko dendi ancak bu 4 ay içinde yapılan testler ve takipler ile ne pko hastasıyım nede yumurtalık rezervim kötü çıktı. O yüzden sana söylenen herşeyi hemen kabul etme. İnşallah istediğin gibi bir merkez bulursun.

İnşallahh amin canım bende maddi yönden 2 sene ara vermiştim..bu sefer beklemek istemiyorum daha zor oluyo yıpratıyor..sağlık acısından bi sakıncası yoksa devam edim bende o zaman...teşkkr ederm...tranferin başarılı geçer tez zamanda müjdeli haber alırsın inşallaaah canım..

Şimdiden hoşgeldin Cnm ben ankRadayim ocak adetimle inş tüp bebek yaptıracağım özel ankara tüp bebekte kubilay vicdan drum.6 ay önce ilk tüp bebeğimi doğduktan sonra kaybettim bakalım inşallah rabbim tamamına erdirir bu defa :KK56: hepimizinkini :KK48:
hoşbuldum canım çok geçmiş olsun neden kaybettin bebeğini :110: ALLAHIM hayırlısı güzel sağlıklı bebişler versin hepimize ilk denemenide mi kubilay beyde mi yaptırdın ben timur gürgan da o kadar kararsızım ki anlatamam geliyorum ama içim hiç rahat değil bilmiyorum neden belki de kuruntudur allah seni de beni de bütün bekleyenleride muvaffak etsin inşallah canım görüşelim olur mu yazışırız sen ankara da mı oturuyorsun :KK25:

arkadaslar bizdr sorun morfoloji ya simdi bende sorun gozukmuyor. amh 2.4 yasim da 30. rahim filmim temiz. istanbulda tedavi olucaz memorialde.
simdi b3nim sorum su:
ben sizce kac gun igne kullanirim. kalacak yer ayarlicaz istanbulda. malum bazi misafirhaneler kalacagin gjne gore onceden kaparo aliyor. ortalama sizce kac gun istanbulda kalmamiz gerekir. fikri olan var mi?

hoşbuldum canım çok geçmiş olsun neden kaybettin bebeğini :110: ALLAHIM hayırlısı güzel sağlıklı bebişler versin hepimize ilk denemenide mi kubilay beyde mi yaptırdın ben timur gürgan da o kadar kararsızım ki anlatamam geliyorum ama içim hiç rahat değil bilmiyorum neden belki de kuruntudur allah seni de beni de bütün bekleyenleride muvaffak etsin inşallah canım görüşelim olur mu yazışırız sen ankara da mı oturuyorsun :KK25:
Evet Cnm ankaradayım tüp bebek aşılama hep özel ankara tüp bebek kubilay beyle yaptirdim biraz az konuşan bi doktor ama tecrübesi önemli kutay biberoğlunun öğrencisi .kutay bey çok pahalı olduğu için gidemedik.sonratavsiyeyle buraya gittik hemşireler falan çok ilgilenirlerdi.nasipte varsa heryer vesile.benim bebeğim solunum yetmezliğinden vefat etti 6 ay önce.bakalım hayırlısı inş rabbim bilir.görüşelim takipteyim zaten :-) tüm arkadaşların rabbim gönlünüze göre versin.:KK56:

arkadaslar bizdr sorun morfoloji ya simdi bende sorun gozukmuyor. amh 2.4 yasim da 30. rahim filmim temiz. istanbulda tedavi olucaz memorialde.
simdi b3nim sorum su:
ben sizce kac gun igne kullanirim. kalacak yer ayarlicaz istanbulda. malum bazi misafirhaneler kalacagin gjne gore onceden kaparo aliyor. ortalama sizce kac gun istanbulda kalmamiz gerekir. fikri olan var mi?
Halidem kesin 15 gün sürer transfer işlemine kadar az olmaz fazla olur gün olarak sen bence 20 gün ayırt

Kızlar benim gibi başlamış olan var mi

Kiloya hiç takılma 4 veya 5 gün önce haberlerde 120 kilo ile hamile kalan bir bayan vardı. en önemlisi seni iyi takip yapacak bir doktor ve merkez seçmen. Evleneli 1 yılı yeni geçti. Evlenmeden 15 sene önce 1 yumurtalığım büyük bir kist ile alındı ve yine diğer kalanın üzerinden 3 yıl önce bir kitle çıkarıldı. Bunlara rağmen çocuğun olur diyorlar. Bir çok doktor ve merkeze gittim. Hepsi hakkında baya bilgi edindim. Şu an devam ettiğim doktor bir tek diğer tedavileri denemem için şans verdi. 4 ay femara ile yumurta takibi yapıldı. Bir kimyasal gebelik oluştu ve kaybettik. Bana gittiğim her yer tek yumurtan var onun üzerindende ameliyat olmuşsun deyip hemen tüp bebek tedavisi önerdi. Kilodan dolayı pko olduğum söylendi. Bunları anlatmamın sebebi insanın kilosu var diye bu eşitttir kısır demek değil. Bana önerilen bütün tedavilerde yumurtamın az olduğu tezinden yola çıkıldı. Kilo ve triod var deyip kesin pko dendi ancak bu 4 ay içinde yapılan testler ve takipler ile ne pko hastasıyım nede yumurtalık rezervim kötü çıktı. O yüzden sana söylenen herşeyi hemen kabul etme. İnşallah istediğin gibi bir merkez bulursun.

canım sanada çok geçmiş olsun.Ama hemen hemen her gittiğim doktor zayıfla hamile kalırsın.senin sorunun kilo,prolaktinde bu yüzden yüksek dediler durdular.Artık tüp bebek şansımızıda deniyeceğiz bakalım.Ama adet olmadım ben yine.bu hafta bir merkeze karar verip gitmem lazım.hala düşünüyorum.son kararımı yazarım:)

simdi b3nim sorum su:
Ben doktora kendım ıcın sordum en kısası 14 gun dedı 15 gunu kafandan çıkarçıkar

Back